Şimdi Ara

Uygun ! Ram ve Disksiz Sistemler !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
4
Cevap
8
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Elimde Ram ve Hdd leri olmayan Sistemler Mevcut.

2 Adet Dell optiplex 390 1155 i3 2120 İşlemcili DDR3 Anakartlı Asus GT220 Ekran Kartlı Adet 400 ( ben 1 tanesine 4gb ram ve ssd taktım kullanıyorum gayet güzel 2 kasadaki ekran kartının fanları sesli çalışıyor vızzzzzzzz )

2 Adet ( 1156 i5 750 İşlemcili DDR3 Anakartlı ) Adet 300

7-8 Adet Crea Pentium Dual core ( DDR2 Sanırsam ) Adet 100 TL

Hepsinin Kasası Psu ve Dvd-Rw ları Mevcuttur. kurulu sistem eski şirket pcleri sadece ram ve hddleri yok.

Satış İstanbul içi Elden Diğer İllere Önce Havale Sonra Kargo Şeklinde Olacaktır.

İyi Forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Spike -- 4 Şubat 2020; 10:12:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.