Şimdi Ara

Satılık HP Marka Ram 8 GB (2*4GB) PC3-10600 ( 497158-D88 ) - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ramler HP marka pcden çıkmadır. Doğrudan HP'den satın alınmamıştır.
    2 adet 4 gb ram satılıktır.

Ramlerin ciplerinin üreticisi Samsung ve tipi M378B5273CH0-CH9 görünüyor.
    Üzerindeki etikette 1333 Mhz, Cl9 ve 1.5v oldukları yazıyor.
    Genel olrak 240 pin, DDR3-1333 (PC3-10600), DIMM, HP P/N: 497158-D88

200'den fazla model pc için orijinal hp marka ram arayanlar için kaçmaz fırsattır.
    Daha uyumlu ve daha stabil ömürlük ram arayanlar için her makinaya uyacağını sanıyorum.

Adet fiyatı 100 liradır.
     Satılık HP Marka Ram  8 GB (2*4GB) PC3-10600 ( 497158-D88 ) - ANKARA
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdk6 -- 7 Şubat 2014; 1:28:04 >

• Ecc olabilirler mi?
  • Ram fiyatlarının haline bak! Nereden nereye... İyi satışlar...

Orijinalden alıntı: engin97

bir kaç ay önce 2*4gb xms 1866 ramleri 150 tlden sattım. Bu millet kendilerini dolara fena kaptırmış.

Arkadaşlar hepinize cevap verebilmek adına arkadaşın cevabını alintiliyorum. Bu genel bir cevaptır, kimse üzerine alınmasın lütfen.
    Bu ramler herhangi bir kanaldan alabileceğiniz bir ram değildir.
    Sadece hp için uretilmis olan ve hp nin iş pc leri elite 8xxx ve 6xxx serileri ile %100 uyumludur. Hp nin sitesinde adedi 95 usd dir. Ben dolar kuruna takılmış olsam cok daha fazla istemeliydim. Ama olabildiğince uygun fiyata su an icin satiyorum. Eğer ilgilenmiyorsanız lutfen fiyat hakkinda yorum yapmayın. Eğer ilgiliyseniz zaten 3 aşağı 5 yukarı bir fiyatta anlasiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-5DF02A284

pm attım bi cevap verirsen satış yapıcaksın ? :D
    @rvnydz, pm inizi cevapladım
    @Supervisor_, Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Hp markası yapışmış olması bişey ifade etmez ki hızı timing değerleri özel soğutucusu v.s. değerini belirler öyle bir üstünlük göremedim, garanti dışı da kalmış, hp yedek parçayı zaten pahalı satar . O yüzden benim gözümde oem samsung çipli ram gibi, 100 tl den sıfır kingston 1333 4 gb ram satılıyor, bilmem anlatabildim mi yanlışım varsa açıklayın lütfen.

Uygun fiyat yazan iyi okusun adet fiyatı 100 tl, 2*4=8gb fiyatı değil

Edit:Eğer 8 gb 100 tl ise güzel fiyat diyecek lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 6 Şubat 2014; 0:54:43 >

Orijinalden alıntı: artemisbd

.....100 tl den sıfır kingston 1333 4 gb ram satılıyor, .............

Tarif ettiğin marka ve özellikteki ram stokunda olan bir online alışveriş sitesindeki linkini gösterebilir misin?
    Böylece ilgili arkadaşlara daha faydalı olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdk6 -- 6 Şubat 2014; 18:53:13 >

Orijinalden alıntı: amdk6

quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

.....100 tl den sıfır kingston 1333 4 gb ram satılıyor, .............

Tarif ettiğin marka ve özellikteki ram stokunda olan bir online alışveriş sitesindeki linkini gösterebilir misin?
    Böylece ilgili arkadaşlara daha faydalı olursunuz.

Tabiki hocam buyrun stokta var 105 tl herkesin bildiği bir sitedir
    http://www.webdenal.com/kingston-4gb-1333mhz-ddr3-kvr1333d3n9-4g_440742.html?ref=akakce&v=1.86.9

ekleme:http://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-kingston-4gb-1333mhz-ddr3-kvr1333d3n9-4g-fiyati,426230.html

Hocam kusura bakma baltalamaya çalışmıyorum ilanı, uygun fiyat olsa ben de alıcı olurum.Ayrıca 106 tl den (şuanki dolar kuruyla 2.15) kızılayda satan bilgisayarcı da biliyorum faturalı olarak.Yani satan sadece vatan bilgisayar yok malzemeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 6 Şubat 2014; 22:26:35 >

• Alıcı olmak isteyenler için,

Ne kadar lakayt da olsa yukardaki "er" arkadaş gibi "pm" ile mesajlaşalım ve mümkünse konu artık bu haliyle kalsın.
    İlanımın daha fazla kamu hizmetini kaldıracak durumu kalmadığını düşünüyorum.

-----------
    Alıcı görünüp "Balta" yapmak isteyenler için,

Mutlaka siz ne almak istediğinizi daha iyi bilirsiniz. Lütfen bu ilan ile zaman kaybetmeyin artık yazan fiyatı verseniz bile
    bu ilanda satışta olan ıvır zıvırı ve muhtemel olarak ileriye dönük ilanlarımda benim sattığım hiçbir şeyi alamayacaksınız.
    Eğer ben sizi gözden kaçırırısam beni uyarın ki size birşeyler satmayayım.

----
    İsteyen istediği malı istediği yerden alsın acelem hiç yok. Lütfen arama motoruna bu parça numarasındaki ramin kaç para olduğunu yazın ve çıkan rakamı burada satış fiyatım ile tartışın. Eğer dünyanın öbür ucunda bu mal 3-5 dolar ucuz diye çıkarsanız bakın bakalım adamlar Türkiye'ye gönderiyor mu? Eğer gönderi varsa kaç kuruş gönderi ücreti varmış.
    Piyasa koşullarına göre kendi sattığım ürün malesef heryerde bulunma özelliği olan bir parça değil.
    Ne kadar kaliteli olsa bile kingston marka ram satıştaki ramlerin muadilidir. İsterseniz onu alın eğer çok orijinali olsun diyorsanız bunu alın zorlayacak halim yok.

--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdk6 -- 7 Şubat 2014; 1:33:35 >

• Takip

Orijinalden alıntı: kaplans

2 nci el için rakam cok fazla geldi banada. 80 - 90 tl ye sıfırları satılırken ustelik sogutucusu dahil fiyatta revize şart gibi duruyor.

Kendi kendine şunu sor:
    "1333 Mhz lik ramin neresine soğutucu takılır, piyasada var mı, ne işe yarayacak?" ve sonra benim yukarıda yazdıklarımı oku sonra bu konuya tekrar fiyat konusundan giriş yapmanın gereğini ve sence zaman israfı olup olmadığını düşün.
    Alıcı değilsin belli ki bunu aramıyorsun. Satıcı olsan, elindeki ucuza çıkar işine bakarsın. Ne bu forumun derdi anlamadım.

Kendi kendine şunu sor:
    "1333 Mhz lik ramin neresine soğutucu takılır, piyasada var mı, ne işe yarayacak?" ve sonra benim yukarıda yazdıklarımı oku sonra bu konuya tekrar fiyat konusundan giriş yapmanın gereğini ve sence zaman israfı olup olmadığını düşün.
    Alıcı değilsin belli ki bunu aramıyorsun. Satıcı olsan, elindeki ucuza çıkar işine bakarsın. Ne bu forumun derdi anlamadım.

ben genelleme yaparak yazmıstım ram fiyatları konusunda. ram frekansı belirtmişmiyim hayır!! Sanki oylesine yazmısım boş atıp dolu tutmaya calısır gibi göstermişsiniz beni.Oysa sadece istediğiniz fiyatın 2nci el bir ram için cok fazla oldugunu ve revize gerektiğini yazmıstım kısaca. o halde şimdi belirteyim ozaman da sizde alıntı yaparak bana sordugunuz soruya cevap almış olun. HI-LEVEL marka 4GB 1600Mhz DDR3 ram den bahsetmiştim sogutucusu ile satılıyor derken. su an satıs fiyatıda 2 yıl garantisi ve faturası ile birlikte çok ta koklu bir firmada hatta 2 firmada 90 - 92 tl arasında satılıyor. Bende ram bakıyordum bu arada uygun fiyatlı ve 2nci el ve acılan konu başlıgınada bu nedenle girdim. fiyatı goruncede sıfır garantili ve faturalı fiyatları bildiğim için fazla geldi ve yazma gereği hissettim.

Amacımın ilanınızı baltalamak değil ama biraz fiyatlarıda bilmek gerek pisayada değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplans -- 14 Mart 2015; 11:43:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplans

quote:

Kendi kendine şunu sor:

ben genelleme yaparak yazmıstım ram fiyatları konusunda. ram frekansı belirtmişmiyim hayır!! Sanki oylesine yazmısım boş atıp dolu tutmaya calısır gibi göstermişsiniz beni.Oysa sadece istediğiniz fiyatın 2nci el bir ram için cok fazla oldugunu ve revize gerektiğini yazmıstım kısaca. o halde şimdi belirteyim ozaman da sizde alıntı yaparak bana sordugunuz soruya cevap almış olun. HI-LEVEL marka 4GB 1600Mhz DDR3 ram den bahsetmiştim sogutucusu ile satılıyor derken. su an satıs fiyatıda 2 yıl garantisi ve faturası ile birlikte çok ta koklu bir firmada hatta 2 firmada 90 - 92 tl arasında satılıyor. Bende ram bakıyordum bu arada uygun fiyatlı ve 2nci el ve acılan konu başlıgınada bu nedenle girdim. fiyatı goruncede sıfır garantili ve faturalı fiyatları bildiğim için fazla geldi ve yazma gereği hissettim.

Amacımın ilanınızı baltalamak değil ama biraz fiyatlarıda bilmek gerek pisayada değilmi.

Cevap yazdığın ilan başlığında ne mal olduğu yazan bu parça hp sistemler için özel parça numarası ile bayiden alınabilmektedir. Dükkanlar satmaz ancak diğer yerlerde muadili vardır.

Toplama makinalarda kullanilir ancak benzer hiz ve yoğunlukta eş bulman gerekir. Soğutmalı hiper hızlı bundan daha performanslı bir parça dahi olsa da, ki degil, hiçbir durumda 80-90 liralık dediğin Hi-level marka ram bu ramin muadili değildir. ben hiç değilse zamanlama ve yoğunluk değerini yazmışım keşke ona baksaydın.

Dolu tutturabileceğin tutar yeri yok ettiğin lafların. Sap ile samanı ayıramamışsın.

Sen ilanın başlığına bakar mısın?

Fiyat konusunda daha önce, bir yıldan beri yukarıda duruyor, mevcut cevaplar içinde güzel fiyat linkleri var.

Sen pahalı bile kalıyorsun.

Malesef dışarıda ram fiyatları yarıya bile inse ben şu an için fiyat revizesi düşünmüyorum. Dolar ve parça fiyatları ortada.

İlla fiyat vermek lazımsa Vatanbilgisayar da fiyatlar 130-140 lira bandında ona kalırsa.

• Bu kadar tantana yaptıracağına sat ikisini 120 den kavga bitsin =)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.