Arkadaşlar 2 Ay önce Topladığım Bilgisayarımı Satıyorum Tozu Bile Yok Bütün Oyunları Çok Rahat Bi Şekilde Oynuyorum Parçaların Hepsi Yeni .Sadece Anakart ve VGA İkinci El Aldım.
Şuan Atamıyorum Resimleride Ekleyeceğim.
KASA: COOLER MASTER COSMOS 1000 Sıfır Gibi Ayaklarındaki poşetler duruyor. İŞLEMCİ: AMD Phenom II X4 955 B.E. ( 1.5 AYLIK FULL KUTULU GARANTİLİ Vatandan ) RAM: CORSAİR Vengeance 4GB DDR3 1600 Mhz CL9. ( 1.5 AYLIK FULL KUTULU GARANTİLİ Vatandan ) ANAKART: ECS A750GM-M DDR3 Destekli Anakart ( Bilinmiyor ) PSU: CORSAİR CX V2 Series 500W 80 PLUS Power Supply ( 1.5 AYLIK FULL KUTULU GARANTİLİ Vatandan ) VGA: ZOTAC GTX 275 896 MB 448 BİT !! FULL KUTULU ( Forumdan Alındı Full Kutulu Aksesuarlı Canavarı ) HDD: SAMSUNG 320 GB SATA 2 + 160 GB SATA 2 ( İçi Oyun Dolu ) ( 3 YILDIR Bende Garantileri Yok ) ODD: LG DWD RW ( Mahalle Bilgisayarcısından 2 YIL GARANTİLİ :D ) SOĞUTUCU: Thermaltake Frio Hava Soğutmanın En İyilerinden. ( 2 HAFTALIK FULL KUTULU GARANTİLİ Vatandan ) FAN : 2 Adet Thermaltake Thunde Blade 120mm Kırmızı Fan ( 2 HAFTALIK FULL KUTULU GARANTİLİ Vatandan ) + 2 Adet Cooler Master slient 120mm.
Tüm Bunların Yanında Norton 360 5.0 3 PC 1 YILLIK Antivirüs Programını Hediye Edeceğim FİYAT: 1250 TL..... İST İÇİ KONTROL EDİLEREK ELDEN ALINACAKTIR Oyunlarımı Hediye Edicem