Kuyucaklı Yusuf - Sabahattin Ali Haydi Kıralım Hayallerimizi - Haşmet Babaoğlu Cinsiyet Üzerine - Freud Atatürk ve Gizli Oturumdaki Konuşmalar (önerimdir) - Der(Sadi Borak) Hristiyan Gülü (Fikir Romanı) - Emine Şenlikoğlu İngiliz Casusunun İtirafları ve İngilizlerin İslam Düşmanlığı - M.Sıddık Gümüş Bilinç ve Bilinçaltının İşlevi - C.G Jung Asılacak Adam Aziz Nesin (Okumadım çünkü karşıyım fakat evde duruyor fikrine uyan biri okur) - Demirtaş Ceyhu Sara - Lütfü Akdoğan Herkese Lazım Olan İman - Kemahlı Feyzullah Sulh Çizgisi - İbrahim Canan Depresyon ve Başa çıkma Yolları - Ivy M.Blackburn Cevap Veremedi - Harputlu İshak Efendi Orta Asya Türk Devletleri Tarihi - Prof Dr. Cemal ANADOL Aşkın Anatomisi - Freud, Fromm vd. Bir Kadının Düşlerinden Soyutlamalar Marifatname Sevgili Milena - Kafka Sımsıcaktı Elleri 2 - Yakay der
İstanbul / Avrupa yakasında oturuyorum kitapların tanesi 5 Liradır. Hepsi ise 60 Lira. (100 lira fakat ben 40 lira kırıyorum)
Banka yolu ile yine ödeme yapılabilir kargo size aittir, ayrıca kitapların çoğu sıfıra yakındır. Okumadıklarım çok var, zaten ben satın almadım bir akrabadan hediye gelmişti kimse okumadığı için satılığa çıkarıyorum.