Şimdi Ara

SATILIK LG FULL HD MONİTÖR 250 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Doğum günümde hediye alınan monitörü 20.05.2010 da alınma satmak istiyorum fatura fiyatı 320 liradır.

Köpüğüne kutusundaki cd nin poşetine kadar eksiksiz verilecektir.

Model LG FLATRON W2243S

Özellikleri vatanın sitesinden aldım şöyledir ;

Tipi LCD
    Ekran Boyu(inch) 21.5" Geniş Ekran
    Tepki Süresi(Ms) 5
    Nokta Aralığı(mm) 0.248
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Monitör Bağlantısı Analog
    Kontrast 30.000:1 (DFC)
    Parlaklık 300 cd/m2
    İzleme Açısı 170/170
    Renk Siyah
    Açıklama LG Flatron f Engine Teknolojisi

SADECE D-Sub cıkısı var (Anolog) fakat 1080p xbox da çeviriciyle bağladım tatminkar görüntü verdi hatta Samsung LED i olan arkadaşlar FIFA da abi fark yok bile dediler.

Satma sebebim PS3 ün Component de çevirirken BluRay filmde sorun çıkarması bu yüzden yine 22 23 inç HDMI lı bir modele geçmek için satıyorum.

Elden alışveriş olursa daha güzel olur.Referanslarıma bakmayın yok çünkü fakat isterseniz istediğiniz kadar alışveriş yaptıgım adamların forum nicklerini veriyim gidiniz konuşunuz.

Kutusuyla hatta ekrandaki jelatinleri bile sökmedim satıyorum . Faturayı da vereceğim sorun yaşamayın Fiyat 250 TL HDMI lı DVI olmasa bile HDMI lı monitörle takas yapılır. !!!

Ürünün Fotoları ;

RESİMLERDE IŞIKDAN GÖZÜKMEDİ AMA JELATİNLERİ DAHİ ÜZERİNDE ÖLÜ PİKSEL YOK TERTEMİZ !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• sadece analog çıkışlı full hd tv ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecnical -- 5 Haziran 2010; 0:38:10 >
  • Hocam panelin çözünürlüğü 1920*1080 bu fullhd oluyor . 1440*900 e demiyiyorum burda Windows da da 1920 1080 xbox da da 1920 1080 yalan laf yok bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tecnical

sadece analog çıkışlı full hd tv ilginç

Tuner yok bunda sadece monitör bu...
  • d-sub da sadece ekranda hafif titreme oluyor.Çözünürlüğü vermemesi gibi bi durum söz konusu olamaz.
  • Yani Full hd monitör yapıyorlar sırf vergi yüzünden sadece analog giriş mevcut.Hay yaptığınız düzene....

İyi satışlar arkadaşım.
  • aynı monitörden 1920*1080 çözünürlükte kullanıyorum, harika bir performansı var ve renkler çok canlı... tavsiye ederim...

iyi satışlar hocam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago

aynı monitörden 1920*1080 çözünürlükte kullanıyorum, harika bir performansı var ve renkler çok canlı... tavsiye ederim...

iyi satışlar hocam...

ya nasıl kullanıyorsun sende titreme olmuoyr mu 1920*1090 deyken bende de var ve bu durum cok canımı sıktı acayip uyuz oldum bu devletin vergi politikasına ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.