Şimdi Ara

SATILİK KİRİLABİLİR SLİM PS3+ 30 ORJİNAL OYUN+PLUS 599 TL satıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam 1B kırılıyor mu yani ? Bende ilan açtımda arayanlar genelde internet cafeci ve 1B olduğunu duyup kırılmıyo diyip kapatıyolar. Bilmediğimden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Hocam 1B kırılıyor mu yani ? Bende ilan açtımda arayanlar genelde internet cafeci ve 1B olduğunu duyup kırılmıyo diyip kapatıyolar. Bilmediğimden soruyorum

Kırma işlemlerinden anlamam fakat bu kiriliomus . çok kişiye sordum.

Alan kişiye tavsiyem kirdirmasin. Çok oyun veriyorum çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avataraang18

Superslim 500 gb ile takas dusunurmusunuz

Gercekten harika bir fiyat oyunlari gorunce gozum doldu resmen :D

Üniversite için şehir degistiricem nakite ihtiyacım var :/

• 1b kırılmaz
  • Son 1-2 gün. Bu fiyata satılmaz ise ilanı kaldiricam. Almak isteyen her gün 10 kişi geliyor 10 uda vazgeciyor çok ilginç :D

• ilgi çekiyor çekmiyor değil ama Fotoğraf yok ondan mıdır? acaba bilemedim.Gelenler neden almıyor onu anlayamadım. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SegateMaduru

ilgi çekiyor çekmiyor değil ama Fotoğraf yok ondan mıdır? acaba bilemedim.Gelenler neden almıyor onu anlayamadım. hayırlı satışlar.

Hocam yüzde yüz alicam diyorlar almiyorlar
    Bak 1-2 bahaneyi yazıyim
    1- 2. El Olduğu için almaktan Vazgeçtim bozulur elimde kalır
    2- çok pahaliymis 300 liraya 80 oyunlu buldum onu alcam
    3- ps4 alicam Vazgeçtim
    4- paranın bi kısmını kaybettim 450 liraya verirsen alırım
    Hep boyle valla :D yüzde yüz alicam diyorlar almiyorlar her gün en az 9-10 mesaj geliyor. Fotoğraflarını isteyenlere ozelden atiyorum. Ucuza sattigimdan boyle sürekli vazgeçilmezler çok ilginç geliyor.

• cihazı bilmem ama oyunlar iyi ,500 desen gene almam para bitti ,kazık yedim bu ps3 işinden arızalı cihazı kakaladılar bana
  • benim bildigim 1 bleri çogu kırılmaz ama kırılanıda var ama çok az eger cihazına güveniorsan kesin kırılır diye deneyip alıcam
  • 1B 3.56 veya assagi ise kirilabilir tabi bu bahsettigim fabrika surumu yani cikia surumu .netten nasil ogrenilecegine bakabilirsiniz.makinaniza gelince oyunlari baz alarak soyluyorum fiyat iyy ama illaki satmak isterseniz fiyati kirmaniz sart .cunku kirilabilen ps3 disinda piyasa bu tur makinalara pek ragbet yok.kendim uzun bi maceranin ardinan tabi burdaki simsarlarin gozden kacirdigi bi ilan cok sukur bana kismet oldu ve aradigimi buldum. (Slim cfw ps3 320 gb 510 tl )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunlari 800 900 liraya bulmak imkânsız olduğu için ilanimdaki fiyat muhteşem.çok fazla kişiye sordum bu fiyatı koyarken. Bu kadar oyun ile daha ucuzunun bulunması zor. 500 liraya bu kadar temiz bulsaniz bile 100 liraya 35-40 oyun + 1 senelik plus hesabi alamazsiniz

• Forum olucu kayniyor varya...
    Bi ps3 saticam sinir oldum adam 300 liraya ps3 bulurum içine 70 oyun yukletirim 250 ye senin makineyi alırım diyor gelde cevap yaz...

• Yarin da satilmazsa kendime kartondan kıyafet yapıp toprağa giricem ve patates taklidi yapicam

• ben ilk yazdığımda 700 tl vardı ,senin cihazı mı alayım kırık satan bir vatandaş var onu mu alayım derken gittim 650 ye aldım bir tane kafama yatanı aldım..,sonra cihaz elimde patladı kırmızı ışıklı cihazı kakalamış deyyus bana ,birde diyor bende arızası yoktu ,şimdi ben koysam ilan buraya satsam cihazı ön ödemeli havale ile adam bana küfür eder mi etmez mi ,fakat biz yapmayız böyle şeyler hep bize yaparllar sanki sabancının torunuyum ben ,emekçiyim emekçi 3 kuruşa çalışıp aylarca biriktirip arttırıp bi ps3 alayım çatır çatır uncharted oynayayım dedim dünyaya geldiğime pişman oldum...ben çatladım ps3 değil...cihaz yapılmıyor da ...bu yüzden alıcılar bunu düşünüp ver 200 derler bende diyorum arızalı olma ihtimaline karşı 400 verilir cihaza herşey dahil ,yada 2 gün denemeli satılır cihaz bakılır arıza yok verilir 600 de verilir 700 de...ben alırken deneyemedim cihazı geride veremedim cihazla beraber bende patladım...artı joystikler arızalı çıktı satsan sataman atsan ataman ...

• Bu sari ışık olayı çok sakat. Tamiri olsa bile tekrar ayni hatayı yapıyormuş. + bu makinelerin %90 i ps3 cafelerden alınma diye biliyorum. Büyük geçmiş olsun.

• hocam kim o dolandirici ismini şuraya yazin .

• quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam kim o dolandirici ismini şuraya yazin .

tam olarak dolandırıcı diyemeyiz ,ben baktım şahıs ın ilk satışı ,ilk işi yani :) cihaz elimde patladı ama suçlu gene benim öyle havale önce sonra cihaz muhabbeti işi yaş ,enayiliği ben ettim aslında ,kredi kartımda yoktu gitti gidiyor gibi yere ilan açtırıp cihazı kontrol dip sonra onaylatayım ,bana toplam 650 ye alsamda cihaz 850 hatta 900 patladı...tamire gönderdim yeni hdd aldım sorun ya anakartta ya da işlemcinin yongalarında ...yaptırmak istediğim yer garantiyi yüzde 80 veriyor 150 tl istiyor,ee cihaz geldi bize bin tl ye iş mi şimdi bu ...belki çok ihtiyacı vardı paraya böyle bir şey yaptı fakat bizim canımız yandı ,satsan sataman atsan ataman cihazı keşke kollar düzgün olsaydı ...demem o ki mal alırken düşünün en garantili yolu seçin atlamayın benim gibi tecrübesizlik ettik ...

mahkeme felan derseniz o da hikaye sen parayı gönder adam cihazı göndermese bile suçsuzdur ,hakim sana kızar böyle iş yaptın diye ,önce havale mi olurmuş,ingilterede adam 3 gün denettiriyor malını öyle satıyor burada öyle bir sistem yok çünkü kanunlar zayıf,benim şu an 10 bin tl lik davam sürüyor adam kalkıp 300 liralık malın peşine düşmez...önce bi davam sonuçlansın diye bekliyorum 4. yıla girdik avukatım bile bıktı artık bitse de kurtulsak diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: abstergo78GHOST

quote:

Orijinalden alıntı: go_can

hocam kim o dolandirici ismini şuraya yazin .

tam olarak dolandırıcı diyemeyiz ,ben baktım şahıs ın ilk satışı ,ilk işi yani :) cihaz elimde patladı ama suçlu gene benim öyle havale önce sonra cihaz muhabbeti işi yaş ,enayiliği ben ettim aslında ,kredi kartımda yoktu gitti gidiyor gibi yere ilan açtırıp cihazı kontrol dip sonra onaylatayım ,bana toplam 650 ye alsamda cihaz 850 hatta 900 patladı...tamire gönderdim yeni hdd aldım sorun ya anakartta ya da işlemcinin yongalarında ...yaptırmak istediğim yer garantiyi yüzde 80 veriyor 150 tl istiyor,ee cihaz geldi bize bin tl ye iş mi şimdi bu ...belki çok ihtiyacı vardı paraya böyle bir şey yaptı fakat bizim canımız yandı ,satsan sataman atsan ataman cihazı keşke kollar düzgün olsaydı ...demem o ki mal alırken düşünün en garantili yolu seçin atlamayın benim gibi tecrübesizlik ettik ...

mahkeme felan derseniz o da hikaye sen parayı gönder adam cihazı göndermese bile suçsuzdur ,hakim sana kızar böyle iş yaptın diye ,önce havale mi olurmuş,ingilterede adam 3 gün denettiriyor malını öyle satıyor burada öyle bir sistem yok çünkü kanunlar zayıf,benim şu an 10 bin tl lik davam sürüyor adam kalkıp 300 liralık malın peşine düşmez...önce bi davam sonuçlansın diye bekliyorum 4. yıla girdik avukatım bile bıktı artık bitse de kurtulsak diyor...

Alıntıları Göster
    quote:

adliyede çalışan biri olarak elimizde bu tür çok fazla dava olduğu için ilgimi çekti yazdıklarınız, onun için cevap yazayım dedim..

bu tür konularda cihaz göndermese bile suçsuzdur diye bir şey yok. şikayet üzerine savcılık dolandırıcılık davası açar ama bu dava sonucunda ceza mahkemesi paranı alıp sana iade etmez, sadece ceza verir, sen de ceza davası sonucunda hukuk mahkemesine alacak davası açabilirsin. mal 300,00 TL'lik de olsa, 1,00 TL'lik de olsa mahkeme için aynıdır durum, peşine düşmez diye bir şey olamaz. Ama ülkemizde dava süreleri çok fazla orası ayrı...

dolandırıldığını düşünüyorsan savcılığa başvur derim ben...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.