Şimdi Ara

satilik ie 8 SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    kutusu ve aparatlarini bulamiyorum.sadece kulakligin kendisi ve ustundeki orta boy uclarla gonderilecektir.fiyat SATILDI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panareturns -- 4 Ocak 2012; 16:36:27 >

• Abi sana başka bişey demiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Abi sana başka bişey demiyorum :)

niye kardeşim ne oldu ki:)
  • Zamanında az muhabbet etmedik ie8, se530 hakkında :)
  • Usta black friday yaşatıyor foruma , ekonomiye can geliyor vallahi .
  • amacım para kazanmak değil beyler...beni tanıyan bu yönümü de bilir...alana hayırlı olsun...bu arada se 530 da yakındır...custom yaptırınca onu da satacağım...yaza kalmaz süsler o da buraları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: panareturns

amacım para kazanmak değil beyler...beni tanıyan bu yönümü de bilir...alana hayırlı olsun...bu arada se 530 da yakındır...custom yaptırınca onu da satacağım...yaza kalmaz süsler o da buraları..

satılmadı inşallah
  • yok duruyor ama fazla kalmaz herhalde:)
  • quote:

yok duruyor ama fazla kalmaz herhalde:)

usta alayım işte , ama ufak bir iyiliği hor görme lütfennnnnnn
  • tüm pmleri cevapladım...
  • ürünün yarın satışı konusunda E2 nickli üye ile anlaşılmıştır....hayırlı olsun...
  • yazık o fiyata makyaj durumu sıfırdan uzak heralde bayağı fiyatı indirdiğinize göre neyse alana hayırlı olsun inş sonradan sıkıntısı çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thug Life W -- 4 Ocak 2012; 8:08:54 >
  • makyaj durumu ne ola ki:)ne insanlar var su forumda,hayatta..akil,fikir:)buraya salliyor,pm den teneke,benim paramla 1 lira etmez,kulagima dahi takmayacagim beats ile takas istiyor.ne desem bilemedim valla.

• IE8'i keşke Konya Buluşmasında da görsek iyi olurdu. Süper fiyattan gitti yahu her hem alıcı hem de satıcı için hayırlı olsun.
  • quote:

makyaj durumu ne ola ki:)ne insanlar var su forumda,hayatta..akil,fikir:)buraya salliyor,pm den teneke,benim paramla 1 lira etmez,kulagima dahi takmayacagim beats ile takas istiyor.ne desem bilemedim valla.

O elemanın ismi zaten Selim Şahin. Embesil ergenin önde gideni olmakla beraber, imzasında yazan kulaklıkların hiçbirine sahip değildir. Tüm mesajları böyle saçma sapan olup, millete yalan söylemekten başka bişey yapmaz. Bundan önceki 10 tane fake hesabı banlanmasına rağmen, yüzsüzlüğü ve haysiyetsizliğiyle yinde aynı şekilde devam ediyor. Sizden ricam hiçbir mesajına cevap vermeyin, evet deyip geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

makyaj durumu ne ola ki:)ne insanlar var su forumda,hayatta..akil,fikir:)buraya salliyor,pm den teneke,benim paramla 1 lira etmez,kulagima dahi takmayacagim beats ile takas istiyor.ne desem bilemedim valla.

O elemanın ismi zaten Selim Şahin. Embesil ergenin önde gideni olmakla beraber, imzasında yazan kulaklıkların hiçbirine sahip değildir. Tüm mesajları böyle saçma sapan olup, millete yalan söylemekten başka bişey yapmaz. Bundan önceki 10 tane fake hesabı banlanmasına rağmen, yüzsüzlüğü ve haysiyetsizliğiyle yinde aynı şekilde devam ediyor. Sizden ricam hiçbir mesajına cevap vermeyin, evet deyip geçin.

öyle yapacağız artık..hiç hoşlanmam böyle şeylerden..insan bu tip kişiler yüzünden mükemmel sesi arama merakından bile cayabilir..o derece irrite edici o derece iğrenç..

• kulaklık E2 nickli arkadaşımıza satılmıştır..
  • 1 saatte gider diyodum ama 1 gün sürdü. Hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

1 saatte gider diyodum ama 1 gün sürdü. Hayırlı olsun...

Yok , bir saat sürdü en fazla . Ben aldım , sağol .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.