Şimdi Ara

Satılık Laptop Samsung NP700g7c-s02tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung NP700G7C-S02TR

İntel 3. nesil Intel® Coreâ„¢ i7-3630M dört çekirdekli 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar (i7)

İşlemci Cache : 6 MB

Ekran Boyutu : 17.3

Çözünürlük : 1920x1080P Full HD

Ekran Kartı Nvidia GeForce 675M DDR5 2 GB (Paylaşımsız)

HDMI Girişleri

8 GB RAM 1600 Mhz (DDR3)

1 TB HDD 7200 Rpm (Dahili)

Optik Sürücü : Bluray

Bluetooth 4.0

Usb Portu : 2 USB 2.0 + 2 USB 3.0

Klavye : Numerik Q TR

Dahili Hoparlör Var

Kart Okuyucu Var

Kamera Var

İşletim Sistemi : Windows 7

Pil : 8-cell Li-lon Pil

Cihaz temizdir ciddi olanlara resim atabilirim sadece paraya sıkışık olduğumdan dolayı satıyorum.

Fiyat 2700 tl dir yanında çantası hediyedir çantada sonynin çantasıdır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2700 cok fiyat kardes zaten sıfırı 3100 kaldıkı senin makinen 2.el en fazla 2000 lira yapar diyorum.
  • Iki gün önce sahibinden de aynısı 2100 TL idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedekorkutt kullanıcısına yanıt
    hocam kimseye zorla satmıyoruz :) bana lazım olan para o satılırsa satılır.

• bu kadar insafsiz yaklasmayin boyle cift fanli ,qosmio gibi laptoplardan daha iyi olan ve 256 bit olan gtx 675m ekran kartina sahip olan ve en onemliside hicbir laptopta kolay kolay bulamayacaginiz 400 nd parlakliga sahip ve 120 hz olan o muthis 17.3" fullhd ekrani
    2100 tl olani bende gordum ancak bi kisi gelip piyasanin altinda satarak piyasayi dusurmesi herkesin bunu yapabilecegi anlamina gelmez, dolarin 2.4'e kadar ciktiginida unutmayalim ,ufak bir pazarlikla alinabilecek bir laptoptur .... birazcik piyasayi arastirin bu ayarlarda laptop bakin bakalim kac paraya satiliyor genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassinchn47

bu kadar insafsiz yaklasmayin boyle cift fanli ,qosmio gibi laptoplardan daha iyi olan ve 256 bit olan gtx 675m ekran kartina sahip olan ve en onemliside hicbir laptopta kolay kolay bulamayacaginiz 400 nd parlakliga sahip ve 120 hz olan o muthis 17.3" fullhd ekrani
    2100 tl olani bende gordum ancak bi kisi gelip piyasanin altinda satarak piyasayi dusurmesi herkesin bunu yapabilecegi anlamina gelmez, dolarin 2.4'e kadar ciktiginida unutmayalim ,ufak bir pazarlikla alinabilecek bir laptoptur .... birazcik piyasayi arastirin bu ayarlarda laptop bakin bakalim kac paraya satiliyor genel olarak

bu kadar sey yazmısın ama bos 2. elmi 2.el kulandınmı kulandın aldın bilgisayar ve teknolojide bi tabir vardır alırsın 5 e satarsın 1 e bu işler böyle bu nu degistiremesin.bugün bende alayım koyayım o fyata satılmıcak ha sen ben alan bi salak bulurum mantıgıyla yaklasıyorsan okey sıkıntı yok hayırlı işler bol günesler :)

• .
     Satılık Laptop Samsung NP700g7c-s02tr Satılık Laptop Samsung NP700g7c-s02tr Satılık Laptop Samsung NP700g7c-s02tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung RV511-S04TR 1100TL???
    13 yıl önce açıldı
    SAMSUNG 300E5Z-S03TR TAVSİYE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .
     Satılık Laptop Samsung NP700g7c-s02tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.