Şimdi Ara

Satılık ilanları neden Kaldırılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı ilanlara bakıyorum araç satılıyor ilk resme SATILDI resmi koyuyolar ama ilan kaldırılmıyor bunun nedeni nedir? Madem satıldı kaldır gitsin.

• İnsanımız ilginç, kendi mal almaya korkar ama komşusu alır hemen yanaşır kaça satarsın diye, çünkü ikinci el birşey alan komşusunun tüm sıkıntıları giderdiğini yada kusursuz mal aldığını zanneder.Satıldı olayıda aynı böyle bir şey, araç o kadar iyidi ki satıldı ama sen 1000 lira fazla verirsen kaporayı yakarız sana satarız.
  • Yalan çünkü djfjcjfjfj.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar galerici, reklam yapıyor bakın ben araba sattım, elimde daha çok araç var demek istiyor.

• İnsanımız ilginç, kendi mal almaya korkar ama komşusu alır hemen yanaşır kaça satarsın diye, çünkü ikinci el birşey alan komşusunun tüm sıkıntıları giderdiğini yada kusursuz mal aldığını zanneder.Satıldı olayıda aynı böyle bir şey, araç o kadar iyidi ki satıldı ama sen 1000 lira fazla verirsen kaporayı yakarız sana satarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 12 Temmuz 2019; 1:35:3 >
  • Prestij kastıgını düşünüyor

• İlanın hala yayınlanma süresi var, yapan da galerici oluyor. İlanın süresi bitene kadar "Satıldı" yazarak hem "Bak tertemiz arabaydı kaçırdık" diye düşünmeye sevk ediyor hem de "Bakın insanlar benden alışveriş yapıyor, iş yapıyorum" izlenimi veriyor. Bedava reklam yani.
  • Bazıları unutuyor bazıları rastgele mail açıp şifresini unuttuğu için girmiyor bir daha bazılarında kasıtlı kaldırmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden başka ilanları görme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim kadariyla, Sahibinden.com kurumsal uye de olsa satin aldigi ilan paketi karşiligi muşterisine ilan kotasi koyuyor,
    Galerici ilani kaldirirsa 1 adet ilan hakkini kotasindan dusurmus oluyor, satilsa da beklemede tutmasinin asıl sebebi eline yeni araç gelene kadar 1 ilan hakkini askida tutmak, boylece içerik degistirip 30 gun yayinlanma suresi icerisinde bir ilandan birden fazla kez yararlanabiliyor.

• Reklamın süresi olduğu için ilanı reklam yapmak için kullanmaya devam ediyor. Bu ülke de reklam vermenin para ile olduğunu birçoğumuz biliyordur herhalde.
  • Satış yaptığını göstermek icin ilan oyle kalıyor. Suresi bitmeden kaldirmiyor galerici

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satildigi felan yok bu olay bayagidir moda,kapis kapis satiliyor havasi yaratiyor.Sen arayip su kadar vereyim bana sat demeni bekliyor.Bu ulkede ikinci elle felan ugrasmayin gidin egea alin corolla alin ancak sacmasapan insanlardan golf astra felan almayin.

• ülkede her tip var hocam ne yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kısmı kapora alınca satıldı yazıyor aksaklık çıkarsa diye, ruhsatı devredince kaldırıyor, bir kısmı da diger ilanlarına bakılsın diye süre bitene kadar tutuyor, hatta satıldı yazmadan tutan da çok, aradığında onu sattım ama o fiyata baska arabam var demek için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.