Şimdi Ara

Satılık iphone 5s space grey 16 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cihaz ilk çıktıgı zaman alınmıştır genel olarak temiz ama sag üst köşede düşmeden kaynaklı ezik vardır resmi yarın eklenecektir

* kutusu ve kulaklık yok

* sadece şarj kablosu verilecektir birde priz

* arkasında ve önunde nokta çizik yok

* pasaport kaydı yapıldı

* istanbul içi elden diger illere önce havale sonra kargo

* komisyon eklenerek sanalpazardan ilan açılır

istedigim fiyat : 1600 liradır

herkese iyi forumlar
     Satılık iphone 5s space grey 16 gb

resimler

Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb Satılık iphone 5s space grey 16 gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepe7115 -- 1 Aralık 2013; 23:55:07 >

• hocam apple servisi türkiyeye gelince nasıl değişim yaptırıcaz kullanıcı hatası olan cihazı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

hocam apple servisi türkiyeye gelince nasıl değişim yaptırıcaz kullanıcı hatası olan cihazı ?

800-900 tl vereceksiniz bir ihtimal değiştirecekler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

hocam apple servisi türkiyeye gelince nasıl değişim yaptırıcaz kullanıcı hatası olan cihazı ?

http://www.iphoneyardim.net/topic/48171-tamiri-m%C3%BCmk%C3%BCn-olmayan-cihazlarinizi-ne-yapiyorsunuz/

servislerin bizden para aldıkları cihazları bu şekilde degişim yapıp paralarımız ceplerinde kalıyor şuan bu arkadaş vasıtası ile daha önce dukkanımda satışta olan iphone 5 cihazım abd yolunda aralık 2. haftasında elimde olcak daha önce bir tane degişim yapmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: pepe7115

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

http://www.iphoneyardim.net/topic/48171-tamiri-m%C3%BCmk%C3%BCn-olmayan-cihazlarinizi-ne-yapiyorsunuz/

servislerin bizden para aldıkları cihazları bu şekilde degişim yapıp paralarımız ceplerinde kalıyor şuan bu arkadaş vasıtası ile daha önce dukkanımda satışta olan iphone 5 cihazım abd yolunda aralık 2. haftasında elimde olcak daha önce bir tane degişim yapmıştı

Arkadaş biz de biliyoruz değişim olduğunu ama USA'da bile iphone 4 için bu yaz vergi dahil 180 dolar aldılar.
    Türkiyeye gelince apple store en az 900 tl isterler değişim için. Ben sana 3. ne olduğu belirsiz site ve şahıslar aracılığı ile değişimini sormadım ya da göstermedim.

2. olarak buradaki fiyatlar garip. Bunlar büyük ihtimalle kendileri tamir edip yolluyorlardır. Apple storeların daha yeni çıkan 5sler için e az 350 usd civarı bir ücret isteyeceğini düşünüyorum.

kaldıki 350 usdyi verdin üstüne tutup cihazı tekrar kaydetmen gerekecek.
    Uzun iş vesselam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.