Şimdi Ara

SATILIK HEPSİBURADA / HIZLIAL / 724TIKLA.COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Elektronik #HızlıAl Firma #Hepsiburada #724 Tıkla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    HEPSİBURADA 50 tl indirimli Hesaplar (100 tl altlimitli) !!! 20 tl !!! TÜKENDİ

HEPSİBURADA 30 tl indirimli Hesaplar (100 tl altlimitli) !!! 3 tl !!! TÜKENDİ

HEPSİBURADA 25 tl indirimli Hesaplar (100 tl altlimitli) !!! 1 tl !!! TÜKENDİ

HIZLIAL 50 tl indirim kodu (200 tl altlimitli) !!! 17 tl !!! TÜKENDİ

724tikla.com 100 tl indirim kodu (500 tl altlimiti) !!! 10 tl !!! (Avantajix karşılığı ücretsiz)

Hesaplar tamamen size verilecektir. Mail ve şifresini değiştirip kullanabilirsiniz.

Ödeme: ENPARA-HALKBANK-İŞBANK-PAYPAL
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOT: ONLİNE OLMASAM BİLE MESAJLAR ANINDA CEVAPLANACAKTIR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavuz12 -- 31 Mart 2014; 18:22:33 >

• Aklımızda olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavuz12 kullanıcısına yanıt
    HB 30 TL İNDİRİMi 3 TL yani 27 tl indirimli alıyorsun

HB 50 TL İNDİRİM 20 TL yani 30 tl indirim alıyorsun sizce bu saçma değil mi ?

@klavuz12
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadist26

HB 30 TL İNDİRİMi 3 TL yani 27 tl indirimli alıyorsun

HB 50 TL İNDİRİM 20 TL yani 30 tl indirim alıyorsun sizce bu saçma değil mi ?

@klavuz12

saçmalık neresinde?
  • klavuz12 kullanıcısına yanıt
    hocam birine 3 tl veriyorsun 27 tl indirim alıyorsun diğerine 20 tl veriyorsun 30 tl indirim alıyorsun? sizcede komik değil mi :) @klavuz12
  • quote:

hocam birine 3 tl veriyorsun 27 tl indirim alıyorsun diğerine 20 tl veriyorsun 30 tl indirim alıyorsun? sizcede komik değil mi :) @klavuz12

Kafanızın karıştığı belli oluyor bu hesabınızda. Şimdi size şöyle izah etmeye çalışayım; birine 3 tl veriyorsun sizin dediğiniz gibi 27 tl indirim değil 30 tl indirim alıyorsun, diğerine 20 tl veriyorsun sizin dediğiniz gibi 30 tl indirim değil 50 tl indirim alıyorsun.Sonuçta 3 tl'lik çekin karı size 27 tl, 20 tl'lik çekin karı size 30 tl oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klavuz12 -- 23 Mart 2014; 17:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: klavuz12

quote:

Kafanızın karıştığı belli oluyor bu hesabınızda. Şimdi size şöyle izah etmeye çalışayım; birine 3 tl veriyorsun sizin dediğiniz gibi 27 tl indirim değil 30 tl indirim alıyorsun, diğerine 20 tl veriyorsun sizin dediğiniz gibi 30 tl indirim değil 50 tl indirim alıyorsun.Sonuçta 3 tl'lik çekin karı size 27 tl, 20 tl'lik çekin karı size 30 tl oluyor.

:) güzel insan benim çek alma amacım zaten uygun olması değil mi? 3 tl veriyorum 27 tl karım oluyor.20 tl veriyorum 30 tl karım oluyor:)

velhasıl kelam 20 tl verip 30 tl kara geçmektense 3 tl veririm 27 tl kara geçerim :) çünkü ikisininde alt limiti 100 tl.bunu demek istedim 20 tl fazla yani bu hesaba göre :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alınık hepsiburada kodu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klavuz12

quote:

:) güzel insan benim çek alma amacım zaten uygun olması değil mi? 3 tl veriyorum 27 tl karım oluyor.20 tl veriyorum 30 tl karım oluyor:)

velhasıl kelam 20 tl verip 30 tl kara geçmektense 3 tl veririm 27 tl kara geçerim :) çünkü ikisininde alt limiti 100 tl.bunu demek istedim 20 tl fazla yani bu hesaba göre :)

Tercih meselesi hocam.Kimi sizin gibi 3 tl fazladan vermek ister, kimi de 3 tl'sinin cebinde kalmasını ister.

• kendisinden 1 adet hesap alınmıştır. sorunsuz alışveriş teşekkürler =))
  • arkadas guvenilir satıcı 1 adet hesap hb hesap aldım
  • 724tikla 500/100 tl yada modagram 100/ 40 tl yada 2 adet pepsi koduna karşılık 100/30 tl hepsiburada takas etmek isteyen varsa alabilirm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.