Şimdi Ara

Satılık Karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bırakıyorum arkadaşlar karakter 608 günlüktür.

X, arkadaşcanlısı bir insan ve harika derecede çekici, akla zarar dış görünüşe sahip. X zeka olarak çok hoş seviyede. X, müthiş bir vokal kabiliyetine ve mükemmel bir müzik becerisine sahip. Bütün özelliklerinizi görün.

Banka Hesapları
    Cash N' Go - Istanbul 2 000 000 US$ 0.1% HESAP YÖNETIMI
    Merkez Bankası [Valilik] 1 000 000 US$ 0% HESAP YÖNETIMI
    ku$cu bank {IS} 1 000 000 US$ 0.1% HESAP YÖNETIMI
    ChocoBank Istanbul 1 000 000 US$ 0.32% HESAP YÖNETIMI
    Cash N' Go - Ankara 2 000 092 US$ 0.1% HESAP YÖNETIMI

Toplam : 7 milyon $

Yetenekler

Satılık Karakter

Yetenekler 2

Satılık Karakter

Toplam : 131*

Neden * sayısı düşük açıklayayım. Uzun süre solo takıldım ve uzun süre şarkı yazmakla geçti zaman. ilk 200 içindeki grupta ve grup şu an turnede değil. grup lideri ders vermekte. 1.5 ay kadar sonra öğretmenlik 5* hitabet 5* ve ileri pedagoji 5* yaparak ders verilebilir karakterimle. Sabıkası yok, puana fazla abanmadım. 255 puanı var. 1 eylülde evlendim başarısı eylülün sonundada ilk defa evebeyn oldum başarısı kazanıcak yani eş ve çocuk hazır durumda .

Satılık Karakter

X şu anda bunları giyiyor:
    Siyah güneş gözlükleri
    Deri pantolon
    Düz siyah gömlek
    Hopper for President rozeti

Bi kaç tane antika var ve Viper arabası var. Madem bu kadar paran var neden Mc Laren F1 Almadınız derseniz parayı çar çur etmeye niyetim yok, tasarruflu biriyimdir. VIP Süresi 11/11/2008 dir. Gerekirse bir 3 aylık daha ekleyebilirim ;)

VIP hediyeleri
    Yük: 1 Işıltılı Sağlık Pınarından Bir Şişe 4 kullanımlık kaldı KULLAN
    Yük: 2 Sahne Arkası Deneyimleri Kitabı 7 kullanımlık kaldı KULLAN
    Yük: 1 Sahne Arkası Kartı

Kontör karşılığı veya herhangi bir oyunla takas karşılığı satmıyorum. Teklif için pm atmanız yeterli

• Ne düşünüyorsun bu karakter. Önce satıcının teklifi öğrenmek lazım.
  • Banka hesapları dahil 200 YTL Düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 07BLueDeViL07

çüş ama oyunu bilen biri bu karekteri en fazla 150-200 günde yapabilir ben diyorum ki popmundo karekterleri para etmez ma hala siz 170-200 gibi fiyatlarla satmaya çalışıyorsunuz boşuna uğraşıyorsunuz

Güzel saçmalamışsın seni yürekten tebrik ediyorum 150 günde yapabileceğin * sayısı en fazla 50 Karakter para etmeyebilir, fakat zaman ve para harcandı, yumurtadan çıkmadı o kadar para

Not : Pazarlık payı vardır, ciddi alıcılar yorum yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 29 Ağustos 2008; 23:50:57 >

• Karakter ile solo takılsan ne kadar zorlandığını göreceksin arkadaşım 20 - 25 e yakın şarkısı var. Haklısın karakter öyle 100 ytl edecek cinsden değil, önemli olan, şöhreti, grubu, * ları ve parası. Banka hesapları hariç bu karakter en fazla 50 ytl eder. Hatta 40 ytl. Millet 25 ytl den 1m$ satıyor ben 20 ytl den veriyorum. Karakter için kesin alıcı varsa ben 180 e düşürmeye razıyım
  • güzel karakter
  • Off karaktere bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Guild Wars 2 Hesap
    9 yıl önce açıldı
    Guild wars 2 Satılık Hesap
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • turkcell kontör karşılığı oyun parası alabilirim
  • 200 YTL'yi vercek 1 kişi bile çıkmaz bu forumdan
  • Karakter adını neden saklıyorsun?Verde bakalım bi kendimiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

turkcell kontör karşılığı oyun parası alabilirim

Kontör karşılığı satmıyorum, hattım faturalı

200 YTL den gitmesi şart değil sırf oyun parası 140 ytl ye geliyor. Karakteride 40 - 50 sayıyoruz. 180 den veririm. Olmadı sadece parayıda toplu olarak 125 ytlden veririm. karakter satılmazsada tanıdıklarıma veririm

Karakterin adı pek önemli değil, önemli olan özellikleri. Alan kişi zaten görecektir ismini. Güzel yorumlarınız için teşekkürler

• Güzel karakter hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

Güzel karakter hayırlı satışlar

Teşekkürler dostum
  • Konu günceldir, fiyat 170 ytl
  • Karakter güzel parasını asan o karakteri 120 günde oyunu iyi bilen biri yapar.

Çekicilik, zeka v.s de 120 günde her hafta 3 deneyim puanı alınarak, oyunu bilen bir kişi yapabilir.

Parası 140 YTL etmektedir.

1m 20 YTL den satldığına göre ..

60 YTL de bu karaktere verilecek yani.

Bence Sen 140 YTL ye paraları sat sonra karakteri de 25 YTL ye sat çok rahat satarsın hem ..
  • Hocam bana kontör karşılığında karakteri satar mısın?

Parasını istemiyorum. =)
  • Kontür karşılığı satmıyorum arkadaşlar. YTL lazım bana fiyat 170 ytl 30 ytl karakter, 140 ytl'de içindeki para
  • quote:

Orjinalden alıntı: THeoFFSpRinG

Kontür karşılığı satmıyorum arkadaşlar. YTL lazım bana fiyat 170 ytl 30 ytl karakter, 140 ytl'de içindeki para

Parayı ayrı karakteri ayrı sat böyle alıcı bulamazsın dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Orjinalden alıntı: THeoFFSpRinG

Kontür karşılığı satmıyorum arkadaşlar. YTL lazım bana fiyat 170 ytl 30 ytl karakter, 140 ytl'de içindeki para

Parayı ayrı karakteri ayrı sat böyle alıcı bulamazsın dostum

Önemli olan içindeki para zaten, karakter sadece cabası

• Karakter hala satılık arkadaşlar, ayrıntılar için : EndOfTheLine@windowslive.com
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.