Şimdi Ara

Satılık Kingston 2 GB HyperX DDR2 800 Mhz Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Marka #Kingston Tür #DDR2 Kapasite #2GB Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar elimde Fazla bulunan Performans serisi ramimi satmak istiyorum.

Ürun 2011 Vatan Faturalıdır.

Üründe hiçbir şekilde sorun olmayıp düzgün şekilde çalışmaktadır.

Kargo Alıcıya ait olup Antalya içi elden teslim edebilirim.

İstediğim Fiyat : 50 TL

PAZARLIK YOKTUR.
     Satılık Kingston 2 GB HyperX DDR2 800 Mhz Ram Satılık Kingston 2 GB HyperX DDR2 800 Mhz Ram Satılık Kingston 2 GB HyperX DDR2 800 Mhz Ram
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber007 -- 27 Eylül 2014; 8:58:29 >

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

takip
    Halen satışta ise almayı düşünüyorum?
  • souza kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan GÜNCEL

ÜRÜN SATIŞTA

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber007

İlan GÜNCEL

ÜRÜN SATIŞTA
    ürün satıldımı acaba?
  • mfehmi kullanıcısına yanıt
    Hala satışta hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hala satışta hocam
    olaki fiyat inerse diye takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK KING

olaki fiyat inerse diye takip

Alıntıları Göster
    Baltalamak gibi olmasın da bilmediğimden soruyorum, DDR2 800mhz neden bu kadar pahalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Baltalamak gibi olmasın da bilmediğimden soruyorum, DDR2 800mhz neden bu kadar pahalı?

linklere bak anlarsın satıcı arkadaşın ucuza bile verdiğini

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-pc-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-2gb-800mhz-ddr2-ram-kvr800d2n6-2g/productDetails.aspx?productId=bd72719&categoryId=47

• quote:

Orijinalden alıntı: komando57

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

linklere bak anlarsın satıcı arkadaşın ucuza bile verdiğini

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-pc-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-2gb-800mhz-ddr2-ram-kvr800d2n6-2g/productDetails.aspx?productId=bd72719&categoryId=47

Neden diyorum zaten dikkatli okuduysan.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    piyasası böyle nedeni yok pahalı
  • quote:

piyasası böyle nedeni yok pahalı

Birde arkadaslarin ornek gosterdigi ramlar Hyperx modeli degil. Benim urunum hyperx. Sogutuculu ve performans serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber007 -- 10 Kasım 2013; 22:56:10 >
  • cyber007 kullanıcısına yanıt
    örnekleri ben gösterdim zaten, biliyorum arkadaşım aynı sorunları bende yaşıyorum
  • quote:

örnekleri ben gösterdim zaten, biliyorum arkadaşım aynı sorunları bende yaşıyorum

Anlasildi hocam desteginiz icin tesekkurler

• quote:

quote:

Anlasildi hocam desteginiz icin tesekkurler

Alıntıları Göster
    Ne olduda bu ramler bu kadar pahalandı vatanda falan 100 TL.Neyse ben biryerlerden temin ettim hayırlı satışlar

• quote:

Ne olduda bu ramler bu kadar pahalandı vatanda falan 100 TL.Neyse ben biryerlerden temin ettim hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    Figuni* Nickli Üyeye REZERV edilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

anlatim çünkü uzun süredir ddr2 ram üretilmiyor ve stoklarda azaldı +dolar arttı birde ddr3 ramlere zam geldi haliyle bunlarda etkilendi önceden 2gb ddr2 rame 4gb ddr3 alabiliyordun şuan böyle değil

vatanda arkadaşın sattığı ramin düz modeli 110tl gibi ücretle satılıyor arkadaşdaki özel model soğutuculu bunlar life time garantili yani kingstona yolladığınızda hemen sıfırını yolluyor.. 60tl baya uygun...

tanesi 110tl iken ben 2x2 =4gb garantili kiti 120e satamıyorum ama vatan tanesini satıyor ilginç ama böyle

http://www.vatanbilgisayar.com/ram/kingston-pc26400_2gb_cl6-2gb-ddr2-800mhz-cl6-pc-ram/productdetails.aspx?I_ID=35957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 13 Kasım 2013; 1:31:46 >

• demircibu kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler.Gerçekten çok ilgimi çekti 2 GB DDR2 RAM ATI 5650 ekran kartıyla yarışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 13 Kasım 2013; 10:12:01 >
  • quote:

Açıklama için teşekkürler.Gerçekten çok ilgimi çekti 2 GB DDR2 RAM ATI 5650 ekran kartıyla yarışıyor
    Ram tarafımca alınmıştır, güvenilir bir arkadaş. Havaleyi yaptıktan sonra aynı gün kargoya verdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.