Şimdi Ara

Satılık HP OMNİBOOK 6000-sadece 250 ytl-/NOTEBOOK BİLEŞENLERİ-Ankara///

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Menteşeleri ve menteşe kapakları ve CD ROM u takılmıştır.Temin eden NEKTE_SAR arkadaşımıza teşekkür ederim.Son haliyle fiyatı 250 ytl dir.Bataryasının bitik olması harici hiçbir eksiği yoktur.Gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.1024x768 ve 1440x1050 çözünürlüklerde ta ekran kayıpsız görüntü vermektedir.

Özellikleri:
    -Intel Pentium III E 1000 Mhz işlemci
    -15 inç Renkli ekran(temiz)
    -128+256=384 Mb Sd Ram
    -Ati Rage Mobility Agp 8 Mb ekran kartı
    -40 Gb 5400 Rpm sorunsuz harddisk/ide,Toshiba marka
    -ESS Maestro ses
    -2 adet pcmcı soket çıkışı
    -Bir adet usb 2.0 çıkış
    -Harici Vga çıkış
    -Com port ve Paralel yazıcı çıkış
    -Ethernet ve modem giriş
    -Ps2 Maus giriş
    -Mikrofon ve ses giriş,kulaklık çıkış soketi.
    -Kasa üzerinde ses azaltma,artırma ve kesme tuşları
    -Touch Pad-3,5 inç Disket sürücü
    -Klavyedeki harfler biraz silikti sticker yapıştırdım.Parlak stickerden dolayı tuşlar biraz parlama yaptı fotolarda.

.Adaptörü vardır.pentium3 1000 Mhz işlemcisi sayesinde gayet seri şekilde sorunsuz çalışmaktadır.Disket.Üzerinde bataryası var ama içindeki pilleri sanırım ömrünü tamamlamış.Üzerinde Com ve paralel port vardır.Ekran kartı 8 Mb Ati Markadır.Klavyesi Q Türkçe biraz silinme dışında sapasağlamdır.TOUCH PAD VAR.

Internet,müzik,ofis yazılımları,film için ideal.Dvd ve div x filmleri sorunsuz çalıştırıyor. :) Istediğim fiyat sadece ekran ve adaptör ve harddiskin ederine karşılık gelir. ve laptopun kalanı size hediye kalır. :)Ekran Standart ayarı 1024x768 dir.1400x1050 de tam ekran kayıpsız görüntü veriyor.

.Ekranın yanlarındaki ince plastik çerçevede önemsiz bir iki kırık dışında kasada hiçbir kırık göçük çatlak yoktur.Dediğim yer haricinde kasası temizdir.

FIYATI:250 ytl.Pazarlık ve takas yoktur.

FOTOLARI:(FOTOLAR , MENTEŞE VE KAPAKLARI VE CDROM TAKILMADAN ÖNCEKİ HALİNE AİTTİR.ŞU AN MENTEŞELERİ VE MENTEŞE KAPAKLARI VE CDROM TAKILIDIR VE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.
    TAKMATİK OLAN ÇALIŞIR DURUMDAKİ DİSKET SÜRÜCÜSÜNÜDE YANINDA VERECEĞİM.Cd Rom ve disket sürücünün değişimi özel kilit sistemi sayesinde birkaç saniye sürüyor.

Satılık  HP OMNİBOOK 6000-sadece 250 ytl-/NOTEBOOK BİLEŞENLERİ-Ankara///

-------------------------------------

SATILIK NOTEBOOK BİLEŞENLERİ

1 GB 667Mhz DDR2 Ram. 4 adet =adeti 30 ytl. (Veritech(2),Nanya(2))
    ---------------------------------
    SONY marka notebook şarj adaptörü =19.5 Volt 4,7 Amper =leptop giriş soketi ve kablosu yoktur(sadece adaptör ve priz bağlantı aparatı)=30 ytl
    denenmiştir.
    ----------------------------------
    (AİRTİES marka-wus300-125 mbps )usb wireless adaptör:Driver cd siyle beraber 40 ytl
    AİRTİES marka RT 206 wireless MODEM: tek ethernet portlu,çift anten,125 mbps hız :95 ytl (kutulu-tüm aparatları ile, cd si mevcut)

SMC USB Wireless adaptör(SMC marka-54 mbps):Driver cdsi ile beraber:30 ytl
    512 Mb Ddr 333 Ram:30 ytl (iki adet)V-Data marka ikiside yesyeni(biri satıldı))))))
    1 GB DDR 333 Ram:80.ytl........(iki adet) Ocz ve Qimonda marka
    üç çift laptop hoparlörü :biri 8 ohm 1 watt, diğer ikisi 4 ohm 1,5 watt
    adedi(çift) 15 ytl (8 ohm olan satıldı iki çift kaldı.4 ohm 1,5 watt)))))))))))

-------------------------------------

satılık su soğutma sistemi aparatları.:

2 adet oto(reno) kalorifer radyatörü
    2 adet akvaryum pompası
    silikon hortum:----
    sert plastik hortum:-----
    20 adet rekor.(10+10)
    3.5 litrelik teneke kutu marka antifiriz:----
    4 kutu saf su (yarımşar litrelik)
    iki adet 12 cm kalite fan :artic cooling sanırım. kutulu sıfır süspansiyon sistemli.
    işlenmeye hazır 3x3 cm ve 3x2 cm boyutlarında 1cm ve 1.5 cm boyutlarında adetli bakır blok.adetli blok üzeri plexy kapak .ve tüm plexy parça
    iki adet el freeze makinası (biri dbk marka diğerine CAT marka, :) adet:90 ytl
    kelepçeler ve diğer bağlantı aparatları............
    DETAYINI İLGİLENEN ARKADAŞLARA AKTARIRIM.........TÜM MALZEMELER KULLANILMAMIŞTIR.HORTUMLAR BİR BİLGİSAYAR İÇİN FAZLASIYLA YETECEK ŞEKİLDE ALINMIŞTIR(1.5 ~İLA 2 metre civarı sanırım.) özetle elimde iki bilgisayar için yetecek malzeme var. ikiye bölüp toptan vermek isterim.
    el frezeleri haricen satabilirim biri full kutulu sıfırdır, CAT marka..her ikisindede devir ayarı vardır.saat gibi olduklarını söylememe gerek yok sanırım.
    burda kar amacı yoktur.parçaların toplam maliyeti 200 ytl yi çok rahat geçiyor.alacak arkadaş piyasa fiyatının altında maledeceği gibi ,her bir parça içinde tek tek dolaşıp yorulmamış olacak.bedavaya gelecek olanlar.silikon hortum, antifriz ve saf su, kelepçeler ve rekorlar ve bakır bloklar ,plexy kapaklar olacaktır.fiyat araştırması yapabilirsiniz.
    fiyat:
    şimdilik 2x100 ytl diyelim.el frezeleri hariç. :) ilgilenen arkadaşlarla detayı konuşulur...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 20 Ocak 2009; 3:09:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar murat abi senin ilinlara bayılıyorum şu monte carlo heç eksik olmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: garuda

hayırlı satışlar murat abi senin ilinlara bayılıyorum şu monte carlo heç eksik olmuyo

----------------------------------------
    senin ilanlarında colayı gördük, monte carlo ile devam ettirdik hakan kardeş..bir ara markası 3000 miydi 5000 miydi şu seyyar satılan 40 adetlik sigaralardan koymuştum.çok sipariş geldi .yok ben sigara satmıyorum arkadaşlar dedim .her yerde bulunan modele döndük. yakında millet hep içtiğini (yediğini) ilan fotolarına ekler forumumuz şenlenir dostum.

• tab ile backspace tuşu sanki altın gibi. neden farklı öle
  • quote:

Orjinalden alıntı: eralpt

tab ile backspace tuşu sanki altın gibi. neden farklı öle

--------------------
    aslına bakarsan bende aynı soruyu sordum kendime.ilandada belirttim o tuşlar sanırım o renge boyanmış pek kaplamaya benzemiyor.Rengi altın değil gridir..tuşlarda herhangi bir problem oynama sallantı v.s yok, muntazam yani. :)

• P.M :)
  • cevaplandı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • pm
  • Cevaplandı.satışa devam ...

• bunun tab backspace altın rengi_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredoom

bunun tab backspace altın rengi_?

Daha öncede sorulmuştu hocam :). griye kaçan bir rengi var.Tuşlarda bir sıkıntı yok. Renkleri çok sıkıntı yaratırsa 2 cm stickere bakar. :)

• pm.
  • Cevaplandı :)

• P.M attım hocam.
  • Cevapladım hocam :)

• Laptop alınmıştır.Her iki tarafa da hayırlı olsun.
  • Evet HP G 5000 notebook ErrorLog arkadaşa satılmıştır.güle güle kullansın :)

HP OMNİBOOK 6000 nin satışına devam.

Menteşeleri ve menteşe kapakları ve CD ROM u takılmıştır.Temin eden NEKTE_SAR arkadaşımıza teşekkür ederim.Son haliyle fiyatı 250 ytl dir.Bataryasının bitik olması harici hiçbir eksiği yoktur.Gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.1024x768 ve 1440x1050 çözünürlüklerde ta ekran kayıpsız görüntü vermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 20 Ocak 2009; 3:00:02 >

• s.a usta bilgisayar duruyomu ?
  • Uyanda balığa çıkalım arkadaşım.:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.