Şimdi Ara

[SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.
    8 aydır kullandığım G3258 işlemcimi 4670k ya terfi ettiğim için satıyorum.
    Ürün 10.08.2015 Vatan faturalıdır , Vatan'a göre 14 intele göre 26 ay daha garantisi vardır.
    Fallout 4 , Witcher 3 gibi yapımlarda 35 40 fps altına düşmedi , özellikle Fallout 4'de çok güzel performans verdi. ( R9 280x ile kullanıldı-Ultra ayarlarda). Kısacası tam bir fiyat/performans harikası özellikle benim gibi çekirdek performansına dayalı Arma 3/Arma 2 oynuyorsanız.
    Stok fanı hiç kullanılmamıştır , Phanteks soğutucum ile beraber kullandım.
    İşlemci overclock altında kullanılmadı , şu anda kullandığım anakart ile beraber test amaçlı overclock yapıldı , 4.60 Ghz' de prime95'i 2 saat sonunda stabil olarak tamamladı. ( CPU'ya verilen voltaj 1.240 civarı idi)
    Kutusu , içeriği faturası garanti belgesi ıvırı zıvırı her şeyi tamdır. Ancak faturasında şu an kullandığım anakart da bulunduğundan gönderemeyeceğim , dileyen olursa fotokopisini iliştiririm kutunun içine.
    İzmir içi elden tercihimdir , il dışı önce EFT/Havale sonra kargo şeklinde satış yapılır.
    Kargo alıcıya aittir.

Vatan Fiyatı : 257 TL
    En ucuz fiyat (akakçe) :238 TL (Webdenal)

İstediğim Fiyat : 180 TL -> 175 TL -> 170 TL

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

[SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci [SATILIK] Intel Pentium G3258 İşlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminalx -- 16 Mayıs 2016; 12:09:45 >

• terminalx kullanıcısına yanıt
    FİYAT revize ister gibi ?
  • ihvan kardesler kullanıcısına yanıt
    Hocam 180 den çektim zaten biraz aşağı. Vatan Fiyatı 248 TL şu an , akakçe de 230 TL. İstediğim fiyat aşırı değil bence.
  • terminalx kullanıcısına yanıt
    HOCAM 3420 İLE BUNUN ARASINDA NE FARK VAR ACABA 180 TL YE VAR FORUMDA O YÜZDEN DEDİM FİYATA REVİZE GEREK DİYE

• bornovadan elden 150 tl uygun mudur?
  • mj_pelit kullanıcısına yanıt
    Teklifler PM'den lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kızmayın ama 3258 gibi işlemciyi 280x ile kullanıp overclock yapmadım demeyin kimse yemez
  • Yok hocam ne kızayım , overclock yapmamı gerektirecek bi durum olmadı sadece.O sıralar fx6100 kullanıyordum içler acısı bir işlemci , elimdeki bütçe ile yüksek performanslı bir işlemciye yöneldim o sıralar , G3258 i de o zaman duydum. Tabi ki overclock yapıp test ettim oyunlarda falan ama bu süre sadece bir kaç gün ile sınırlı. Stok hızında Arma 3 de aldığım fps yetti de arttı , elime para geçtiğinde de 4670k aldım , onu 4.3 Ghz de stabil kullanıyorum ama. G3258 i geçici olarak almıştım kısaca , OC yapmadım ama potansiyeli çok yüksek. H81M P33 gibi ucuz bir anakartta bile 4.6 Ghz i gördü rahat şekilde.
  • Gittigidiyor satışınız var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 4460 takas olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmıştır.
  • Ürün nexium1976 nickli arkadaşa satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.