Bildirim
satılık karakter (venice) (paypal)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karakteride satıyorum :)
Lvl 15
1400 den fazla sp var
pacheon ve fire ı 7 ye getirdim
alıp sp farm a başlayabilirsiniz
Maymun var ve sadece 3 gün geçti
yukarda yazılanlarla beraber 29$ -
bende satıyom
lvl 41 xianda
500k falan gold var ama bi trade 110k veriyo
bladeci bicheon lvl 39
cold lvl 37
ama 70 ytl den aşağı satmam -
Hepsini alınca karakter beleş bende :) zaten 10$ yatırdım maymun için, 12 silk i de duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gormo -- 28 Haziran 2006; 13:38:17 > -
HACI 20YE KADAR LV İ 1 YTL DEN KASIYOZ BİZ KAFEDE İSTEDİĞİN CHAR VARMI FARMLI VEYA FARMSIZ İSTEĞE GÖRE CHAR KASILIR
20 ÜSTÜ DE PAZARLIĞA TABİİ
STOKLARDA ŞU ANDA 1 TANE 26LV FULL STR FIRE BOW VAR LIGHT VE COLD 20 LV E KADAR AÇIK FARM YAPILMIŞ CHAR YANİ
BİR TANE 42 ODA FULL STR GLAVIE
HA BU ARADA BEN KENDİ CHARIMIDA SATABILIRIM İYİ FİYAT VERENE, ODA (İMZADA YAZIYO GERÇİ AMA)
FULL STR COLD BLADE FARMI YAPILMIŞ KAYA GİBİ BİRŞEY ÖLMEYEN CİNSİNDEN VENCEDE HERKES TANIR -
47 LV AKŞAMA 48 OLUR BANKADAKİ 48 BLADE 11CRT. SHIELD 18BLK. İKİSİDE +3
AYRICA İTEMLER BOLCA MEVCUTTUR BANKADA PARA FAZLA YOK AMA AYARLARIZ BASİT İŞ O
BUNLARI YAZMAYI UNUTMUŞUM -
42 lik glavieciyle takas yaparmısın 41 lik blade ile ama bi char daha verebilirim 39 luk -
Gormo pm atmayı başaramadım msn yi yaz konuşalım seninle bi ;) -
HACIM YANLIŞ ANLAMA TAKAS YAPMIYORUM ALCAKSAN FİYATTA GÜZELLİK YAPABİLİRİM AYRICA CHARDA TİCKET TA VAR
(42 GLAVIE DEN BAHSEDİYORUM) -
HA BU ARADA BEYLER CHARLARI ELDEN TESLIM EDERIM İZMİRDE OTURUYRUM İZMİRLİ ARKADAŞLAR İLGİLENSİN
-CHAR KASILIR -
HADİ HACIM YOK MU CHAR İSTEYEN MAXİMUM İKİ GÜNDE İSTEDİĞİNİZ CHAR KASILIR (20 LV İKİ GÜN) 20 ÜSTÜDE KASILIR EN KISA ZAMANDA TESLIM GARANTISI
HAZIR CHARLAR:
42 FULL STR GLAVIE (TICKETLI)
26 FULL STR BOW
NOT : İSTEDİĞİNİZ DERKEN BANA FULL STR FIRE GİBİ AÇIKLAMALAR YAPMANIZA GEREK YOK ZATEN O AÇIKLAMAYI YAPAN KENDIDE KASAR ABİ BANA BÜYÜCÜ KAS ABİ BANA PİSKOPAT Bİ HERİF YAP OLMESİN DE SEN BEN SENIN KARAKTERİNE GÖRE KAREKTER YAPARIM
-
huehuehueh
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X