Şimdi Ara

@@@ satılık H Y P E R 6+ hediyeli @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kutusu yok ide efixe faturalı 2 yıldan fazla garantisi var kutu hariç tüm aparatları tam ve am2 hariç piyasadaki tüm soketlerle uyumlu 10 cm lik mavi led li fanı var ve sogutma performansı en ii soğutuculardan dır kendisi yanında yarım tüp arctic silver 5 macunda hediyem fiat 55 lira teklifler pm den
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

@@@  satılık    H Y P E R  6+   hediyeli  @@@

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hakikatten zalman da am2 uyumlu deilmiş kusura bakma kardeş soket 940 deyince uyumlu sandım benim aleti msn de deilsin buraya yazdım.
  • yaw her 940 olanı am2 sanıyonuz yoksa led siz zalman bende de var sölüyom inanmıon

• özel mesaj yolladım
  • pm ler cevaplandı

• amd nin 754 den sonraki bütün soketleri ayn.754e olan 939,940 a da olur am2 yede alacak olan düşünmesin hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 6 Mayıs 2007; 11:18:52 >
  • saolasın söledim zaten am2 ye uymaz bunun dışında etrafta ne kadar soket varsa hepsiyle uyumlu özellikle core 2 sini uygun fiata sogutmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın arkadaslar
    quote:

Orjinalden alıntı: woxed

amd nin 754 den sonraki bütün soketleri ayn.754e olan 939,940 a da olur am2 yede alacak olan düşünmesin hayırlı satışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertert -- 6 Mayıs 2007; 11:32:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    ALINIK Y.D. 14 PRO VEYA PROMAX
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CoolerMaster Hyper 6
    incelemesi

evet düzeltiyorum, ama üstteki de kalsın, bi fikir olur.
    bu da yabancı bir sitedeki 25 tane soğutucunun karşılaştırması, Hyper6+ da var. link doğrudan hyper6+nın bulunduğu sayfayı açıyor.

Test: 25 CPU coolers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 7 Mayıs 2007; 15:22:44 >

• DOSTUM BENİM SATTIĞIM BİR ÜST MODELİ HPER 6 + İNSANLARI YANILTMAYALIM BU VERDİĞİN İNCELEME ESKİ HYPER 6 NIN O SADECE SOKET 754 VE 939 A OLUR O KADAR İİ BAK 6 NIN YANINDA + ( PLUS VAR) DİMİ SÜS DEĞİL O
    quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

CoolerMaster Hyper 6

incelemesi

• tekrardan pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.