Şimdi Ara

Satılık Kutulu Intel i7 8700K İşlemci (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rezerve durumu kalkmış olup satış günceldir.
  • Son fiyat revize 2200 TL

Bu fiyat üzerinden pazarlık içerikli mesajlar yanıtsız kalacaktır.
  • Hocam acı ama gerçek bu fiyatada hala satmanız çok zor neden diye sorucak olursanız.

2200 liraya sıfır 3 yıl tr garantili 9700k ilanım 2 hafta boyunca güncellendi şu anda 2800 liraya sıfır 9900kf satmaya çalışıyorum pm bile atan yok maalesef forum bitmiş durumda.

Fiyatınıza acı ama gerçek revize hala şart
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Hocam satılmıyorsa satılmasın forum bitmiş diye bitik fiyata mı verelim biz de

Satılsa iyi olur ama satılmıyorsa da çok şükür çalışıyoruz, buradan gelecek üç kuruşa muhtaç değiliz

Umurumda değil, en kötü açar yeniden kurarım sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 6 Kasım 2019; 14:13:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanimist kullanıcısına yanıt
    Sadece ölücü kaynıyor. 1500₺ veririm falan diyen olmadı mı?

• forumun ölmesinden değil o ,herkes ryzenlere yöneldi intel ellerde patladı
  • Ölücülük yok, manevi değeri olan ürünlere tepki var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kardeş bu ıslemcıye 1800tl uzerınde verecek adam forumda tanımıyorum malum sıtelerde dene sansını :)

kapalı kutunu 2 ay once ben 1800 zor sattım malum yenı ıslemcıler cıktı ımkansız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNXP7SS -- 24 Aralık 2019; 18:26:1 >
  • Bedava olursa kargo ücretini karşılamanız suretiyle alayım diyenler çıkacak şimdi. 😂

• 1 ay önce 5,1 ghz 1.3V stabil çalışan 9700k sattım fiyatı da 2150 idi, kendimi aptal hissettim suan hahah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melih2020 M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle aptal hissetmeyin iyi fiyat'a satmışsınız. 3600X bile 9700K'nın hemen arkasında. Asıl rakibi 3700x ise 9900K ile birebir aynı ve sıfır fiyatı 2200 TL. Piyasalar değişmeli, orantısız bir performans ve fiyat farkı mevcut. Allah'tan Intel oyunlardaki performansını az da olsa koruyabildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Handsomekont -- 18 Ocak 2020; 1:39:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.