Şimdi Ara

Satılık Ipod Touch 4.Nesil 32 GB Açılmamış Kutusunda Hemen Teslim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün Tamer_10 nickli DH forum üyesine satilmistir.

Fiyat 550,00 TL'dir.

Ödemenin ardından anında kargo ! Bugün al yarın elinde !

Ürün açılmamış kutusundadır. Garantisi yoktur.

Kesinlikle refurbished ürün değildir.

Ürün 4.Nesil ipod touch olup, 32 GB ' tır.

Kargo gideri alıcıya aittir.

Havale - eft mukabilinde ürünü aynı gün adresinize kargolayacağım!

Takas ve pazarlık için lütfen pm atmayınız.

Ürünün özelliklerini yazmama gerek yok sanırım Kendimde kullanıyorum, iki kelime ile ' harikalar yaratıyor '

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 1 Mayıs 2011; 21:41:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yanlış anlama hocam ama gittigidiyor komisyon almasına rağmen, senin sattığın model 555 hemen teslim satılıyor, yani satan adamın cebine 500 giriyo.
    tavsiyem fiyatı mantıklı bir düzeye indir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horozmayk

Yanlış anlama hocam ama gittigidiyor komisyon almasına rağmen, senin sattığın model 555 hemen teslim satılıyor, yani satan adamın cebine 500 giriyo.
    tavsiyem fiyatı mantıklı bir düzeye indir.

gg de çok sahtekarlar var, dümende çok.
    başkasının cebine giren para beni ilgilendirmez. ben bu işin ticaretini yapmıyorum, profilim ortada.
    paraya sıkışan ambalajlı ürünü 400 e de satar 300 e de.
    bilgilendirme için teşekkürler.

• 580 e zor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetter
    580 e zor malesef.

Baska postlarinizda 4g cihaz için sahibinden.com da 385-400 tl ye cihaz dolu yazıyorsunuz, ama kendi 3g cihazınızı pazarliksiz 450 tl ye satıyorsunuz, cihaz isterse 128 gb olsun. Başka ilanlara baltaliyici mesajlar yazacağınıza kendi tutarsizliginizi duşunun!

Ayıptır bu yaptığınız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

Orijinalden alıntı: yetter
    580 e zor malesef.

Baska postlarinizda 4g cihaz için sahibinden.com da 385-400 tl ye cihaz dolu yazıyorsunuz, ama kendi 3g cihazınızı pazarliksiz 450 tl ye satıyorsunuz, cihaz isterse 128 gb olsun. Başka ilanlara baltaliyici mesajlar yazacağınıza kendi tutarsizliginizi duşunun!

Ayıptır bu yaptığınız!

amacım satışı baltalamak değil.kesinlikle...

sıfır açılmamış 3g 64 gb 450tl bence yazılacak fiyat,zira pıyasada o hemen hemen.zaten cihaz sahibindenden aynı gün 430a satıldı.sizin için hafıza önemli olmayabılır ama, 4g 8gb alan arkadaşların sırf hafızası yetmediği için satıp 32gb olan model aldığına şahıtım.tekrar söyluyorum sızın için önemli olmayabılır hafıza, ama ipod kullananların %90 ı için hafıza önemlidir.
    sattığınız cihazın 525 gibi fiyatlardaki ilanı için link koymama gerek yok .DH VE SAHIBINDENDE KAYNIYO.

sıze yınede hayırlı satışlar,sadece fiyata dikkat çekmek istemiştim.(daha hızlı ve kolay satmanız için)

• siz 3g vs 4g yi karşılaştırıyorsunuz, aradaki farkları bildiğinizi umuyorum, kaldıki benim sattığım cihaz 32 gb.
    ayrıca bütün siteleri bende takip ediyorum fiyatlardan bihaber değilim elbette! ve elimde olan ürünü satıyorum, sipariş toplayıp usa dan getirmiyorum. bu işin ticaretinide yapmıyorum. ürünü almak isteyen varsa ilanda ortada profilimde ortada! kimseye zorla ürün satmıyorum.

öneriniz için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda dragonstory nikli arkadaş aynı ürünü pazarlıksız 350 $ a satıyor. Alıcısı da var. Açılmamış kutu için fiyatın normal. iyi satışlar. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mceliker

forumda dragonstory nikli arkadaş aynı ürünü pazarlıksız 350 $ a satıyor. Alıcısı da var. Açılmamış kutu için fiyatın normal. iyi satışlar. kolay gelsin.

teşekkürler

malesef bazı arkadaşlar neyin peşinde çözemiyorum. aynı ürün için geçmişte yazdıkları ayrı ayrı konulardaki postları inceliyorum gerçekten çok şaşırtıcı şeyler yazıyorlar, hoş şaşacakta bişiy yok aslında!şimdi alıntı yapıpta gerginlik yaratmak istemem. ortada popüler sayılır bir ürün var ve ben TR satış fiyatını yazmadım ilana, malum ülkemizde yukarıdaki model 750 tl civarlarında. girin genismarket.com sitesine benim fiyatımla aynı satıyorlar ve ben elimdeki açılmamış ambalajlı ürünü satıyorum, ödemeyi yap ürün yarın elinde, beklemek yok tarzı ile. ben kimse yorum yapamaz demiyorum elbette yorum yapılacak ama sonuçta yorum yapanların profilini inceliyorum eee sonuç hemen meydana çıkıyor. kimseye zorla üründe satmıyorum.

neyse bu konuyu uzatmanın alemi yok, görünen köy kılavuz istemez.

Ben polemiğe girmeye ve tartışma yapmaya değil mantık çerçevesince, alıcı ve satıcının canı yanmadan ve taraflar üzülmeden ihtiyacı olanın işini görmek için buraya geldim.

az laf çok iş

iyi geceler...

• hocam bikere bu aleti alacak adam bu kadar para vereceği için araştırmadan almaz, ve kimsenin baltalamış olmasına gerek yok herkes biliyorki bu fiyat aşırı fahiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

hocam bikere bu aleti alacak adam bu kadar para vereceği için araştırmadan almaz, ve kimsenin baltalamış olmasına gerek yok herkes biliyorki bu fiyat aşırı fahiş

doğru söylüyorsunuz ben yukarıya 750 tl fiyat yazdım fiyat aşırı fahiş, utandım şimdi
    çok çok teşekkür ederim sayın sultanomar ilanı baltaladığınız için, tebrik ederim çok iyi iş çıkardınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

hocam bikere bu aleti alacak adam bu kadar para vereceği için araştırmadan almaz, ve kimsenin baltalamış olmasına gerek yok herkes biliyorki bu fiyat aşırı fahiş

doğru söylüyorsunuz ben yukarıya 750 tl fiyat yazdım fiyat aşırı fahiş, utandım şimdi
    çok çok teşekkür ederim sayın sultanomar ilanı baltaladığınız için, tebrik ederim çok iyi iş çıkardınız

rica ederim, görevimiz!?!?
  • arkadaslar pm ile gelen takas teklifleri icin tesekkurler fakat takas yapmiyorum, bu yuzden takas mesajlarini cevaplamiyorum, uzgunum.

• Fiyat konusunda arkadaşlara hak veriyorum.1-2 aydır bu bölümü takip ediyorum aşağı yukarı fiyatları biliyoruz hepimiz.6 yıllık deneyimimle şunu diyebilirim.DH de bir ürün satacaksanız piyasayı araştırıp ona göre biraz daha uygun fiyat vermelisiniz ki dh sizi tercih etsin.DH de ederinden fazlaya bir ürünün gittiğini çok nadir görmüşümdür.Size hayırlı satışlar dilerim.Bir baltada biz vurduysak affola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed
    Fiyat konusunda arkadaşlara hak veriyorum.1-2 aydır bu bölümü takip ediyorum aşağı yukarı fiyatları biliyoruz hepimiz.6 yıllık deneyimimle şunu diyebilirim.DH de bir ürün satacaksanız piyasayı araştırıp ona göre biraz daha uygun fiyat vermelisiniz ki dh sizi tercih etsin.DH de ederinden fazlaya bir ürünün gittiğini çok nadir görmüşümdür.Size hayırlı satışlar dilerim.Bir baltada biz vurduysak affola.

Böyle yoruma can kurban!

Nazik uyarın ve mantıklı açıklamaların için teşekkür ederim Lyrazed.

Fiyatı 550 tl olarak revize ettim arkadaslar.

• ben amerikadan 325dolara almıstım vergileri dahil fiyatıyla 500e yakın bifiyata gelmişti.. türkiyede bufiyata acılmamıs 4g bulmak cok zor diilmi zaten. nedir bu yorumlar ya adam bedavaya verse bunda vardır bişe diye almıcaksınız ya zaten. kime anlatıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdasda

ben amerikadan 325dolara almıstım vergileri dahil fiyatıyla 500e yakın bifiyata gelmişti.. türkiyede bufiyata acılmamıs 4g bulmak cok zor diilmi zaten. nedir bu yorumlar ya adam bedavaya verse bunda vardır bişe diye almıcaksınız ya zaten. kime anlatıyorum..

katılıyorum bende aynı şekilde aldım bnm ki 500tl.yi bulmamıştı ama ülkemizde bu fiyata ve açılmamış oalrak bulmak zor bende 5 senedir hem takipteyim hem kullanıyorum hemde ticaretini yapıorum herkes fazla kazanmak ister buna saygı duymanız gerekir.kimiside az kazanmak ister arkadaş fazla komisyon almak istemiyorsa bu onun seçimi. kimse sorgulayamaz diye düşünüyorum.

arkadaşım hayırlı satışlar diliyorum. umarım hemen satrsın... satamazsan bende 8gb kullanıyorum. hafıza yükseltmeyi düşünüyorum. satılmazsa görüşelim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanfindik3000 -- 3 Şubat 2011; 18:47:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanfindik3000

quote:

Orijinalden alıntı: mrdasda

ben amerikadan 325dolara almıstım vergileri dahil fiyatıyla 500e yakın bifiyata gelmişti.. türkiyede bufiyata acılmamıs 4g bulmak cok zor diilmi zaten. nedir bu yorumlar ya adam bedavaya verse bunda vardır bişe diye almıcaksınız ya zaten. kime anlatıyorum..

katılıyorum bende aynı şekilde aldım bnm ki 500tl.yi bulmamıştı ama ülkemizde bu fiyata ve açılmamış oalrak bulmak zor bende 5 senedir hem takipteyim hem kullanıyorum hemde ticaretini yapıorum herkes fazla kazanmak ister buna saygı duymanız gerekir.kimiside az kazanmak ister arkadaş fazla komisyon almak istemiyorsa bu onun seçimi. kimse sorgulayamaz diye düşünüyorum.

arkadaşım hayırlı satışlar diliyorum. umarım hemen satrsın... satamazsan bende 8gb kullanıyorum. hafıza yükseltmeyi düşünüyorum. satılmazsa görüşelim :))

teşekkür ederim. bende 32 gb kullanıyorum. satış için fazla üstüne düşmüyorum. insanları anlamak olanaksız. ama ne yapalım saygı duyuyoruz. aslında istediğim fiyat çok mantıklı lakin çok pahalı geliyor bazılarına, onların profillerine bir bakıyorum hiçte şaşmıyorum fiyatımı neden pahalı bulduklarına. neyse.

• Ürünün fiyatı cazip geldi...

Taksit yapabilme imkanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum
    Ürünün fiyatı cazip geldi...

Taksit yapabilme imkanı var mı?

malesef taksit yapamiyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.