Şimdi Ara

[SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB
    Herkese Merhabalar;
    Yaklasik olarak 5 ay once Avusturalya’dan aldigim laptobumu, Turkiyede ayni zamanda Desktop’im oldugundan dolayi satmaya karar verdim. Ozelliklerini kendi kutusunun uzerinden cektigim resminden gorebilmenize ragmen, resimin acilmamasi ihtimaline karsi, tekrar alta yazma karari aldim.

- 17” 1920x1080 Matte 72 Gamut LED Ekran
    - Nvidia GeForce GTX 960M 2GB GDDR5 ekran karti
    - Intel I7-6700HQ (6M Cache 3.50GHZ) Islemci
    - 16 GB DDR4 2400 MHZ RAM
    - [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB
    - DVD YAZICI
    - WIRELESS killer 1535 AC

Simdi aklinizda ki ilk soruyu siz sormadan ben cevapliyim, (tamam hos guzel ozelliklere sahip laptop ama neden adini hic duymadigimiz bir marka ?) Evet arkadaslar, bu konuyu aciklamak gerekirse; METABOX bir Avusturalya markasi, bende uzun suredir Avusturalya Sydneyde yasadigimdan yaklasik 4-5 ay once laptop alma karari aldigimda uzun bir arastirma sonucu bu markayi alma karari verdim. Hem magazada gorup inceledikten sonra hemde 4 ayri forumda yaptigim incelemelerde bu laptobun gayet saglam ve sorunsuz bir musteri kitlesi oldugunu ogrendim. Zaten bilincli kullanicilarin da fark edebilecegi gibi uzerinde kullanilan malzemeler islemci,ram,ekran karti gibi parcalar bildigimiz gayet kaliteli ureticiler tarafindan uretilmekte Nvidia, Intel, Geforce gibi.. Bende bu yuzden gidip Sadece markaya ekstradan 400 dolar vermek yerine Avusturalyanin kendi markasi olan bu laptobu alma karari verdim.

Simdi gelelim ekstra artilarina; ozellikle belirtmek istedigim 2 konu var bir tanesi SSD ve bir digeri Wireless yukardada detaylarini belirttigim uzere SSD su anda sizlerin normal olarak kullandiginiz SSDlerden bile Daha hizli veri transferi yapiyor,yani bildiginiz normal SSD degil arkadaslar. Bu gercekten onemli bir + Onun disinda kendi ustunde gelen wireles yerine Killer olani tercih ettim cunki cekim gucu gercekten diger wirelesslara gore kat ve kat daha fazla.( bu en onemli 2 detay icin alirken ekstradan 370 Dolar daha fark odedim). Ve tabiki oyun oynamayi sevenler, Buyuk ekrandan hoslananlar ve Keyifli Film izlemek isteyenler icin vazgecilmez 17” Gamut Led ekranda cabasi.

Bu kadar Avantajlarindan basettikten sonra, Dezavantajlarindan basetmemekte olmaz: Oncelikle sizinde tahmin edebileceginiz uzere laptop Avusturalyadan geldiginden dolayi klavyesi turkce degil Ingilizce, (o sekilde asla kullanamam diyenler icin windowsa Turkce dil paketini yukledikten sonra bu sorunu ortadan rahatca kaldirmis oluyorsunuz). 2. Olarak avusturalyadaki prizler TR’dekinden farkli oldugundan bir adet cevirici almaniz gerekecek bununda fiyati 10 tl civarinda. Ve son olarak aldigim urun faturali ve garantisi halen devam etmekte olmasina ragmen (1.5 yil garantisi halen var) olmaz ama olursa diye ya TR den firmaya korgolamaniz gerekebilir yada Avusturalyaya gitmeniz. 2. Secenegi daha cok tavsiye ederim en azindan Sydneyi gormus olursunuz cok guzel ve gezilecek bir yer ?.

Sizlere tum acik sozlulugumle hem artilarindan hem de eksilerinden uzunca bassettim. Bu ozelliklere sahip su anda ulkemizde satilan fiyatlara baktiginizda yaklasik olarak 4500-5000 Tl araliginda oynuyor, ki emin olun bir coguda bendeki ozelliklerin hepsini karsilayamiyor. Hicbir sorunu olmiyan ve halen sarjinin 4 saatin uzerinde gittigi bu laptobuma bu sebeplerden oturu pazarliksiz 4000 TL istiyorum. Lutfen once kargo sonra odeme gibi taleblerde bulunmayin, zaten sizin acinizdanda dusunulecek olursa 4000 tl verdiginiz bir urunu bir zahmet gorerek almalisiniz, sonucta az bir meblag degil. (burada da acik acik aliciyi dusunuyorum) 2. Bir duruma deginecek olursam su anda halen kullanmaktan keyif aldigim cok ozel bir laptop bu yuzden tok saticiyim, acil paraya ihtiyacim yada acil satilik gibi bir durum soz konusu degil eger sizinde akliniza ustte yazdiklarim yatiyorsa gelir laptobu gorur begenirsenizde alirsiniz. Simdiden alicisina hayirli olsun demek isterim, eger olurda alicisi cikmazsada kullanmaya devam ederim.

Sizde benim kadar zaman ayirip okuduysaniz, sabriniza tesekkurler.
    [SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB[SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB[SATILIK] i7-6700HQ, 16 gb ddr4 RAM, Nvidia Geforce 2GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Mayıs 2019 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Bu fiyata satmanız imkansız gibi. Ge62 satıyorum gtx 970m li 3 aylık garantili aynı fiyatı istiyorum fakat pek yazan olmuyor. Fiyatı indirmeniz gerek bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.