Şimdi Ara

Satılık Heroes Sitesi - İngilizce HeroesRevealed.com - 2 Senelik 700 Post

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heroes dizisinin ilk sezonundan beri tasarımı-içeriğini sağladığım HeroesRevealed.com'u satmak istiyorum.
    Ailedeki sağlık sorunları + iş güç derken Heroes'a zaman kalmadığı gibi, akabinde blog yazmaya hiç zaman bulamıyorum.

Eğer her gün en azından bir adet haber/video girebilirseniz, ciddi bir gelir elde edebilirsiniz. İlgilenebildiğim dönemde dizinin başladığı ve bittiği aylarda 600-800$ , devam ettiği dönemlerde 300-400$ ve yaz döneminde 150$-200$ civarı kazandırıyordu.

125*125px reklamlar buna dahil değil.

shop.heroesrevealed.com adresinde görebileceğiniz bir dükkanı da mevcut, gerekli imajları da devredeceğim böylece isterseniz T-Shirt satmaya da devam edebilirsiniz. Şimdi ye kadar sanıyorum ki 300 üzeri T-Shirt sattım. bilgisayarınızın başından kalkmadan, T-Shirt siparişini alabilir ve müşterinize gönderebilirsiniz.

Gerek Twitter, gerekse RSS'lerde sıkı takipçileri hala var, 4-5 kez Digg anasayfaya çıkmayı başarmış, ilgilendiğim dönemde Alexa'da 20.000-40.000 arasında takılmıştır.

Satın alacak kişiye,
    - HeroesRevealed.com domaini ve Wordpress DB'si ve yüklenmiş bütün içeriği
    - HeroesRevealed.com'a yönlendirilmiş bütün domainleri Heroes-revealed.com vs. (sanıyorum 3 ya da 4 domain)
    - Shop.HeroesRevealed.com için Shopify aboneliğinin devri (Satış yaptığınızda komisyon kesiliyor, eski abonelik olduğundan bu şekilde, shopify artık baz bir aylık ücretle abone kabul ediyor)
    - Twitter hesabının devri

İstediğim fiyat 2400$
    Dizinin 2. sezonda düşen temposunu yeniden yakaladığı ve 4. sezon anlaşmasını çoktan yaptığını düşünürsek, daha öncede bahsettiğim şekilde ilgilenebilirseniz çok daha fazlasını kazanırsınız.
    Önümüzdeki sene başlayacak başka bir diziye de benzer bir site yapıp, iki siteyi bağlarsanız, HeroesRevealed.com'un sadık ziyaretçilerini yeni sitenize de kolaylıkla aktarırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemshid -- 29 Nisan 2009; 14:28:45 >

• site seninse helal olsun baktım hem ingilizce hemde güzel... izleyen veya talip varsa gerçekten süper görünüyor site.

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.