Şimdi Ara

SATILIK IPHONE 3G S 16 GB SAHIBINDEN 800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar kendim aldigim iphone 3G S 16 GB telefonumu satiyorum....

Telefon sadece 2 ay kullanildi cizilmesin diye on caminda stikir arka kapaginda koruyucu slikon proteksiyon var...

Telefonu yurt disindan aldim, 20 Haziran da Istanbulda olacagim, Telefonu alici olacak kisiye verirken orijinal kutusu ve aksesuarlari ile verecegim ...

Uluslararasi sartnameye uygun Faturasi garantisi için, + Pasaport kayit belgeleri aliciya verilecektir... sorunsuz kullanilmasi için...

ISTEYEN TELEFON RESIMLERINI GONDEREBILIRIM

Yalniz telefon unlock degildir... Alici kisi Haziran ayinda tum sim kartlara kendi actirsin diye fiyati makul olculerde biraktim...

Talep ettigim ucret sadece 900 TL ... Teklif var israr yok Takas dusunmuyorum Istanbul içi daha iyi olur, BEN IZINCIYIM izine geliyorum, elden kontrol edip alirsiniz hic olmazsa verdiginiz paraya acimayip dogru bir alisveris yapmis olursunuz...

Telefonun hicbir problemi yoktur version 3.1.3 dur... Sifir ayarindadir... Neden bana satiyor diye soracak olursaniz izinde harcligimi cikarmak için telefonumu satiyorum cevabini alirsiniz... :) uzgunum kriz kotu vurdu...

Bu kadar bilgi yeter galiba.... dedigim gibi fiyatini 900 TL olarak belirledim bu konumda telefon 1000 TL nin ustunde gittigini cok iyi biliyorum sahibinden, gittigidiyorda bu fiyata bulamazsaniz...

Ilgilenen kisi lutfen pm atsin

SON FIYATIM 800 TL Takas yok, bu fiyata bu telefon bir daha zor bulursunuz

Saygilar ....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 30 Mayıs 2010; 14:00:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Son Fiyatim 800 TL dir... bu fiyata da iphone 3gs

karar sizin teklif var israr yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 29 Mayıs 2010; 20:17:58 >

• Herkese Merhaba;

Forumda yurt disi iphonelar 950 TL ye giderken vede alicisi var; ben size 5 aylik degil 10 aylik degil tam tamina 2 aylik bir telefon veriyorum original iphone pasaport kaydi derdiniz olmayacak;

USTELIK ORIGINAL OPERATORUN CALISMAYAN SIM KARTINIDA VERECEGIM yaninda; iphone yarin bir gun yukseltme yaparken original sim kart isteyecegi için takacaksin sim karti acacaksin itunes vede basari ile aktive edeceksin, hayret 800 TL kimsenin dikkatini cekmemis meger...

Haftaya cumaya kadar ilanim aktif olacak arkadaslar dusunun tasinin karar verin,

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 30 Mayıs 2010; 13:26:54 >

• öncelikle hayırlı satışlar,kimsenin dikkatini çekmemesinden ziya de sizin belirttiğiniz gibi 3.1.3 firmware olduğu için ve bir de pasaport kaydı gerektirdiği için pek cazip gelmiyor,3.1.2 olsa ve pasaport kaydı olsa çok rahat ilk istediğiniz fiyata ve üzerine satabilirdiniz,hayırlı satışlar tekrardan.
  • tesekkurler arkadasim ;

ben zaten su an Yurt disindayim Pasaport kaydi tabiiki yapilacak; imei kopyalama derdi olmamasi için isterse alici yanimda gideriz Turkcell de bu islemi yaptiririz...

3.1.2 versionda canim arkadasim 2 haftaya kadar iphone os 4.0 yazilimi cikacak devteam unlock u o zaman yayinlacak,

Simdi aldin telefonu 4.0 yazilimi yukledikten sonra yeni yazilimi ile gelen cok onemli ozellikleri ile beraber, birde unlock yaptirdinmi harika olmayacakmi :)

vallaha israrla satmiyorum; elbet alicisi cikacaktir takildigim nokta yurtu disi tellere ragbet yok galiba

Turkcell den alinan iphone vodafonde kullaniyorsa haklisiniz ama onun içinde unlock yapiliyorsa bence bu fiyata + uluslararasi 1 yillik garanti belgesi ile bence buyuk bir kayip olur ....

Forumda bir cok yurtidisi iphone varken benim verdigim fiyatin yayina yaklasan bile yok, yoksa fiyat dusuk oldugu için insanlar kuskulandimi acaba cakallik vardir bu isin icinde diye elden gelip gorebilirler problem degil,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 30 Mayıs 2010; 14:36:11 >

• @colombo53 arkadasimiz telefonu satin almistir,

tesekkurler

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombo53 -- 1 Haziran 2010; 22:38:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.