Şimdi Ara

Satılık iPhone 4 32GB Beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Nevşehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi forumlar.Geçen sene Mayısta aldığımız iPhone 4'ü satıyorum.Faturası yok evde biryerlerde ama bulamadık garantisi genpa KVK garantilidir.Cihazın üzerinde koruma kılıfı vardır.Cihazda çizik yoktur.Aşağıdan resimleri görebilirsiniz.

İletişim için numaram: 05370169949

Fiyat: 1400 TL (Fiyatı Olabildiğince düşürdüm Pazarlık istemeyiniz.)

sahibinden.com ilanı için :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-iphone4-32gb-beyaz-76398857/detay/

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa -- 5 Mart 2012; 0:03:38 >

• bence pahalı olmuş, hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

bence pahalı olmuş, hayırlı satışlar

pahalı olduğunu düşünmüyorum.Sonuçta Türkiyeden alınan cihaz yurtdışı değil.Teşekkürler
  • Fiyat gerçekten pahalı. Ben alacak olsam 350 TL daha ekler kredi kartına taksitle 4S alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Fiyat gerçekten pahalı. Ben alacak olsam 350 TL daha ekler kredi kartına taksitle 4S alırım.

Yorum için teşekkürler ama aynı fikirde değilim.Telefonda çizik dahi yok,çalışmasında problem yok,Türkiye garantili,imei zaten kayıtlı doğal olarak + pazarlık payıda var.Bence fiyat uygun.
  • Sonuçta sim kartı takılmış .Ne kadar temiz olursa olsun sıfırına çok yakın bir fiyat vermişsiniz.İyi satışlar.
  • hocam yanlış anlama ama en fazla 1200 civarıdır piyasası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefoncunun vereceği odur hocam indirimde var yani daha ne yapmam lazım anlamadım
  • Chely eğer 2 3 aylık cihaz olsaydı doğru haklısın fiyat normal sayılırdı ancak uzun süreli kullanımının da etkisi var onu ifade etmek istiyor arkadaşlar sanırım.
    hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanozenist -- 28 Şubat 2012; 16:19:13 >
  • herkese teşekkürler yorumlarınız için.Kardeşim fiyat düş derse düşeceğim yoksa beklerim yapacak birşey yok.Saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chely

quote:

Fiyat gerçekten pahalı. Ben alacak olsam 350 TL daha ekler kredi kartına taksitle 4S alırım.

Yorum için teşekkürler ama aynı fikirde değilim.Telefonda çizik dahi yok,çalışmasında problem yok,Türkiye garantili,imei zaten kayıtlı doğal olarak + pazarlık payıda var.Bence fiyat uygun.

demişsiniz ama 1300 e satılan. daha dogrusu alıcı bekleyen telefonlarda bu şekilde zaten. artı bir özellik değil yani. birden fazla ornek verilebilir bu fiyata alıcı bekleyen. ilanda yazılan fiyata kayıtlı sıfır kapalı kutu simfree beyaz 4s rahat alınır. umarım istediniz fiyata satılır ama bu şartlarda düşük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem_ank

quote:

Orijinalden alıntı: Chely

quote:

demişsiniz ama 1300 e satılan. daha dogrusu alıcı bekleyen telefonlarda bu şekilde zaten. artı bir özellik değil yani. birden fazla ornek verilebilir bu fiyata alıcı bekleyen. ilanda yazılan fiyata kayıtlı sıfır kapalı kutu simfree beyaz 4s rahat alınır. umarım istediniz fiyata satılır ama bu şartlarda düşük ihtimal.

Teşekkürler.

• Bence fiyat normal. İyi satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Bence fiyat normal. İyi satislar

Sonunda olumlu yorum görmek sevindirici.Teşekkürler
  • 1450ye simfree kutusu acilmamis 4sler var forumda. Bence en fazla 1350 olmali temizligindn yada garantisinden oturu. Hayirli satislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

1450ye simfree kutusu acilmamis 4sler var forumda. Bence en fazla 1350 olmali temizligindn yada garantisinden oturu. Hayirli satislar

Yorum için teşekkürler.Alıcı olduğunda gerekli indirim yapacağım zaten 'Pazarlık payı vardır' yazısını kimse göremiyor heralde
  • O kadar öldürmemek gerekli. Bu telefon 32 GB karşılaştırdığınız model ise 16 gb. 1400 TL deseniz bu yorumu yapmazdım ama bazı arkadaşlar 1200 TL demiş. İyice mezarı kazıp, beklemiş. Sonuçta garantisi olan telefon. Senin o yurtdışı telefonun bir şeyi olsa en az 50 TL fiyat çekerler bunu düşünmüyorsunuz sanırım. Ayrıca kayıt parası var. Bu da hiç akıllara gelmiyor tabi...

Hayırlı satışlar. Allah ölücülerden korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 2 Mart 2012; 19:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

O kadar öldürmemek gerekli. Bu telefon 32 GB karşılaştırdığınız model ise 16 gb. 1400 TL deseniz bu yorumu yapmazdım ama bazı arkadaşlar 1200 TL demiş. İyice mezarı kazıp, beklemiş. Sonuçta garantisi olan telefon. Senin o yurtdışı telefonun bir şeyi olsa en az 50 TL fiyat çekerler bunu düşünmüyorsunuz sanırım. Ayrıca kayıt parası var. Bu da hiç akıllara gelmiyor tabi...

Hayırlı satışlar. Allah ölücülerden korusun.

Guzel yorumunuz icin tesekkurler. dedigim gibi indirim zaten yapiyorum ama hala herkes fiyati cekme derdinde size tamamen katiliyorum kisaca tesekkurler. imla icin kusura bakmayn telefondan yaziyorum
  • Bakin ben alici degilim fiyat da cekmiyorum, sadece piyasa icin yorum yaptim. 1350yi 32gb icin dedim zaten, 16 olsa en fazla 1250-1300 derdim. Bu cihazin da gideri en fazla 1400 o da musterisine gore degisir. Benim 16 lik var ben de 1250 istiyorum. Elimizde olsa da 1400-1500 istesem. Sonucta satici belirler fiyati, ben illa su fiyat olsun demedim, yorumumu paylastim sadece. Hayirli satislar tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirkumsali

Bakin ben alici degilim fiyat da cekmiyorum, sadece piyasa icin yorum yaptim. 1350yi 32gb icin dedim zaten, 16 olsa en fazla 1250-1300 derdim. Bu cihazin da gideri en fazla 1400 o da musterisine gore degisir. Benim 16 lik var ben de 1250 istiyorum. Elimizde olsa da 1400-1500 istesem. Sonucta satici belirler fiyati, ben illa su fiyat olsun demedim, yorumumu paylastim sadece. Hayirli satislar tekrardan

Tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.