Şimdi Ara

Satılık iPhone 4 16 gb 2 aylık garantili 1200tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır gibi onu ve arkasında koruyucu var sıfır gibi cihaz 10 üzerinden 11 alır tek nokta çizik yok resim koyma gereği duymadım çünkü sıfır makina zaten kutusu ve faturası yok ama garantili cihaz kontrol ettirebilirsiniz sıfır cihaz gibi zaten

• pm
  • pm
  • Pmler cevaplandi takas dusunmuyorum onuda belirteyim
  • Cihaz siyah renk onuda belirteyim
  • bir pm
  • garantisinin bitmesine mi 2 ay kaldı yoksa 22 ay mı... Bir de yanında ne yollayacaksın şarj aleti usb si vs vs vs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 aylık cihaz şarj aleti kablosu var
  • Yarın aksama kadar yogun54 nickliii arkadasa rezervedir
  • anlayışınız için tskler inşallah yarın alışverişi tamamlariz
    bu arada hızlı iletişim için pmden telefon numaranızı verirmisiniz
  • güzel fiyat hayırlı satışlar
  • pm
  • yarın akşama kadar umarım sorun çıkmaz, arkadaşımız alır ürünü , ama olur da bi terslik çıkarsa , bana rezerve edin lütfen , ben alıcam cihazı.
  • Cihazın ekranin alt kısmı catladi bir arkadasida satmıştım cihazı parayida yatırdı arkadas ama çatlak cihazda göndermem kimseye onun için parayı gönderen arkadasın parasını iade ilanızda kapıyorum kısmet garantiye vericim yarın
  • konu kilit!!!!
  • cihaz tarafımca parası yatırıldı bugun kargo yapılacakdı ama arkadaş telefonda sorun oldugunu belirtti göndermedi parayı iadesini bekliyorum ama arkadaşa ulaşmak hayli zor telefonlara cevaplamıyor hesap numaramı istedi verdim parayı yatırmasını bekliyorum durum bu şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertancakir

cihaz tarafımca parası yatırıldı bugun kargo yapılacakdı ama arkadaş telefonda sorun oldugunu belirtti göndermedi parayı iadesini bekliyorum ama arkadaşa ulaşmak hayli zor telefonlara cevaplamıyor hesap numaramı istedi verdim parayı yatırmasını bekliyorum durum bu şu an

konu kilit ama şu an itibariyle arkadaş parayı yatırmadı daha bu kadar güvenilir ve refaransı iyi olan arkadaş bende şaşırdım kaldım belki 14-15 kere aradım telefonlarını açmıyor sadece akşam 5 gibi mesaj yazmış hesap numarası istedi bende verdim ama hala yatırmadı parayı
  • Pm attım size gece eft yaptım öğlene kadar hesabınızda para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Entrika^

Pm attım size gece eft yaptım öğlene kadar hesabınızda para

hocam saat 15-45 itibariyle hala para hesapta yok benim günahım ne kendi paramızla rezil oluyoruz gece eft yaptım diyonuz öglen hesapta dediniz saat dört hala yok ve size ulaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bertancakir

quote:

Orijinalden alıntı: ^Entrika^

Pm attım size gece eft yaptım öğlene kadar hesabınızda para

hocam saat 15-45 itibariyle hala para hesapta yok benim günahım ne kendi paramızla rezil oluyoruz gece eft yaptım diyonuz öglen hesapta dediniz saat dört hala yok ve size ulaşamıyorum

Allah yardımcın olsun,mesajları konuşmaları kaydet bence..umarım okadar referansa rağmen bı sorun çıkmadan alırsın parani..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.