Bildirim
Satilik hakiki Tilki Postu meraklisina

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Ramazan ayında biraz ayıp olmuyor mu ? -
yazık ya 3 kuruş için hayvanı telef etmişler.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sarpertas
yazık ya 3 kuruş için hayvanı telef etmişler.
İşin kötü tarafı hayvanın postuna zarar gelmemesi için zehirli tuzak kullanıyorlar. Siyanür veya zehir ile öldürüyorlar. -
-
-
arkada$lar ne sacmaliyorsunuz siz ya ? Ramazan ayiyla tilki postunun ne alakasi var? ben yakindan uzaktan bi bag bulamadim ilanda yazdigim gibi meraklisina denilmis anlamadiginiz hayatinizda yer etmemis seylere gereksiz yorum yaparak insanlarin zamanini calmayin! isteyen istedigi seyi almakta ve kullanmakta ozgurdur.. Bende simdi kurban bayraminda gereksiz yere biton hayvan kesiliyor ben hayvanlari cok seviyorum desem ne olacak...Ayrica ben bu isin ticaretini yapmiyorum arkadasim elinde olanlari satmak istiyor. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X