Şimdi Ara

SATILIK - iPhone 6 - Turkcell Faturalı - 10 ay Garantili - 16GB - Silver (Gümüş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK - iPhone 6 - Turkcell Faturalı - 10 ay Garantili - 16GB - Silver (Gümüş)
    Cihaz, 23 Ağustos 2015 tarihinde Turkcell'den alınıp aktive edilmiştir, 23 Ağustos 2017 tarihine kadar Apple Türkiye garantisi altındadır.

Telefona genel olarak temiz diyebilirim. Kullanımdan kaynaklı ön camda ufak kılcal çizikler ve arka kamera camında çatlak bulunmaktadır. Arka kamera camında bulunan çatlağın fotoğraf kalitesine en ufak bir etkisi yoktur. İlan görsellerine yeni çektiğim örnek fotoğrafı (macbook klavye) ekledim, fotoğrafı inceleyip etkilenmediğinden emin olabilirsiniz.

Eğer cihazdan memnun kalmazsanız 1-2 gün içerisinde iade edip paranızı geri alabilirsiniz, önemli olan telefonun içinize sinmesi.

Cihazı ister ücreti bana ait olacak şekilde kargoyla, eğer isterseniz de haftaiçi mesai saatleri içerisinde Ataşehir'de bulunan sahibinden.com ofisine gelip cihazı görüp inceleyerek satın alabilirsiniz.

Cihazın fotoğrafları
    ------------------------

SATILIK - iPhone 6 - Turkcell Faturalı - 10 ay Garantili - 16GB - Silver (Gümüş)

Kamera örnek fotoğraf
    -----------------------------

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ağustos 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat bilgisini göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Fiyat bilgisini göremedim?

1500 lira
  • Başlığa sadece güzel yönleri, garantili faturalı gibi bilgileri yazmışsınız, kamera camında çatlak olduğu ile ilgili bir bilgi yok. Bu halde garantide işlem yapılır mı bilinmez. oradan toz girmemesi de mümkün değil zamanla, temizliği de çok zor kesinlikle netliği bozacak, oranın kapanması gerekiyor. Başlığa sorunu da yazın, ya da fiyatı da yazmayın. Sanki sorunsuz 10 ay garantili cihazı 1500 e satıyorsunuz gibi anlaşılıyor, garantiye gireceği bile meçhul. Sonra yorum yazdı oluyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusudur yani, başlık başka içerik başka.
  • Degerli vaktinimi caldi basliga tikladinda ogrendin? O kamera cami kirik olmayan ayni nitelikteki cihazi 1500e mi almayi planliyordun ?

Mezarcilik icin gelip hayal kirikligina ugradigina uzuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.