Şimdi Ara

Satılık iPhone 4 16GB Siyah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün yaklaşık 2 yıl önce yurtdışından getirilmiştir. 16 GB siyah modelidir. Simfreedir ve direkt kişisel pasaporta kaydedilmiş ve kullanım süresi boyunca herhangi bir kayıttan düşme sorunuyla karşılaşılmamıştır. Cihaz kutusu ve aparatları ile birlikte verilecektir. Kullanım süresi boyunca ön ve arka koruyucularla kullanılmış ve kılcal ufak çizikler dışında çiziklerin önüne geçilmiştir. Satış için sadece İstanbul tercihimdir. Farklı sorularınız olursa sorabilirsiniz. Fotoğraflar cihazın orjinal fotoğraflarıdır.

Satış Fiyatı: 720 t

Satılık iPhone 4 16GB Siyah Satılık iPhone 4 16GB Siyah
     Satılık iPhone 4 16GB Siyah Satılık iPhone 4 16GB Siyah Satılık iPhone 4 16GB Siyah Satılık iPhone 4 16GB Siyah
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mmtkrc -- 28 Mayıs 2013; 19:42:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2 yıllık cihaz için fiyat yüksek gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence fiyat gayet iyi kozmetik olarak iyi durumda olan bir cihaz zaten. cihazın fiyatını düşürmek için çabalamayın arkadaşlar, fiyat yüksek geliyorsa daha düşük fiyatlı telefonlar vardır ilanı kirletmek veya baltalamak yerine onlara bakmanızı öneririm.

• Söylediğime pişman olacağım belki ama bence piyasa fiyatlarına bakın.

Yurtiçi GENPA KVK garantili (1 yıl ve üzeri) ikinci el iphone 4s leri 1100 lira civarında satıyorlar.
    Arkadaşın dediği gibi fiyatınız yüksek.

Satmak yerine bir tanıdığınıza verin.
  • 1100 lira neredee 720 lira nerede, sahibindende iphone 4 yazarsan piyasasının ortalamasını da görürsün. Zaten satmak için bir acelem yok o yüzden fiyatta bir değişiklik yapmayı şimdilik düşünmüyorum :)) Önerin için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmtkrc

1100 lira neredee 720 lira nerede, sahibindende iphone 4 yazarsan piyasasının ortalamasını da görürsün. Zaten satmak için bir acelem yok o yüzden fiyatta bir değişiklik yapmayı şimdilik düşünmüyorum :)) Önerin için teşekkürler..

4s nerdee 4 nerde satmak için acelesi olmayana fiyat iyi fakat satayım elden çıkarayım derseniz bana göre artık garantisiz 4 ün ederi 600
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankokusu

quote:

Orijinalden alıntı: Mmtkrc

1100 lira neredee 720 lira nerede, sahibindende iphone 4 yazarsan piyasasının ortalamasını da görürsün. Zaten satmak için bir acelem yok o yüzden fiyatta bir değişiklik yapmayı şimdilik düşünmüyorum :)) Önerin için teşekkürler..

4s nerdee 4 nerde satmak için acelesi olmayana fiyat iyi fakat satayım elden çıkarayım derseniz bana göre artık garantisiz 4 ün ederi 600

600e bulursan bu temizlikte bitane de bana al...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar fiyaları pm ile gönderin.Ortak bir fiyat bulabilirsiniz.Böyle tartışmalar ilanın değerini düşürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacoban

arkadaşlar fiyaları pm ile gönderin.Ortak bir fiyat bulabilirsiniz.Böyle tartışmalar ilanın değerini düşürüyor

Zaten amacın da ilan değerini düşürmek olduğunu sizin gibi hepimiz biliyoruz. :)

• Kimse yanlış anlamasın ben bu tür tartışmaları ilanlarda pek sevmiyorum.Uzuyorda uzuyor.
    720 yazılmış 650tl var deyip pm atarsın arkadaş ok veya teşekkür eder güzelce alış-veriş olur.Bu benim fikrim.
  • quote:

Kimse yanlış anlamasın ben bu tür tartışmaları ilanlarda pek sevmiyorum.Uzuyorda uzuyor.
    720 yazılmış 650tl var deyip pm atarsın arkadaş ok veya teşekkür eder güzelce alış-veriş olur.Bu benim fikrim.

Anlayışınızdan ve prensibinizden ötürü kutlarım...

• quote:

Kimse yanlış anlamasın ben bu tür tartışmaları ilanlarda pek sevmiyorum.Uzuyorda uzuyor.

Öyle olmuyo işte o olay. Fiyat 720 yazılmış belliki 700 e bırakmak hedeflenmiş. Bu cihazın ederi 600 en fazla 2 yıllık bir cihazdan bahsediyoruz. Şimdi tutupta 550 lira olurmu diye pm atmak olmaz adama küfür eder gibi sonuçta pazarlığında bir adabı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat teklifi her ne olursa olsun özel mesajla verilmelidir. Arkadaşlar 500 liraya kayıttan düşmüş cihazları satıyorlar telefonun 2 yıllık olması fiyatının bu kadar aşağı çekilmesi için geçerli bir sebep de değil. Cevaplarınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

2 yıllık cihaz için fiyat yüksek gibi

Aynı kanaatteyim
  • Fiyat gayet iyi yahu ne kadar ölücü insanlarsınız siz elinize 3GS verseler bile nefessiz kullanırsınız ama başkasının malını görünce 2 yıllık cihaz için yüksek fiyatmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Fiyat gayet iyi yahu ne kadar ölücü insanlarsınız siz elinize 3GS verseler bile nefessiz kullanırsınız ama başkasının malını görünce 2 yıllık cihaz için yüksek fiyatmış...

Şu işten anlayan birini görmek... Gözlerim yaşardı yeminlee

• valla 2 ay önce 1 yıl genpa garantili 4s i 950ye bile satamadığımızı düşünürsek fiyat çok diye dşünebilirim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynex

valla 2 ay önce 1 yıl genpa garantili 4s i 950ye bile satamadığımızı düşünürsek fiyat çok diye dşünebilirim bende.

arkadaşım burdan 1100 e sattı, ben de onu düşünüyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.