Şimdi Ara

[Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
6
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım. Kasa temiz durumdadır, kırığı çıkığı yoktur. Tüm aparatları mevcuttur USB portları, hotswap portları vb çalışmaktadır ve resimler deki gibi orjinal kutusunda.
    Kasada ön fanı orjinal kendinden kırmızı LED olarak geliyor ben ayriyeten 120TL ya 3 adet 20cm kırmızı LED fanla değiştirdim kasa ful kırmızı LED li oldu. (tepeye 2 adet yan kapağa 1 adet)

Piyasada en ucuz 460TL bulabileceğiniz kasanın kırmızı LED ler ile toplam maliyeti 580TL dır; Satış fiyatı 290TL, kargo ile alacak olana 280TL dır. Dip fiyattan sattığımdan indirim talep etmemenizi rica ederim.

Sahibine şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Almak isteyen arkadaş PM den iletişim kursun. Kesinlikle takas yapılmayacaktır. İstanbul içi elden teslim yaparım. Kargo maliyetini göze alan arkadaşa kargo yaparım.

[Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED  [Satılık] HAF X 942 Full Tower Full LED

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 11 Kasım 2013; 12:24:39 >

• İlan günceldir.
  • Kasada garanti çok önemli bişey değil. Temiz kullanıldığı için 300 lira iyi fiyat. Yakın zamanda sistem toplayacak olsaydım, kaçırmazdım.
  • güzel ürün hayırlı satışlar
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Acelem yok kardeşim. Bir işaretin yeter senin için bekletirim
  • cesiaga kullanıcısına yanıt
    Sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuhasiberepe

Çokk büyükk LAnnnn:D.... KArgo parası ne kdar tutar bunun..!!!

SanalPazar üzerinden satışlarda kargo çok birşey tutmuyor merak etmeyin hocam

Hayırlı satışlar toprağım gerçekten mükemmel bir kasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alacaklarım arasında olsaydı hiç kaçırmazdım güzel kasa güzel fiyat

hayırlı satışlar
  • pm
  • Mükemmel kasa mükemmel fiyat...
    Hayırlı satışlat yakın zamanda bi sistem topluycam ama yalın zaman dediğim yine yılbaşını bulur...
    Neyse yindede takipteyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel Kasa
  • Süoer kasa, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa müebbet ;) hayırlı satışlar almasaydım kaçırmazdım
  • Almak isteyen arkadaş kacırmasın çünkü ben de bu kasayı alcaktım cosmos ii aldım lakin o kadar büyük kasaya hiç gerek yokmuş bence en ideal kasalardan biridir FİYAT BEDAVADAN BİRAZ PAHALI :)). hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harunsel04

Almak isteyen arkadaş kacırmasın çünkü ben de bu kasayı alcaktım cosmos ii aldım lakin o kadar büyük kasaya hiç gerek yokmuş bence en ideal kasalardan biridir FİYAT BEDAVADAN BİRAZ PAHALI :)). hayırlı satışlar

cosmos ıı ile aynı ölçülerde değil mi ?
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nerdeyse iki katı :)) Alınabilir fakat merak için alınmaz ...Bence 942 ideal bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harunsel04

Kardeşim nerdeyse iki katı :)) Alınabilir fakat merak için alınmaz ...Bence 942 ideal bir kasa

cosmos ıı için değerler 22 Kg / 344 x 704 x 664 mm
    haf 942 için değerler 14.35 kg / 230 x 599 x 550 mm

sadece 10 cm cik(!) geniş-uzun vede derin....
    anlayacağın biri dev diğeri ultra dev.....
  • takip , almak için can atıyorum fakat satılmazsa elime para geçene kadar talibi benim hocam güzel ilan teşekkürler
  • Niye İzmir'de böyle kasa satan çıkmıyo arkadaş?....şimdi almaya kalksan kargosu bi dünya para tutacak.Neyse hayırlı satışlar
  • nasip olursa ay sonu alırım ben bu kasayı.. tabii sanalpazar varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 7 Kasım 2013; 20:40:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.