Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spintirea -- 4 Ocak 2021; 0:0:19 > |
Sizin gibi satıcılar 50-60 arası fiyat çekmeseydi böyle bir konu açılmayacaktı?
|
Bu konu açılmadan önce plati popüler değildi. O zamanda 25'e mi satıyordunuz?
|
İkisi (edit: üçü) arkadaşıma biri akrabama olmak üzere 17 sipariş yaptım hepsi kargolandı-kargolama aşamasında iptal olmadı, hatta biri bir hafta geçtikten sonra kargolandı. Akıllılık yapmış oluyor muyum piranalardan 45-60 arası almak yerine?
Yazınızda dediğiniz tek mantıklı şey alışveriş yapmayı bilmeyenlerin hesap almak istemeleri. Bende becerememiştim, bu konudan öğrendim ve onun üstüne 15 sipariş verdim. Eğer bu konuya yazsalardı yardımcı olabilirdik, gidip satıcılara yazıp yardım beklediler ise bu onların hatası/problemi. Ne bu konuyu açanın nede bu konuyu yayanların problemi değil. Bu konuda sktsi 1 saat kala bir forumdaşımın siparişini kendim verdim. Satıcılar bununla övünüyor ya, ben bir üye olarak yaptım bunu. Bir gün geçtikten sonra kargolanmış, yine finished olmamış. Forumun ana teması yardımcı olmaktır, satıcıya derdimizi anlatalım diye 20-30₺ fazladan bayılmak istemediğimiz için özür dileriz. |
Hocam siz işinizi düzgün yapanlardansınız ben başkaları adına açtım.
|
bakıyorum da kupon satıştaki milleti silkeleyemeyen satıcılar konu paylaşımı yapanlara saldırıyor. hoşşşştt demek istiyorum onlara sadece. %100 karla milleti silkelerken iyiydi karınız yüzde %20-30a düşünce hemen ağlamaya başladınız. inşaAllah böyle konular hep açılır da milleti silkeleyemezsiniz.
|
Beyin yerine ne kullanıyorsun anlamıyorum yazıdğına cevap atıyorum ne diyorsun istersen 1m gönderi olsun sanırsın arka mahalle kargocusu bunlar. Ya sabır...
|
Sizin sayenizde araştırarak öğrendik. Size çok teşekkür ederiz hocam. Fahiş fiyata vermeseydiniz araştırma işine girmeyip koyun gibi sizden alacaktık
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbaron_tr -- 9 Aralık 2020; 20:21:48 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|