Şimdi Ara

Satılık Iguana (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satılık Iguana (satıldı)

Satılık Iguana (satıldı)

Satılık Iguana (satıldı)

Satılık Iguana (satıldı)

Satılık Iguana (satıldı)

Arkadaşlar yaklaşık 2,5 yaşında kuyruk dahil 75cm boyutlarında gayet sağlıklı iguanamı satmak istiyorum yanında 1 büyük 1 küçük ısıtma taşlarını da vereceğim (teraryum hariç) İstanbul Kartal'da oturuyorum 150TL ye bırakırım. Fiyat bazı arkadaşlara tuhaf gelmiş ama benim amacım para kazanmak değil sadece aldığım aksesuarlar bedava gitmesin amacım p.m atan arkadaşlara söylediğim gibi ailevi sebeplerden elden çıkarmam gerek. Ayrıca gelir görürsün zorla kimseye bir şey satmıyorum

Not: Son 3 fotoyu cep telefonu ile çektiğim için kaliteli çıkmadı. Yalnızca Anadolu yakası elden teslim vardiyalı çalıştığım için vaktim olmuyor.

Gebze de oturan iyi bir kardeşim gelip aldı bir de trixie marka UV lamba hediye ettim tekrardan hayırlı olsun umarım iguanam ile iyi dost olurlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boldrex -- 3 Kasım 2013; 1:22:17 >

• Hocam iguanayi gonderme imkaniniz yok degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yok

• özel mesaj attım ben
  • İguana beslemek zevklimi yani muhabbet kuşu falan değilde niye iguana
  • Biliyorum değişik bir hayvan küçükken dinozorlara çok ilgiliydim iguanalarinda dinozoru andıran tipi var belki o yüzdendir ama ailevi sebepten satmak zorundayım

• bu yasta bu ebatta bi iguana icin fiyat tuhaf geldi yavrularını 100 150 liraya satan petler var ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    8 ay önce açıldı
    [SATILDI] Satılık 7500f
    6 ay önce açıldı
    satıldı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

bu yasta bu ebatta bi iguana icin fiyat tuhaf geldi yavrularını 100 150 liraya satan petler var ilginç.

Aynen bende oraya takıldım ilginçç.
  • Ailevi sorunlar yüzünden bir an once elden çıkarmam gerek o yüzden satıyorum amacım para kazanmak değil adam gibi bakacak biri olsun yeter o paraya da ihtiyacım yok sadece aldigim aksesuarların parası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.