Şimdi Ara

SATILIK GTX 275 448-bit BU FIYATA KACMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SÖZE GEREK YOK İNCELEMESİ BURADA PALIT GTX 275

http://shiftdelete.net/palit-gtx-275-inceleme-gtx-275_10197-s2.html

SATILIK GTX 275   448-bit  BU FIYATA KACMAZ

Kart kesınlıkle kusursuz olup,herhangı bır arızası yada problemı yoktur.Ve herhangı bır onarım vs görmemiştir.
    Öyleki kartın ilk ve tek sahibiyim..Kendı kartım oldugu ıcın gönül rahatlıgıyla guvence verebılırım.(Garantisi devam ediyor,ANKARA CASPER bilgisayar bayisinden alındı.Garanti belgesi ve kutusu tasındıgımdan dolayı farklı bır sehırde,bu urunlerın garantı suresı 2 yıldır garantı suresının dolmasına muhtemelen 4-5 ay kaldı Bu gibi kartlarda problem cıkması muhtemel degıldır problem cıkan kartlar onarım gorselerde sonrakı zamanlarda randımanlı calısmazlar Kart temız ve herhangı bır arızası onarımı olmamıstır yoktur.)Sistemimi yukseltmek istediğimden dolayı satıyorum.Satılmazsada kendım kullanmaya devam edecegım.. Bundan birbucuk yıl önce 550 TL ye aldıgım GTX 275 Ekran kartımı SADECE 200 LİRA GİBİ KOMIK BİR ÜÇRETLE SATIYORUM. LÜTFEN PAZARLIK TEKLIF ETMEYINIZ. VE CIDDI ALICILAR ILGILENSIN.
    Bu fıyata böyle temiz bir GTX 275 kart Piyasada yok.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok iyi fiyat. Hayırlı satışlar
  • Teşekkürler. Acil nakit ihtiyacından satıyorum. hala canavar bi kart. satılmazsada kendım kullanmaya devam ederim.Hiç 250,280 tl yazmadım uğraşmadan direkt satayım diye.O yüzden pazarlık teklif etmezlerse arkadaslar memnun olurum.

• Referansınız vs. yok, nasıl güven sağlayabilirsiniz bana?

Satın alabilirim.
  • Referans konusunda profilime bakabılırsınız. Bunun dısında elden teslım edebılırım.Yada ne tür guvence ıstıyorsanız. O guvenceyı verırım.bU Konuda bir problem cıkmaz. 1.Tercıhım elden teslım etmek. ANKARADAYIM.

• ILAN HALA AKTIFTIR VE BIR GUN SONRA ILANI KALDIRACAGIM.MESAJLARINIZI BEKLIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAZMERG -- 19 Nisan 2011; 5:31:31 >

• KART FORUM DISINDAN BİR ARKADAŞA SATILDI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı - Zotac GTX 1650 Super
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fiyata durmazdı tabii ki de
  • :)) EVET İÇİM GİTTİ SATARKEN ,BU KARTI ALIRKEN EVE GELIRKEN HEYECANIMI HATIRLIYORUM DA NEYDI BE O GÜN. ŞİMDİ EFSANEMİ SATTIM HOŞCAKAL GTX 275 İM :( AMA GTX 295 E YUKSELMENIN ZAMANI GELMISTI XD

• 200 iyi para yarısınıda bize borç ver sana ilerde gtx 590 çıkar ondan alırız :)
  • gtx 590 I Sana alalım olmamı Ben ozamana kadar GTX 1080 cıkar onu almış olurum Şaka bi yana ,Bunun sonu yok. GTX 295 kendı serisinde en üst sevıye oldugu ıcın 295 aldım. Yoksa dedıgım gıbı bunun SOnu YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAZMERG -- 20 Nisan 2011; 4:15:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.