Şimdi Ara

SATILIK IPOD TOUCH 4. NESİL 8 GB 350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklasık olarak 5-6 ay once arkadasıma amerıkadan getırttıgım ıpod touchımı satıyorum. satma sebebıme gelırsek bır ya once forumdan s9 almam ve buna ek olarak dun ıtıbarıyle cep telefonumu değiştirmem den dolaylı artık uzerımde tasıyabıleceğim bır yer kalmamsıtr. kısacası ıhtıyac kalmadı.

urun yurtdısı oldugu ıcın garantı belgesı yoktur. faturasına gelırsek arkadasım kendısıyle beraber aldıgı ıcın urunu baskası satarken faturalar aynı anda gıttı. dıkkat etmeyınce maalesef gıttı.

urun cok ama cok temızdır. jaılbrek yapılmıstır. genellikle koruyucu kapak ve kılıf seklınde ev ıcerısınde kullanılmıştır ve oyle haftalarca kullanmadıgım olmuştur bu yuzden gercekten cok ama cok temızdır. arkasında önunde sağında solunca cızık yoktur. sadece mınıcık sekilde data kablosunu takarken oluşan cızıkler vardır kı o da cok cok buyuk bır ayrıntı olarak yazıyorum.

ipod- kulaklıgı- kutusu- kablosu- kılıf- 3 tane koruyucu kapak seklındedır

arkadaslar fiyatını 350 son sekilde yapıyorum ıhtıyac kalmamıstır.

takas maalesef yoktur. nakit paraya acıl ıhtıyac vardır. gittigid.. veya sahibi.... gibi siteler maalesef kullanmıyorum
    ÜRÜNE AİT RESİMLERİ ESKI ILANIMDA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ALABİLİRSİNİZ CİDDİ ALICILARA DETAYLI RESIM CEKMEYE CALIŞ BANA PM DEN MAİL ADRESLERİNİ YOLLARSA GÖNDERMEYE ÇALIŞIRIM.

http://forum.donanimhaber.com/m_48172493/tm.htm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

uzungol* gong1976* BARAN18* feverfire* CANer* ovbete(laptop alımı)* tyrael20*SE_GuRu(anakart-işlemcı alımı)*Poibra(harddiskler alımı)- cowon s9 alımı- poibradan netbook alımı*YağmurAdam- kulaklık alımı* souverng ( fan kontrolcu)*menem(güç kaynağı alımı)*madhane (sıfır harddisk alımı)* can21(anakart-işlemcı alımı)ve bundan önce yapmış olduğum alışverişlerim toplamda 2 bın tl lık işlem hacmı

• Satıldı mı?

Orijinalden alıntı: Shift41

Satıldı mı?

hayır hocam ilan günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

uzungol* gong1976* BARAN18* feverfire* CANer* ovbete(laptop alımı)* tyrael20*SE_GuRu(anakart-işlemcı alımı)*Poibra(harddiskler alımı)- cowon s9 alımı- poibradan netbook alımı*YağmurAdam- kulaklık alımı* souverng ( fan kontrolcu)*menem(güç kaynağı alımı)*madhane (sıfır harddisk alımı)* can21(anakart-işlemcı alımı)ve bundan önce yapmış olduğum alışverişlerim toplamda 2 bın tl lık işlem hacmı
  • Pm attım cevabınız gelmedi
    AMD FX-8120 ,Gigabyte 990XA-UD3 ,2x4Kingston hyperx ddr3 1600,MSI GeForce GTX 660 Twin Frozr 2 GB ,Highpower 850W Absolute ,Gigabyte Poseidon kasa ,Philips 248c ,120GB İntelSolid-State Drive 520 Series 550/500hdd,2TB seagate hdd
  • ürün satıldımı ?
    ipod nano 4. nesil, 8 gb
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.