Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık James Donkey 616 Klavye Fiyat Düştü Satın Al 20 Eylül 2020 14:54 1 1 Satılık James Donkey 616 Klavye Fiyat Düştü James Donkey markasının en kaliteli klavyelerinden biridir. Fiyat ve performans ürünüdür. Şuan satışı kapanmıştır ülke de ve bir alt modeli james donkey klavye 619 olarak satılmakta. Aynı özellikler dedir klavye. Takas yok. İçerenköy elden teslim ya da önceönce havale sonra kargo şeklinde olur. Fiyat uygun tuttum evde yer kaplıyor diye ayrıca ihtiyacı olan alsın ben üst segment bir klavyeye geçtiğim için satıyorum. Fiyatı Düşürdüm Pazarlıksız 150 TL'dirDüzeltme: Kutusu vs duruyor eklemeyi unutmuşum.https://www.incehesap.com/james-donkey-616-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-38831/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Xbox One 500 GB - Satıldı - [SATILDI] Gigabyte Eagle RX 6600 [SATILDI] Alan Wake 2+ PS Plus Deluxe ve Onlarca oyun Hesabı [SATILDI] Meta Quest 2 128 GB + Garantili ve Ekstra Aksesuar