Şimdi Ara

satılık kamilkoç bilet yakala.co kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satılık kamilkoç bilet yakala.co kuponu
    kupon 7tl olup elimde 4 adet mevcut
    Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu *Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
    Kampanya sadecewww.kamilkoc.com.tr ve 444 0 562 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılacak olan bilet alımlarında geçerli olup acentelerden alınan biletlerde kullanılamaz.
    Kampanya yararlanmak için Yolkart üyesi olmak zorunludur. Yolkart üyesi olmak için KKOC boşluk T.C Kimlik numarası yazılıp 5564e sms atılması yeterli olacaktır. Mevcut Yolkart üyelerinin sms atmasına gerek yoktur.
    SMS ile gerçekleştirilen üyeliklerde yolcuya ilk gelen sms ardından müşteri numarası ve şifre gönderilecektir.
    Kampanyadan yararlanmak içinwww.kamilkoc.com.trden yapılacak olan satın alma işlemlerinde Yolkart üye girişi linkinin tıklanması gönderilen müşteri ve şifre ile sisteme giriş yapılması gerekir(smsin gönderildiği cep telefonu numarası müşteri numarası yerine kullanılabilir).
    İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan satın alma işlemlerinde Yolkart üyelik girişin ardından satın alma işlemi sonlandırılmadan önce çıkan alana yakala.co şifresinin girilmesi puan kazanımı için yeterli olacaktır.
    Çağrı merkezinden yapılan satın alma işlemlerinde müşteri temsilcisine sms gelen müşteri numarasının söylenmesi yeterli olur.
    Kazanılan puanların kullanılması içinwww.kamilkoc.com.trden yapılan işlemlerde Yolkart üyelik linki üzerinden girilmesi ve ödeme seçeneğinde puanın seçilmesi yeterli olacaktır.
    Çağrı merkezi üzerinden yapılacak olan puan kullanımında ise müşteri temsilcisine Yolkart müşteri numarasının satın alma işlemi öncesinde söylenmesi ve puan kullanma talebinizin sözlü olarak iletilmesi gerekecektir.
    Kampanya kapsamında alınan indirim kuponları 06 Aralık - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında ki seyahatlerde geçerli olup satın alınana biletlerin bu tarihler arasında kullanılması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 06 Aralık 2012 20 Ocak 2013 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihe arasında kullanılmayan puanlar otomatik olarak silinir
    Yılbaşında geçerlidir.
    Kampanya tek yön alınan biletlerde geçerlidir. Gidiş dönüş alınan biletler kampanya dışındadır.
    Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
    İLGİLENENLER PM ATSIN

satılık kamilkoç bilet yakala.co kuponu
    Fiyat : 7 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çankırı,Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3tl ye satıyordu yakala.co bunları
  • ihiyacım yokken aldım. 3tl'den sende alabilirdin.ben kullanmıyorum. belki birinin işini görür diye 7tl dedim. olmadı 5TL'den de verebilirim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende 2 adet almak ıstıyorum lutfen yardımcı olabılırmısınız acılll olarak ksk_dyg@hot.. bana burdan ulasabılırmızzz.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.