Şimdi Ara

Samsung NP350V5C S0FTR Ekran Kartı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lafı uzatmadan direk konuya gireyim; laptobumda İntel ve Amd ekran kartı var(model önemli değil). 2 gün önceye kadar pes 2014, GTA IV oynayabilirken bugün pes14'ü açmaya çalıştığımda 'Bilgisayarınız, minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor' diye bir hata aldım. Bu hatayı daha önce başka bir abimde yaşamıştı ama sadece İntel'in basit bir ekran kartı mevcuttu ve normaldi. Ayrıca sağ tık yapıncada eskiden çıkan Amd ekran kartıyla ilgili gelen seçenekler çıkmıyor yani yok gibi sanki bilgisayarda. Bu nedendir? Lütfen yardım edin.

• Değiştirilebilir grafik seçeneklerinden oynayacağınız oyun yüksek performanslı gpu seçeneğine mi ayarlı?
    Bu uyarıyı oyun dahili ekran kartını kullndığında verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Değiştirilebilir grafik seçeneklerinden oynayacağınız oyun yüksek performanslı gpu seçeneğine mi ayarlı?
    Bu uyarıyı oyun dahili ekran kartını kullndığında verir.

Grafik seçeneklerinden performansa değilde, diğerine(adını hatırlamıyorum) ayarlıydı en yüksek görüntü kalitesinde oynardım her oyunu ama şuan sağ tık yaptığımda gpu ayarlarını yaptığım menüyü açacağım seçenek dahi yok. Ekran kartı yok gibi sanki. Bu durumda otomatik olarak tek seçenek dahili ekran kartı oluyor ve onu kullandığı içinde bu hatayı alıyorum. En son sitem geri yükleme yaptım fakat hala aynı anlamadım bir türlü.
  • fling kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisine bir bakın ekran kartı görünüyor mu?
  • Hocam sorun çözülecek gibi ss attım yanında 'blocked' yazıyor bundan kaynaklı büyük ihtimalle. Çözüm nedir?
     Samsung NP350V5C S0FTR Ekran Kartı Problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fling -- 28 Ekim 2013; 17:16:05 >
  • Sorun bu,sürücüyü samsung sitesinden tekrar kurmayı deneyin
  • Biraz vakit geçti ama bugün fırsatım oldu güncellemeye. SW Update'den güncellemeye çalışırken indirdi, yüklemeye geçti, ekran gitti geldi birşeyler oldu sonunda başarısız oldu dedi. Aynı sorun bluetooth sürücüsündede oldu. Yarın internetten indirmeyi deneyeceğim fakat bunun SW Update'de bu şekilde olmasının sebebi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO G550 EKRAN SORUNU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dosyada hata olabilir program aracılığıyla değilde elle kurmayı dneeyin samsung sitesi üzerinden ekran kartı sürücüsü kurulurken ekranın gidip gelmesi doğal bir durum çözünürlülüğü ayarlar yeniden başlatır bunlar olur.
  • Peki aksam deneyecegim suan mobildeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum Win 8.1'e geçince yaşanıyor.

Ekran kartı modeliniz ney? 7670m mi?
  • Aynısı benim başımada geldi 8.1 güncelledim ekran kartı blocklandı 8e geri döndüm bu seferde ekran kartı driveri bir türlü yüklenmedi çözümü bilen var mı :(
  • @drangonfly23 Evet.
    @hamdibey1 Bana güncelle dediler güncelliyorum şuan iniyor bakalım olacak herhalde.
  • O zaman çözümü sunalım.

1-İlk olarak kurulu bütün driverları kaldırın. Daha temiz bir kaldırma için amd'nin uninstall programını bulup kullanabilirsiniz. Sonra reset atın pcye.

2- https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=3712&DwnldID=23323&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Laptop+graphics+drivers&ProductProduct=3rd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+4000&lang=eng

Linkten İntel driverı indirip kurun. Makineye reset atın.

3-http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208%20-%2064

bu linkten amd'nin 13.11 beta driverı indirip kurun. Tekrar reset atacak.

Böylelikle ekran kartınızı kullanabileceksiniz. bütün adımları sırasıyla ve tam olarak yapın.

• Kardeş o verdiğin linktekini denedim ama 1.1 MB ekran kartı driveri mi olur? Eskiden 240 MB küsürdü o linkteki AMD denen firma gitmiş siteyi güncellemiş herşeyin içine ettiler
  • Evet ben de yeni farkettim. Bu linkte 200 küsur mblık bir driver vardı. Ben de mevcut o driverın setup'ı istersen upload edebilirim?
  • Edersen iyi olur hocam :)
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Başladım upload etmeye bitince link atacağım. :)
  • sağolasın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Dostum 3 kez denedim net hızından dolayı upload edemedim bir türlü. lakin şöyle bir link buldum burada varmış zaten. :)

http://www.guru3d.com/files_get/amd_catalyst_13_11_beta7_%2813_250_18_october_25%29,2.html
  • Bunu denedim hata veriyor :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.