Şimdi Ara

SATILIK - Gigabyte GTX 1080 WINDFORCE OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK - Gigabyte GTX 1080 WINDFORCE OC

Kart 2018 Ağustos ayında arızalanan GTX 980 Ti kartımın yerine garanti tarafından sıfır değişim ürünü olarak verilmiştir.

Bu tarihten bir kaç ay sonra önceki kartın fatura süresi üzerinden devam eden garanti bitmiştir. 

Kısacası bu kart bahsettiğim tarihten beri sadece oyun amaçlı kullanılmış temiz bir karttır. 

Kesinlikle hiç bir yeri ellenmemiş, kurcalanmamıştır. (Macun yenileme bilmem ne tarzı boş işler gibi...)

1 adet 8 pin girişlidir.

3 Fanlıdır aşırı serin çalışan bir karttır. Çok sessizdir ama bazı durumlarda ortaya çıkan hafif bir coil wine vızıltısı da vardır.  

Üzerinde ki Gigabyte yazısı RGB olarak yanabilmektedir. Kutusu ile verilecektir.

Resimler temsilidir, kartı bu ilanı hazırladığım gün sistemden söktüm, kutusuna kaldırdım. Yerine RTX 3060ti aldığım için boşa çıktı. 

Ciddi alıcılara isterlerse resim gönderirim.

• Çekirdek Saat Hızı: 1797 MHz
    • CUDA® Çekirdekler: 2560

İlk tercihim elden satış ama isteyene önce havale sonra kargo gönderebilirim. Ayrıca sahibinden üzerinden ilanım mevcut kredi kartıyla oradan da alabilirsiniz...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• güzel fiyat hayırlı satışlar,kartın kendi fotolarını yükleseydiniz keşke.

• Hayırlı satışlar dilerim. Fiyat olması gerektiği gibi. Ne eksik ne fazla. Uçanlara inat mantıklı fiyat koyanı görünce saygı duruyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kart 4800e rezerve edildi, yarın satış durumuna göre tekrar durumu güncelleyeceğim.

İyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler, kartın olması gereken değer bu civarlarda, zor ama garantisi hala devam eden 1080'e bunun 400-500 üstünü istemek doğal ama çıkıp da 6-7 bin kağıt etmez bu kartlar artık boşuna tatava yapmamak lazım diye düşündüm.

• Şöyle satıcı bulamıyoruz kaç gündür 1080 arıyorum 7k dan ağızlarını açıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.