Şimdi Ara

SATILIK Jelatinli 'NOKIA N79 Beyaz' (3 Aylık) + HEDIYELI - 450 TL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Eylül ayının başında hepsiburada.com'dan satın aldığım Nokia N79 marka ve modelli telefonumu satıyorum. Çok memnun kalarak kullandım lakin tarafıma hediye olarak Iphone geldiği için bu telefonumu satıyorum.

- Telefonun hiçbir problemi yok, sadece neredeyse 2 ay kullandım. Jelatinleri vs. herşey aldığım gibi üzerinde duruyor, çiziği bile yok. Bütün kapakların da üzerinde jelatinleri duruyor, sadece jelatinlerin alt çıkıntı kısımlarını kestim kenarlarından kıvrılmasın diye.
    - Telefonla birlikte aldığım deri kılıfıyla kullandım, kılıfı da yanında vereceğim elbette.
    - Telefona şu anki son sürüm yazılım yüklü ve problemsiz çalışmakta (v31.101)
    - İçinde Class 6 hafıza kartı var. (Doğal olarak gayet akıcı çalışıyor)
    - Telefonun IMEI numarasını hiçbir şekilde çeşitli sitelerde kullanıp sahte sertifika alma işlemlerine girmedim. Yani telefonu aldığınızda sahte sertifika almak isterseniz kendi riskinizle alabilirsiniz tabi ki sonra.
    - Faturası, cd si, klavuzları vs. herşeyi ile eksiksiz durumda.
    - Hafıza kartına Garmin GPS programı yüklü durumda. İsterseniz verirken saklarım, isterseniz de hafıza kartı tamamen formatlı şekilde veririm.
    - Isterseniz kargo ile yollayabilirim (alıcı ödemeli), isterseniz de Istanbul Anadolu yakasında uygun biryerde elden verebilirim.
    - Güvenli alışveriş ile satın almak isteyenler için -> Gittigidiyor.com - Sahibinden.com

Nokia N79 + Deri Kılıf
    Fiyat: 450 TL (Fiyatı daha çok kişiye uygun olabilmesi adına 550 den 450 ye düşürdüm. Hem alıcı hem de kendim için yapabileceğim en son fiyat budur. Pazarlık payı yoktur.)

Takas teklifleri için teşekkürler fakat takas düşünmüyorum...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arutharen -- 10 Aralık 2009; 22:12:41 >

• bence fiyatta revizyona gidilmezse satışı zor iyi satışlar
  • 3 aylık ve sıfırından farksız bir telefon için piyasadan yaklaşık 130 TL daha ucuz bir fiyat bence gayet mantıklı. Teşekkürler tabi ki düşüncenizi paylaştığınız için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amiras

3 aylık ve sıfırından farksız bir telefon için piyasadan yaklaşık 130 TL daha ucuz bir fiyat bence gayet mantıklı. Teşekkürler tabi ki düşüncenizi paylaştığınız için :)

kibar üslubunuz için bende teşekkür eder iyi satışlar dilerim
  • Şu anda 0 N79 650-700 TL arasında değişiyor ve 3 ay temiz kullanılmış bir N79 için 550 TL normal (Bence)

Güzel fiyat güzel Telefon

Hayırlı Satışlar

EDIT:Carreforuda 975 Tl ye gidiyor bu telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 1 Aralık 2009; 19:02:16 >
  • satıcıya mantıklı gelen fiyatın ikinci eli belirlemiyor olmasına bir kez daha şükrediyorum...

İyi satışlar, kolay gelsin.

edit: @srcn09 975 kere güldürdün beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 1 Aralık 2009; 20:38:58 >
  • ben gelecekte yaşıyorum sanki daha 1 ay önce çok temiz 3 aylık n79u full kutu aparatlı jelatini üzerinnde bu siteden 400 e aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK NOKIA E72 450 TL
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

satıcıya mantıklı gelen fiyatın ikinci eli belirlemiyor olmasına bir kez daha şükrediyorum...

641 TL faturalı bir telefon ve aradan 3 ay geçiyor şu an fiyatı 670-680 TL civarı. Arada inişler çıkışlar olmuştur mutlaka ama ben şu anki duruma göre gayet mantıklı bir fiyat verdiğimi düşünüyorum. Özellikle nakit olarak telefon satın almak isteyen biri için bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi sizce? Telefonun sıfırdan hiçbir farkı yok neredeyse, özen göstererek kullandım ve yine özen göstererek satıyorum. Bazı kişiler burada daha ucuza satabiliyor diye benim verdiğim fiyatın yadırganması için bir sebep göremedim açıkcası. Bu telefonun piyasa fiyatına ve kullanım şartı süresine bakarak daha ucuza gitmesine açıkcası pek içim el vermiyor. Sapasağlam tek çiziği bile olmayan jelatinli bir telefon. Dediğim gibi özellikle nakit parasıyla bir telefon almak isteyen için gayet mantıklı bir durum, taksitle almak isteyenler için elbette ki kendi tercihleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: layneth

satıcıya mantıklı gelen fiyatın ikinci eli belirlemiyor olmasına bir kez daha şükrediyorum...

641 TL faturalı bir telefon ve aradan 3 ay geçiyor şu an fiyatı 670-680 TL civarı. Arada inişler çıkışlar olmuştur mutlaka ama ben şu anki duruma göre gayet mantıklı bir fiyat verdiğimi düşünüyorum. Özellikle nakit olarak telefon satın almak isteyen biri için bundan daha güzel bir fırsat olabilir mi sizce? Telefonun sıfırdan hiçbir farkı yok neredeyse, özen göstererek kullandım ve yine özen göstererek satıyorum. Bazı kişiler burada daha ucuza satabiliyor diye benim verdiğim fiyatın yadırganması için bir sebep göremedim açıkcası. Bu telefonun piyasa fiyatına ve kullanım şartı süresine bakarak daha ucuza gitmesine açıkcası pek içim el vermiyor. Sapasağlam tek çiziği bile olmayan jelatinli bir telefon. Dediğim gibi özellikle nakit parasıyla bir telefon almak isteyen için gayet mantıklı bir durum, taksitle almak isteyenler için elbette ki kendi tercihleri.

Öncelikle tüm yorumlara olumlu yaklaşımın için seni gerçekten takdir ediyorum.

Ancak 2. ele olan bir telefonun fiyatını (isterse sadece 1 kaç saat kullanılmış olsun) ne fatura fiyatı ne o anki sıfır değeri belirler,
    telefonun göreceği talep belirler. Ve senin telefonun gerçekten senin gözünde o fiyatı etsede, alıcısını bulmadığın sürece satılmayabilir.
    Eski mesajlara bakarsan 2-3 aylık full kutulu N79 ilanlarını görebilirsin 410-425'e.

Bende bir kaç telefonu ihtiyaç dolayısıyla çok ucuza sattıktan sonra sıfır telefon almayı bıraktım.
    Umarım satarsın hayırlı satışlar...

• Benim zaten insanları kazıklamak gibi bir derdim de yok. Gönlümde bu para yatıyor diyerek de belirlemedim zaten fiyatı elbette :) Su an bu modelle ikinci el olsun, sıfır olsun oldukca fazla kısı ilgileniyor. 670 liralardan 900 liralara çıkabilen fiyatları olan (ki kimse 600 kusure varken 900 e almaz) bu ürünün tertemiz ve azıcık kullanılmışının 400 lere satılmasını aklım almıyor benım. Insanların paraya ihtiyacı olur vs. tamam ama o fiyata satan var diye de bu ürünün 2. el fiyatının hakkı o olmak zorunda değil. Benim gibi aldığı ürüne özen gösteren ya da almak istediği 2. el ürünün gerçekten temiz ve sorunsuz olmasına titizlikle yaklaşan birileri için bu fiyat gayet uygun gelecektir. Eğer arzu ettiğim fiyatta alıcısı olmazsa da telefon masamda kutusuyla yatmaya devam eder yapacak birşey yok. Sonuçta serbest piyasa, kimseyi kazıklamaya çalışmıyorum ve telefon için hakkından fazla para istemiyorum. Forumda daha ucuza satanlar olabilir, kendi tercihleri elbette. Teşekkür ederim..

• quote:

Benim zaten insanları kazıklamak gibi bir derdim de yok. Gönlümde bu para yatıyor diyerek de belirlemedim zaten fiyatı elbette :) Su an bu modelle ikinci el olsun, sıfır olsun oldukca fazla kısı ilgileniyor. 670 liralardan 900 liralara çıkabilen fiyatları olan (ki kimse 600 kusure varken 900 e almaz) bu ürünün tertemiz ve azıcık kullanılmışının 400 lere satılmasını aklım almıyor benım. Insanların paraya ihtiyacı olur vs. tamam ama o fiyata satan var diye de bu ürünün 2. el fiyatının hakkı o olmak zorunda değil. Benim gibi aldığı ürüne özen gösteren ya da almak istediği 2. el ürünün gerçekten temiz ve sorunsuz olmasına titizlikle yaklaşan birileri için bu fiyat gayet uygun gelecektir. Eğer arzu ettiğim fiyatta alıcısı olmazsa da telefon masamda kutusuyla yatmaya devam eder yapacak birşey yok. Sonuçta serbest piyasa, kimseyi kazıklamaya çalışmıyorum ve telefon için hakkından fazla para istemiyorum. Forumda daha ucuza satanlar olabilir, kendi tercihleri elbette. Teşekkür ederim..

Sonuna kadar katılıyorum.Bu telefonu daha ucuza isteyenler kendileri satmayı isterler mi o fiyatlara...
    Binbir hevesle alınıyor "0" alınıyoru birsürü para verilip sonra satmaya kalkınca bi bakıyosun utanmasalar üste para isteyecekler.Herkes mümkün olduğu kadar ucuz mal almak ister ama aynı malı kendi satsa eminim alıcı olan kendinin belirlediği fiyata vermez.

• Akbaba gibi insanlar çok...telefonun fiyatı gayet güzel...2. el piyasası 400-500 arasında değişiyor telefonun temizliğine göre...Sen alıcını bekle akbabalara aldırma...
  • hocam wifi si var peki internet browser tarzı bir programı var mı normal sitelere girebiliyormuyuz?
  • elbette. ister kendi üzerindeki tarayıcıyla isterseniz sonradan yüklediğiniz farklı tarayıcılarla da girebilmeniz mümkün.
  • fiyat cok makul kardeşim telf olmasına ramen ben bile düşünüyorum almayı takas seceneği varsa pm atman yeter(n 73) için
  • ne yazık ki takas düşünmüyorum..
  • fiyat gayet normal kardeşim sen kendin o parayı hakettiğini düşünüyorsan gerisi boş ayrıca ilanını kirkettiğim için kusuruma bakma yazılanları okuyunca kendimi tutamadım akbabalara karşı
  • :) Problem değil, yorumun için teşekkürler. Ürün satılalı 2 hafta oldu zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.