Selamlar herkese.
3 yıl kadar önce 2. el olarak aldığım Alienware bilgisayarımı MacBook Pro'ya geçmek istediğim için satıyorum.
Hard Diskler: Ben aldığımda üzerinde 120GB SSD ile gelmişti. Ben üzerine Crucial'ın BX500 1TB SSD'sini (sıfır olarak aldığım) ve Samsung 860 Evo 512 GB M2 (önceki bilgisayarımda kullandığım) ssd yükseltmelerini yaptım. Fotoğraflarda görebileceğiniz 1 adet de 2GB'lık Crucial'ın P5 Plus serisi M2 SSD'sini taktım ama onu söktüm üzerinden, yedeklemeleri alarak onu Macbook'ta harici olarak kullanmayı düşünüyorum. Şu anda ilk geldiği ssd'si üzerindedir o yüzden 1,6 TB yazdım.
Ram: Yine ben aldığımda üzerinde Hynix'in (yanlış hatırlamıyorsam eğer) 2 adet 8GB'lık ram'i takılıydı yani 16 GB'dı(fabrika çıkış olarak). Ben bunu da yine Crucial'ın 3200 MHz'lik 16 x 2 32GB'lık seti ile değiştirdim. Eski 2 adet 8 GB'lık Hynix'in ramlerini de yanında vereceğim, ikinci bir bilgisayarda güçlendirme / yükseltme için kullanılabilir.
Performans: Ben çok yeterli bir performans aldım bilgisayardan bu yükseltmelerden sonra. Tasarımda Illustrator / Photoshop kullanımında hiç hata yaşamadım doğal olarak. Onun haricinde oyun performansım da çok iyiydi. Bir çok oyunu sorunsuz şekilde oynadım ancak oyun için de PS5 aldıktan sonra artık ihtiyacım kalmadığını fark ettim, bu yüzden değerini de bilecek birisine gitmesini istiyorum aslında.
Yanında Logitech'in bir oyuncu mouse'u ve Vanguard çantası da (2. el aldığımda vermişti aldığım kişi) verilecek.
İzmir içinde elden teslim ile satmak istiyorum. Kargo istenirse eğer havalesi önden olmak kaydı ile gönderebilirim de.
Fiyat: Ben fiyatı ilk başta 35.000 TL girmiştim, birisi 32.000'e alacağını söyledi ama almadı sonrasında ufak ufak düşerek 28.000 TL'ye kadar geldim. Ancak ederini gerçekten bilmiyorum da bilgisayarın, benzer emsalde bir bilgisayar bulmak zor çünkü. Ancak makul tekliflere açığım elbette, telefonumdan ulaşabilirsiniz. 0545 525 1905 (gün içerisinde whatsapp ya da mesaj ile ulaşmanızı rica ederim çok yoğun çalışıyorum meşgul çalabilir telefonum)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.