Şimdi Ara

SATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİK
    ürüne kozmetik olarak 10 üzerinden 8 veriyorum aslında 10-10 olur ama neticede kullanlmiş sıfır değil.ince cd kutularından 100 tane rahat dizebilirsiniz.yada normal cd kutularından 50 den fazla koyma imkanınız var.fotoda gördügünüz cd lerde 2 tanesi yanyana olmak kosulu ile bir rafa dizebiliyorsunuz.sadece cd lik degil oturma odanıza yada salonunuza aksesuar olarak bile koyabilirsiniz.cok yer kaplıyor diye evdekiler sürekli bodruma koyma tehdidinde bulundukları icin hic olmaz ise buradan ihtiyacı olan biri varsa alsın diye ilanı actım.cd ligin yanında üstündeki filmler ile birlikte 60 a yakın dvd filmi de yanında verecegim.filmlerin icerigini ogrenmek isteyenler özel mesaj yolu ile mesaj atsınlar.tekrar soyluyorum filmleri cd ligin yanında hediye veriyorum onları satmıyorum.filmler 4,7 gb lık dvd film kalitesine sahip.

her neyse ürün demirden her hangi bir yerinde ne bir boya silinmesi ne de bir pas kesinlikle yok.alındıgı ilk günkü gibi .demirden imal edildigi icin haliyle biraz agır.yerden yüksekliği 130 cm civarında.ürüne ait fotolardan umarım alacak olan bir arkadaş varsa aklında bir soru işareti kalmaz.istenirse daha detaylı fotoğraf atabilirim

her türlü yorum ve fiyat teklifi serbest arkadaslar
    SATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİKSATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİKSATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİKSATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİKSATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİKSATILIK GİTAR ŞEKLİNDE CD LİK
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli, Gölcük Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.