Şimdi Ara

SATILIK FUJİFİLM FİNEPİX S9600 FOTOĞRAF MAKİNESİ...500 TL...FİYATI DÜŞÜRDÜM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Makine temiz ve sorunsuz çalışmaktadır...Lenste çizik falan yoktur...flashta(s9600 yazan kısımda) bir kaç çizik var...pil kapağının altındaki metal plaka bir taraftan çıkmış oynuyor ama düşmüyor...Ben yapıştırmadım almak isteyen halleder basit bir şey zaten...Sakarya kral foto dan almıştım...Sanırım genelde stüdyoda kullanıldı...Ben de dışarıda fazla kullanmadım...Genelde çantasında kaldı...Nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum yoksa satılacak bir makine değildir...Parasoley ve lens cap yoktur...1 gb cf kartı mevcuttur...Yanında GP şarj aleti(birkaç kez kullanıldı) + 6 Adet 2700 lük AA pil gönderilecektir...Aklınıza takılanları PM atarak bildiriniz...TAKAS YOKTUR...İstediğim fiyat 500 liradır...Lütfen şu kadara olur mu gibi tekliflerle gelmeyin...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdn&mlty -- 21 Ekim 2010; 23:55:10 >

• DSlR fiyatına dslr-like biraz tuhaf geldi. 600 liraya canon 350d yada pentax k100d super alınabılıyor.
  • Alınabildiğini ilk defa senden duyuyorum...Onlar da bu kadar temiz midir acaba???
  • 600 liraya o makineyi alanakadar 450tl ye fotozeynepten sıfır garantili s5800 almak daha mantıklı.fiyat çok yüksek.
  • s9600 ile s 5800 ü aynı kefeye koyuyorsan sana birşey demiyorum
  • canon 350d
    ben aldım 599 a
    forumdan SinPAC den aldım hatta .hayırlı satışlar fakat alınamıyacağınız söylediğiniz cihazı aldğımı belirtmek istedim..sizin ürürünüz hakkında bir fiyat bilgim olmadığı iiçin yorum yapmıyorum.
    iyi satışlar
  • Aldıysan hayırlı olsun kardeşim...Beni ilgilendirmiyor sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar gereksiz ve alakasız yorumlar slr lıke makıneler bazen dslr nın bazı modellerınden pahalı olabılıyor sony r1 yada sony hx1 vsvs örnekler çoğaltılabilir derinlemesine bilgi sahibi olmadğınız konular hakkında en azından biraz saygılı davranıp ilanlara yorum yapmayın sony r1 ve hx1 neredeyse canon 450d rakamlarına alıcı bulabiliyor bu tamamen arz talep meselesi o yüzden bu yorumları ilanlar bölümünde değil daha farklı bölümlerde yapın ki üstadın sattıgı makıne basıt bı makıne degıl zıra dslr alıp 1cm den makro çekebilmeniz için iyi bi macro lens almanız gerekır vsvs bu orneklerde cogaltılabılır (bu arada ben dslr kullanıyorum konu hangisinin iyi olduğu değil tamamen kişisel tercih ) yeterince ilanı kirlettik sanırım kusura bakma üstad
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuslar

ne kadar gereksiz ve alakasız yorumlar slr lıke makıneler bazen dslr nın bazı modellerınden pahalı olabılıyor sony r1 yada sony hx1 vsvs örnekler çoğaltılabilir derinlemesine bilgi sahibi olmadğınız konular hakkında en azından biraz saygılı davranıp ilanlara yorum yapmayın sony r1 ve hx1 neredeyse canon 450d rakamlarına alıcı bulabiliyor bu tamamen arz talep meselesi o yüzden bu yorumları ilanlar bölümünde değil daha farklı bölümlerde yapın ki üstadın sattıgı makıne basıt bı makıne degıl zıra dslr alıp 1cm den makro çekebilmeniz için iyi bi macro lens almanız gerekır vsvs bu orneklerde cogaltılabılır (bu arada ben dslr kullanıyorum konu hangisinin iyi olduğu değil tamamen kişisel tercih ) yeterince ilanı kirlettik sanırım kusura bakma üstad

Eyvallah kardeşim...Bu işten anlayan da yorum yapıyor anlamayanlar da...Böyle bir makineye 600 lira istiyorum çok diyorlar...Bu fiyata bu makineyi alabiliyorlarsa gidip alsınlar bakalım...

• s.a
    kardeşim hayırlı satışlar...
    bende daha dün sattım.
    bir arkadaşım aldı.
    2 gb Xd kart ve çantası ile birlikte 620'ye verdim.
    Makinenin ederi budur.
    Alıcılar.. makine alırken satanı da düşünün.
    Fiyatı öldürmeyin.
    tekrar hayırlı satışlar...
  • 600 tl edecek kadar güzel çekmez bu makine.
    Hiç acele etmeden biraz takiple 450 - 500 tl ye fuji S6500fd bulunur ve bundan daha güzel makinedir.
    Hatta buyur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33309384/mpage_1/key_//tm.htm#33310583
    Fuji S6500Fd Fotoğraf makinası ve kutu içeriği
    2gb High speed Xd hafıza kartı
    Paq KE-207 Dijital Fotoğraf Makinası Çantası
    450 tl
  • BENIM ISTEDIGIM FIYAT O TAMAM MI KARDESIM SAYGISIZLIK YAPMA!!!
  • Benim sözüm sana değil zaten, amaç alıcı arkadaşları uyarmak.
  • AYIP KARDESIM SENIN YAPTIGIN...BEN SENIN ILANİNİ BALTALİYOR MUYUM?SENIN DEDIGIN MAKINA 800 MILYONA SATİLİRKEN S9600 2 MILYARA SATİLİYORDU...SANKI BEN FOTOGRAF MAKINESI FIYATLARİNİ BILMIYORUM DA MILLETI KAZIKLAMAYA CALISIYORUM...S6500 ALMAK ISTEYEN GIDER ONU ALIR S9600 ALMAK ISTEYEN DE GIDIP ONU ALIR...BENIM ISTEDIGIM FIYAT BUDUR ALMAK ISTEYEN DE BU FIYATTAN ALIR...GIDIP PIYASASİNİ ARAŞTİRABILIRSIN...AYRİCA BÖYLE YAPARAK BENIM RIZKIMA MANI OLUYORSUN HAKKIM HELAL DEGILDIR BILMIŞ OL!!!
  • Bu makıneyı 1.5 yıldır kulanıyorum ve cıkıs fıyat ıTR de 1.500 TL dır , makıne S serısı ınde en ustlerdedır, alttakı modellerı ıle kıyas edılemez, DSLR makınelerden cok az eksıgı vardır , yukardakı verdıgınız makıneleler malesef yetısemlezler buna ,
    GİDİN FOTOKRITIGE bakın yada benzerı sıtelere,

http://www.tristatecamera.com/lookat.php?refid=8&sku=FUJFPS9100*00***

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-Digital-Wide-Angle-Optical/dp/B000GFWFZ2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1249215401&sr=8-2

alt modellerıdır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artenis -- 2 Ağustos 2009; 15:29:28 >

• ben bu makinayı 4-5 aydır kullanıyorum kesinlikle ederi budur.ettiğini düşünmesen bile satan o fiyatı istiyor.bence slr makinaya en çok benzeyen kompakt makina bu.sensor ebadı itibariyle geride kalıyor tabi SLR ye göre.hayırlı satışlar kardeşim
    bende satıyorum SLR tecrübesi istiyorum artık
  • Bu digital olayı çıktı kutu üzerini okuyup yorum yapan arkadaşlarda alim oldu. DSLR yada SLR like (Kırpılmış SLR) arasında fark firmaya göre değişir makine kendini kullanım da gösterir piyasa da satılan Eos 450D 1.6 civarı body bana göre bu fiyatı hak etmeyen bir cihaz ama satılıyor bu kullanıcı görüşüdür makine fiyatını kullanıcı belirler satıcı değil kullanan kişi canon beğenmez sony alır olmadı nikon olmadı pentax işi bilen Leica alır neyse firma gün gelir talep görmeyen ürünü çeker yada fiyatını kırar bu makinenin kaliteli olduğunu ifade etmez. Sony R1, DSLR lerden bile güzel çekim yapabilen video özelliği olmayan işi bilenin aldığı orta sınıf bir muammadır hem kalite hem fiyat hemde sınıf çelişkisi içerir o yüzden lütfen bu eder bu etmez demeyiniz testlere bakın liste fiyatına bakın kullanım düzeyine ve düzeyinize bakın ona göre yorum yapın talep edin. Ben belirteyim bana göre fiyat biraz daha kırpılmalı ancak karşılaştırdığınız cihazlar ile aynı kefede ürün değildir sezarın hakkı sezara...

Belirteyim FujiFilm megazum klasmanında S9600 (S9500 Devamı Pro kullanıcılar için) ve S6500fd modelini (Orta Seviye) çıkarmıştır.

FujiFilm FinePix S9600
    http://www.letsgodigital.org/tr/fujifilm_finepix_s9600/review.html

EOS 450D
    http://www.dpreview.com/reviews/canoneos450d/page34.asp

Edit: Yazım Hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centerland -- 12 Ağustos 2009; 21:01:01 >

• Bana göre alet güzel,fiyatı da iyi..Unutmamak gerekir ki alette manual zoom özelliği vardır,dslr gibi kullanılan bir like dır.. Manuel zoom lu bir dslr like bu fiyata bulmak zor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

Bana göre alet güzel,fiyatı da iyi..Unutmamak gerekir ki alette manual zoom özelliği vardır,dslr gibi kullanılan bir like dır.. Manuel zoom lu bir dslr like bu fiyata bulmak zor gibi..

Teşekkür ederim yorumun için kardeş...ANlayan da gelip yorum yapıyor anlamayan da...
  • o kadar mesajın içerisinde hiç kimse almak için mesaj atmamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.