Şimdi Ara

Satılık honda titan cg 125 1250 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-98-model-orijinal-japon-honda-cg125-108548163/detay

Kurye motoru değildir.Sadece arkasındaki çantanın sıfırı 250 tldir.48bin kilometrede.Fenni muayenesinin bitmesine 3 ay var.Motosikletin motoru iki yıl önce sıfır yaptırıldı ve 15 bin kilometrede tık demedi.Bütün elektirik aksamı çalıiır durumda.
    satılık 1250 tl

Arkadaşlar bu motor 1250 tl iyi değilmi 1250 tlye satılmasssa hurdaya çıkattırıp köyde bineceğim babam bana verecek motoru :)

• neydi bi zamanlar beee
  • edit: mesajın tamamını okumamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 2 Ocak 2013; 17:25:46 >
  • Fiyat normal ancak piyasası hızlı bir motor mu bilemiyorum. Sıfır çin malımı 10 yaşında japon mu sorusunun cevabı genelde sıfır çin malıdır, hele ufak cc motorlarda. Bu yüzden satılması zor gibi geliyor bana. İnternetten değilde bulunduğunuz yerde sağa sola haber bırakarak daha kolay satarsınız gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Fiyat normal ancak piyasası hızlı bir motor mu bilemiyorum. Sıfır çin malımı 10 yaşında japon mu sorusunun cevabı genelde sıfır çin malıdır, hele ufak cc motorlarda. Bu yüzden satılması zor gibi geliyor bana. İnternetten değilde bulunduğunuz yerde sağa sola haber bırakarak daha kolay satarsınız gibi geliyor.

bencede.sağa sola haber bıraktık satılmasada problem değil zaten para lazım değil.aldığımız fiyatın hakkını verdi motosiklet
  • Bu videoyu sana armağan ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.