Şimdi Ara

Satılık Legend SWORD VE Shield -Ares

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares Serverinde Legend Sword Ve Legend Shield Satmak istiyorum oyun içinde gold ile yada Türk lirası ilede satış yapabilirim itemler ile ilgili gerekli bilgiler aşağıdaki resimlerde mevcuttur.

İtem Fiyatı

Sword İçin
    Gold karşılığı:7,5Bil
    TL Karşılığı :7,5Bil=223TL fakat 200TL Olur.

Shield İçin

Gold karşılığı 10b
    TL Karşılığı 200TL Olur.

Satılık Legend SWORD  VE Shield -Ares

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 19 Ağustos 2011; 22:52:10 >

• hayırlı satışlar valla bana göre kalkanı cok ucuza satıyorsun sadece serenesten dusen bi item ve artık sun kalkan yok kımse forgettene gidemiyor suan en pahalı ıtem o olması lazım bızım serverde 7.5b olsa havada kapararlar ™ bizim serverde 2 tane eu sun shiled var chin daha yok Poseidon ™
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

hayırlı satışlar valla bana göre kalkanı cok ucuza satıyorsun sadece serenesten dusen bi item ve artık sun kalkan yok kımse forgettene gidemiyor suan en pahalı ıtem o olması lazım bızım serverde 7.5b olsa havada kapararlar ™ bizim serverde 2 tane eu sun shiled var chin daha yok Poseidon ™

artık talişman düşüremiyormuyuz

Orijinalden alıntı: WarriorGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: duzceli01

hayırlı satışlar valla bana göre kalkanı cok ucuza satıyorsun sadece serenesten dusen bi item ve artık sun kalkan yok kımse forgettene gidemiyor suan en pahalı ıtem o olması lazım bızım serverde 7.5b olsa havada kapararlar ™ bizim serverde 2 tane eu sun shiled var chin daha yok Poseidon ™

artık talişman düşüremiyormuyuz

111+ karakterler FW giremiyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.