Şimdi Ara

SATILIK GARANTİLİ İPAD 2 16 GB WIFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç ay önce hediye gelen İPAD 2 WIFI 16 GB SİYAH ürünümü fazla kullanmamam nedeni ile satıyorum. Ürün sıfırdan farksız durumda olup, toplamda sadece 5 ya da 6 kere şarj edilmiştir. Kullanılmaya başlandığı gün CEPA Apple mağazasında mat ekran koruyucu takılmış (45 TL) ve 125 TL ye resimlerde görünen ve gerçekten harika olan Porsche defter şeklindeki kılıf alınmıştır. Ürün hediye geldiğinden sadece Bilkom imzalı garanti belgesi bulunmaktadır. Ne ekranında ne de arkasında çizik yoktur. Son sürüm yüklüdür. JB yapılmamıştır.

Terbiye sınırlarında kalmak koşulu ile her türlü yorum serbesttir.

Kesinlikle hiçbir ürünle takas yoktur.

FİYAT KILIFLA: 800 TL

KILIFSIZ 700 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kitap -- 9 Ekim 2012; 23:25:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam forumu dolaşırsanız fiyatın yüksek olduğunu göreceksiniz. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla garantili ciziksiz caminda koruma bandi olan ve boyle kaliteli bir kilifla satilan daha uygun bir urun gormedim. yurtdisi urunlere bile 700 tl yazilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

Hocam forumu dolaşırsanız fiyatın yüksek olduğunu göreceksiniz. Hayırlı satışlar

kısa zaman da fiyat kıracağını düşünüyorum dostum..Acil satması gerekiyorsa tabii..
  • teknosada 945 lira sıfırı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

quote:

Hocam forumu dolaşırsanız fiyatın yüksek olduğunu göreceksiniz. Hayırlı satışlar

kısa zaman da fiyat kıracağını düşünüyorum dostum..Acil satması gerekiyorsa tabii..

hiç acelem ya da satılsın illa diye bir niyetim yok. satılırsa satılır yoksa koç gibi kullanılır. fiyatta elbette indirim yaparım makul insanlar olduğu sürece. şurda bu fiyat diyen arkadaşlara söyleyeyim ben camı korumalı ve çok kaliteli bir kılıfla o ürünü satıyorum. çıplak halde değil. ha ben kılıfı istemem diyen varsa onu da konuşurum. terbiye sınırları içindeki her türlü teklife de açığım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2. el elektronik ve bu fiyat. biraz yüksek geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK - IPHONE 4 - 32 GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

quote:

quote:

hiç acelem ya da satılsın illa diye bir niyetim yok. satılırsa satılır yoksa koç gibi kullanılır. fiyatta elbette indirim yaparım makul insanlar olduğu sürece. şurda bu fiyat diyen arkadaşlara söyleyeyim ben camı korumalı ve çok kaliteli bir kılıfla o ürünü satıyorum. çıplak halde değil. ha ben kılıfı istemem diyen varsa onu da konuşurum. terbiye sınırları içindeki her türlü teklife de açığım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Pm
  • PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kluger -- 29 Ağustos 2012; 17:29:01 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: samizdat

quote:

quote:

terbiye sınırı nasıl oluyo, 250 gram esrarla veya rusla filan takas etmekmi istiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

terbiye sınırı nasıl oluyo, 250 gram esrarla veya rusla filan takas etmekmi istiyolar

yaptığın espri öyle derindi ki anlayamadım üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kitap

quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

yaptığın espri öyle derindi ki anlayamadım üzgünüm

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kitap -- 9 Eylül 2012; 17:31:32 >

• CAREFOURDA sıfırı 880 tl mevcut var bilginize ?
    fiyat tok satıcı için uygun ilan burda anca böle durur bilginize..
  • Aşık mısın kardesim düsürsene :D
  • bu hafta sonu teknosada 869 lira artık çok düştü 2 lerin fiyatları arkadaşlar fiyatları revize edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliviera_83

bu hafta sonu teknosada 869 lira artık çok düştü 2 lerin fiyatları arkadaşlar fiyatları revize edin

emrin olur. birader fiyat bu işine gelen arkadaş olursa mesaj atar anlaşırsak iş biter. ben sizdeki bu rahatsızlığı densizliği çözemiyorum. 869 tl ise git ordan al. illa şikayet edip yorumlarınızı mı sildireyim anlamıyorum ki. bir de şu var. kendi mesajını göstereyim bir

quote:

Orijinalden alıntı: oliviera_83

hocam merhaba alıcıyım ürün duruyorsa ama pm gönderemiyorum telefonunuz varmıdır acaba?

arkadaşın yurtdışı 670 TL olan ürünü için alıcıyım deyip fiyat istemişsin hem de bugün, garantili ürün 700 olunca çok gelmiş fiyatı indir diyorsun.

neyin kafası bu sizde ki anlamakta zorlanıyorum inan.

al bu da linki belki haberin yoktur yazdığından

http://forum.donanimhaber.com/m_65954976/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66076456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kitap -- 21 Eylül 2012; 22:34:52 >

• Alan olsassa fiyat düşer, neyin peşindesiniz siz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitella

Alan olsassa fiyat düşer, neyin peşindesiniz siz.

düşürmüyorum fiyat bu ne kadar boş, işsiz güçsüz insanlarsınız siz. işine gelmiyorsa girme ilana arkadaşım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.