Şimdi Ara

SATILIK/LAPTOP İLE TAKASLIK ŞAHANE BİLGİSAYAR(2 aylık, günde 1,5 saat kullanıldı, tertemiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞAHANE KOMPLE SİSTEM(2 aylık, günde 1,5 saat kullanıldı, tertemiz)

Bilgisayarın fotoğrafı aşağıdadır. (Fotoğraflardan sonraki notumu okumanızı tavsiye ederim, 2. ürünü indirimli alabilirsiniz!)

Arkadaşlar, aşağıdaki PC'yi 2 ay kadar önce topladım. İşten dönüşte genellikle yorgun olduğumdan ne yazıkki sadece hafta içi günlerde 1 - 1,5 saat kullanabildim. Yani PC 80-90 saat kadar kullanıldı en fazla. O da müzik dinlemek için.

Gözlerimde 3 yıldır aşamadığım bir problemden dolayı da anladımki akşam bu yorgun halimle PC kullanamayağım.

Parça uyumunun sağlanması için bile titizlikle topladığım bu performans bilgisayarını bu yüzden satıyorum.

Özellikle işlemci, anakart ve ram overclock olayına en uyumlu üçlüdür. Fakat vaktim olmadığından henüz hiçbir overclock işlemi yapılmamıştır.

Her bir parçasını fiyatına göre optimum performans veren ürünlenlerden oluşturduğum bilgisayarımın şu anki sıfır fiyatı yaklaşık olarak 2000 YTL civarıdır.

Ben evde yatmış olan bu bilgisayarı 1450 YTL'ye satıyorum. Pazarlık asla yoktur, fiyat görüldüğü üzere ortadadır. Parçaları tek tek ise satmıyacağım, bu yönde teklifler yapmayınız. Takas olayı için ise sadece çok iyi bir LAPTOP olursa düşünebilirim. O da işyerinde kullanmak üzere...

Bursada iseniz elden teslim yapabilirim. Dilerseniz cihazın temizliğini evime gelip görebilirsiniz, böylece aklınızda şüphe kalmaz. Alan kişi Bursada ise gerektiği taktirde evine gelip sistemi kurup hazır bir şekilde teslim edebilirim. Her parçanın ise kutusu içindeki tüm eklentileri ve dokümanları ile mevcuttur.

LCD monitörün üstü kullanılmadığı zamanlar sürekli kapalı tutulmuştur, özen gösterilmiştir. Bir Samsung 206 BW'niz olunca böyle davranıyorsunuz.

Logitech 5+1 ses sistemi ve Creative ses kartı ile üstün bir ses performansı alacaksınız.

Kablosuz klavye ve fare konforunu yaşayacaksınız.

Kasa içindeki sistem koruma kartı ile bilgisayarınız asla çökmeyecek.

MSN: fuducuk@yahoo.com GSM: 0 536 333 0 111

Bilgisayarın özellikleri;

GIGABYTE 965P-DS3 1066MH (Süper O/C potansiyelli)

GEIL 2x1GB DUAL DDR2 800MHZ SOĞUTUCULU (Süper O/C potansiyelli)

INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz 2MB L2 CACHE 800MHZ LGA77 (Süper O/C potansiyelli [3.0 GHZ'ye kadar stabil kullananlar var] )

SAMSUNG SYNCMASTER 206BW 20" 2MS WIDE SCREEN LCD/TFT (Sınıfının en iyi LCD'si!)

SAMSUNG 250GB 7200RPM 8MB SATA2

PALIT 7300GT SONIC 256MB 128BIT 500/1000MHZ DX9.C OPEN GL ( Süper O/C potansiyeli ile 7600 GT gibi olabiliyor.)

SAMSUNG 18X DOUBLE LAYER WRITEMASTER

CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY VALUE 7.1

LOGITECH X-530 70W 5+1

LOGITECH CORDLESS DESKTOP LX300 WIRELESS

SAMSUNG PLEOMAX PWC-7000X WEBCAM

ASUS TA91A 350W MIDI TOWER

GEEKSAFE SİSTEM KORUMA KARTI PCI

Ürünlerin hemen hemen hepsinin garantisi mevcuttur. 1-2 parçanın faturası kayıp ama temin etmeye çalışacağım...

SATILIK/LAPTOP İLE TAKASLIK ŞAHANE BİLGİSAYAR(2 aylık, günde 1,5 saat kullanıldı, tertemiz)

Arkadaşlar, elimde birde sıfır Laptop var. Sattıyor olduğum masaüstü bilgisayar ile birlikle bu ürünü de alırsanız Laptobu 1000 YTL'den zararına bırakacağım!

SIFIR KUTUSUNDA DELL INSPIRON 6400 LAPTOP GARANTİ+FATURA+SÜPER FİYAT

Arkadaşlar, ürünü satın aldığınızda fatura adınıza kesilecektir.

Ürün kutusunda sıfır ve açılmamış şekildedir. Garantisi fatura adınıza kesildiği günden itibaren başlayacaktır.

İstediğim fiyat: 1150 YTL'dir. Takas, pazarlık kesinlikle yoktur. Fiyat görüldüğü üzere ortadadır... Piyasada daha ucuzu yok!

MSN: fuducuk@yahoo.com GSM: 0 536 333 0 111

ÖZELLİKLER

İşlemci "Intel® Core Duo İşlemci T2300E (1.66GHz, 2MB L2 cache, 667Mhz FSB)

Chipset Intel® 945GM chipset

Wireless Dell™ Wireless 1390 802.11b/g

İşletimSistemi Windows XP Home TR

"Ekran Çözünürlük" "15.4"" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük"

Bellek 512MB DDR2 533Mhz (1x512)

Sabit Disk 80GB 5400rpm SATA

Ekran Kartı Intel® GMA 950 paylaşımlı maks. 224MB

Optik DVD-RW Sürücü

Bluetooth Bluetooth

Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör

Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100 ethernet

Portlar "S-Video, IEEE1394 5-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port"

Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse

Batarya 6 Hücreli Li-Ion pil

Ağırlık 2.8kg

Garanti 2 yıl garantili

Ekstra- Hediye "EDU TİME''DAN 20 SAAT EĞİTİM HEDİYELİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 21 Eylül 2007; 14:45:33 >

• fuducuk hayırlı şatışlar...

parcaları tek tek satarsan biri iki parca alabilirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmoli

fuducuk hayırlı şatışlar...

parcaları tek tek satarsan biri iki parca alabilirim..

Sevgili Marmoli, ilgin için teşekkür ederim ancak parçaları tek tek elden çıkarmak daha uzun ve zahmetli bir iş. Anlayışla karşılarsın umarım. İyi forumlar...
  • fuducuk ' um iyi satı$Lar dostum
  • Teşekkürler sevgili Utku.
  • Bütün parçalar özenle seçilmiş. Monitöründen hoparlörüne; İşlemcisinden HHD'ye kadar bütün fiyat/performans ürünlerinden biraraya getirilmiş bir bilgisayar. Her parça forumda en çok tavsiye edilen ürün. Anlaşılan bu bilgisayarı kurmak için epey araştırma yapmışsın. Komple bir bilgisayar arayan için şu an bundan ideal bir sistem yok.
  • Teşekkürler.

Evet, ne yazık ki ince eleyip sık dokuyarak ve tam 3 ay fiyat/performas kriterlerine bağlı olarak araştırma yapıp aldığım bu bilgisayarı kullanmak pek nasip olmadı.

Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten Çok hoş bir bilgisayar toplamışsın. Hayırlı işler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirabzonli

Gerçekten Çok hoş bir bilgisayar toplamışsın. Hayırlı işler.

Teşekkürler.
  • ekran kartı hariç çok güzel alet hayırlı satışlar (yani o kadar iyi sisteme 7300 gitmemiş )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sameducer

ekran kartı hariç çok güzel alet hayırlı satışlar (yani o kadar iyi sisteme 7300 gitmemiş )

Teşekkürler dostum. Ekran kartına oyunlarla işim olmadığı için yüklenmemiştim...
  • Fuducuk makine güzel ama hangi amaca hizmet ediyor belli değil (çok siyasi oldu :D )
  • pc cok güzelmiş..
    neden satıyorsun fuducuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

pc cok güzelmiş..
    neden satıyorsun fuducuk

Teşekkür ederim Sevgili Egzantirig. Açıklamalar da yazmış olduğum üzere akşamları evde bilgisayar kullanacak kadar gözlerimin sağlıklı olmadığını anladığım için satıyorum.
  • süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

süper

Teşekkürler...
  • pc güzel...

hayırlı alışverişler
  • Teşekkürler dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.