Şimdi Ara

Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Intel Core i7-3770K İşlemci - Satıldı
    - ASRock Fatal1ty Z77 Professional Anakart - Yeni link:http://forum.donanimhaber.com/m_116717632//tm.htm
    - G.skill Ripjawsx 2x4 2133 cl9 8 GB Dual channel Kit Ram - Satıldı

Satılıktır.

Toplam fiyat: 1000 TL

Takas yoktur. Ödeme sonrası kargolanır. Kargo ücreti fiyata dahildir, tarafımdan ödenecektir.
    Ciddi alıcılarla bir miktar pazarlık olabilir.
    İstek olursa, Sanalpazar, Gittigidiyor gibi sitelerde ilan açılır.

Üç parçayı bir arada satmayı düşünüyorum. İşlemci, anakarta takılı olacak. Dilerseniz ram'leri de takarım.
    İşlemci, iyi bir soğutmayla 4.5 GHz'de sorunsuz çalışır. Daha üstünü denemedim.
    Anakart, 16+8 fazlı, üst düzey bir modeldir. ASRock'ın Extreme 6 gibi modellerinden üstündür.
    Ram'ler, 2133 MHz hızını cl9 olarak sağlar. Şu an Türkiye'de 2133 - cl9 ram mevcut değildir. 2400 olanlar da cl11'dir.

Ürünler kutuludur ve kutu içerikleri tamdır. İşlemcinin fanı kullanılmamıştır.
    2012'de alınmış ürünlerdir. İşlemci ve anakartın 3'er yıllık garantileri bitmiştir. Ram'in garantisi muhtemelen devam ediyordur.

Anakartın USB 3.0 çıkışının plastik koruması, kabloyu sökerken yerinden çıktı(son fotoda görülüyor). Ancak bağlantıda bir problem yoktur.
    Kablonun ucundan çıkarabilirsem, korumayı da teslim ederim veya takabilirsem anakarta geri takarım.

Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9 Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9 Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9 Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9 Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9 Satılık: i7 3770K - ASRock Fatal1ty Z77 Pro - Gskill 2x4 2133 cl9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 8 Mayıs 2016; 22:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ASRock Fatal1ty Z77 Pro için takip işlemci almak isteyenler haber versinler :)
  • Fotoğraflar eklendi.
  • Kargo ücretini karşılamaya karar verdim.
    İstek olursa, Sanalpazar, Gittigidiyor gibi sitelerde ilan açılır.

Anakart, 16+8 fazlı, üst düzey modeldir. Ram'lerin de, 2133 cl9 olanları pahalıdır (Teknofiyat'a bakınız). Hatta şu an sadece cl11 olanları bulunabilmektedir.
    Fiyatı değerlendirirken ve teklif verirken göz önüne alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 1 Mayıs 2016; 17:02:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

ASRock Fatal1ty Z77 Pro için takip işlemci almak isteyenler haber versinler :)

İşlemci ve ram'e talip olabilirim. İkisinin fiyatları ne olur?
  • hayırlı satışlar. anakart fiyat takip.
  • anakart için takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ram'leri ayrı da satabilirim. Fiyatı 120 TL olur. (Türkiye'de sıfırının bulunmadığını, sadece 2133-CL11 ve 2400-CL11 modellerin satıldığını hatırlatırım.)
    Anakart ve işlemci ikilisi de, bu durumda 880 TL olur. Tabii ciddi alıcılarla bir miktar pazarlık mümkündür.

İşlemciyi anakartın üzerinde satmak istiyorum; zira, işlemci soketinin plastik korumasını takmayı başaramadım. Çıplak veya karton vb. yapıştırarak gönderimde, sorun yaşanabilir. İşlemci pinlerinin şakası yok :)
  • Islemci yuvasindan genis capli plastik bir kapagi basnt ile sabitleyip gonul rahayligi ile gonderimi yapabilirsiniz.

• Soket korumasını taktım. İşlemci ve RAM satıldı; anakart için yeni ilan açtım:http://forum.donanimhaber.com/m_116717632//tm.htm
  • Ben alıyordum hepsini ama 2 gündür mesajlarıma neden cevap vermediğin şimdi anlaşıldı.
    Yazık gerçektende anlaştıktan sonra başkasına satman gerçekten doğru bir davranış değil.
    @false shepherd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.