Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - GRADO iGi Kulakiçi Kulaklık Satın Al 27 Ağustos 2013 10:11 1 1 SATILIK - GRADO iGi Kulakiçi Kulaklık GENEL TANITIM Grado ses endüstrisindeki en eski aile şirketlerinden biridir. Yarım yüzyıldan uzun bir zamandır yenilikçi kulaklık dizaynında liderdir. Efsanevi Grado kulaklıklarındaki ses kalitesinin mirasını, artık daha küçük ve kulağın içine yerleşen kulakiçi kulaklıklar ile devam ediyor. Yani arkanıza yaslanın ve ılık harmonik renklerin, tertemiz vokallerin ve inanılmaz derecede pürüzsüz maksimum sesin keyfini sürün.. Grado'dan Önemli Duyuru! Eylül 2009: Kulakiçi serimize yeni bir model eklediğimizi duyurmaktan gurur duyarız. " iGi " 50 yıldan uzun bir süredir "performans", "müzikalite" ve "itibar" kelimeleri Grado ürünleri incelemelerinde sıklıkla geçen kelimelerdir. iGi'nin performansı için konulan hedef çok yüksekti. En az kardeşleri kadar mükemmel bir sese sahip olmalıydı. Ve oldu!! Dikkate şayan iGi'nin mütevazı fiyatı ile geniş müzik yelpazesinin zenginliğini tecrübe edeceksiniz. Genel Özellikler İdeal Kullanım Alanı: Günlük/Seyahat Kulaklık Tipi: Kulakiçi Renk: Siyah Bağlantı Şekli: Kablolu (3.5 mm) Mikrofon: Yok Ses Çıkış Modu: Stereo Frekans Aralığı (Hz): 20 - 20.000 Empedans (ohm): 24 Hassasiyet (dB): 105 Kablo Tipi: Simetrik Aktif Gürültü Engelleme: Yok Ağırlık (gram): 9 ÜRÜN YORUMLARI Ürünü hepsiburada.com üzerinden satın aldım, 1 hafta sonra kablosu bir köşeye takılıp temassızlık yapmaya başladı. Ürünü elmasepeti.com'un garanti servisine yolladım ve kabloyu tamir edip geri gönderdiler. Tamir edilen bölümü fotoğraflarda açık açık görebilirsiniz. Jack'ın uzerindeki bölüm yapışkan veya bant değildir, sert plastik eritilerek kaplanmıştır. Sesde kayıp kesinlikle yoktur! Başka kulaklık satın aldığım için ürünü yarı fiyatına satıyorum. Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. Sennheiser'ın giriş seviyelerine 150-200 tl vereceğinize bu fiyata çok daha iyi, kaliteli bir kulaklığa sahip olabilirsiniz. İNCELEMELER WHAT HI-FI INCELEMESİ EXPERTREVIEWS INCELEMESİ Fiyat : 99 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Haziran 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık 5.1 Sinema Sistemi - Polk Audio TL 1600 Ve Sony DH 520 (3900 TL) SATILDI - Apple iPad Mini 3 Space Gray 16GB sıfır gibi + hediyeli SATILDI - Macbook Pro 15" Late 2011 - 2.2Ghz i7 - 8gb ram - 256gb SSD (2350 TL) SATILIK - iPhone 6 - Turkcell Faturalı - 10 ay Garantili - 16GB - Silver (Gümüş)