Şimdi Ara

SATILIK EXTREME P9500 ISLEMCILI IBM T400 THINKPAD LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba asagida ozelliklerini belirttigim Laptop satiliktir. 14 inch ve. Bataryasi saglamdir. Gayet temiz ve cok kullanislidir. P9500 ozel islemcilidir. Lutfen bunu dikkate alin...sifir fiyati 3600 lira civarindadir. Canta ve adaptoru ile teslim edilecektir. Turkiyeden alinma ve Turkce Klavyelidir. Nisan 2012 ye kadar garantilidir. 40 dakika kadar şarjı gitmektedir. Windows 7 yukklüdür. Yeni 500 Gb 7200rpm harddisk upgrade yapılmıştır. Temizlik konusunda sonuna kadar kefilim. Sim Kart Yuvası var...Ekran kartı driverini yüklememe sorun yaşamama rağmen son win7 puanları ekteki resimde görebilirsiniz. Orjinal isletim sistemi vista business dir.

Fiyat: 1200 Liradir aciliyet kalkmıştır ama genede sünnet neyse gereken yapilacaktir.

08 nisan itibariyle ciddi ve samimi insanlara nakit 1000 lira ... Takas fiyatim gene 1200 lira.

Lenovo ThinkPad T400 2767 - Core 2 Duo P9500 2.53 GHz - 14.1" TFT specifications

General
    Platform Technology Intel Centrino 2 with vPro Technology
    Built-in Devices SIM card reader , Cellular antenna , Stereo speakers , Wireless LAN antenna , ThinkLight , Bluetooth antenna
    Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip , Fingerprint reader
    Width 13.2 in
    Depth 10.6 in
    Height 1.3 in
    Weight 5.3 lbs
    Color Black
    Processor
    Processor Intel Core 2 Duo P9500 / 2.53 GHz
    Multi-Core Technology Dual-Core
    64-bit Computing Yes
    Data Bus Speed 1066.0 MHz
    Features Intel Trusted Execution Technology , Intel Virtualization Technology , Intel Dynamic Acceleration , Intel 64 Technology
    Chipset Type Mobile Intel GM45 Express
    Cache Memory
    Type L2 cache
    Installed Size 6.0 MB
    RAM
    Installed Size 4.0 GB / 8.0 GB (max)
    Technology DDR3 SDRAM - 1066.0 MHz
    Memory Specification Compliance PC3-8500
    Form Factor SO DIMM 204-pin
    Configuration Features 2 x 2 GB
    Storage Controller
    Storage controller type Serial ATA
    Storage Controller / Serial ATA Interface Serial ATA-300
    Storage
    Floppy Drive None
    Hard Drive 200.0 GB Full Disk Encryption (FDE) - Serial ATA-150 - 7200.0 rpm
    Storage Removable None
    Hard drive type Portable
    Optical Storage (2nd)
    2nd optical storage type None
    Optical Storage
    Type DVD-Writer - Plug-in module
    Display
    Display Type 14.1 in TFT active matrix
    Max Resolution 1440 x 900 ( WXGA+ )
    Widescreen Display Yes
    Color Support 24-bit (16.7 million colors)
    Features Anti-glare
    Video
    Graphics Processor / Vendor PCI Express x16 - ATI Mobility Radeon HD 3470 / Intel GMA 4500MHD
    Video Memory 256.0 MB
    Audio
    Audio Output Sound card
    Audio Codec CX20561
    Compliant Standards High Definition Audio
    Audio Input Microphone
    Notebook Camera
    Camera Type Integrated
    Sensor Resolution 1.3 Megapixel
    Input Device(s)
    Input device type TrackPoint , UltraNav , Keyboard
    Features Spill-resistant
    Telecom
    Modem Fax / modem / cellular modem
    Protocols & Specifications ITU V.90
    Service Provider AT&T
    Features V.92 upgradable
    Networking
    Networking Network adapter
    Wireless LAN Supported Yes
    Data Link Protocol Fast Ethernet , IEEE 802.11a , IEEE 802.11g , Gigabit Ethernet , IEEE 802.11n (draft) , IEEE 802.11b , Ethernet , Bluetooth 2.0
    Compliant Standards IEEE 802.11n (draft) , IEEE 802.11a , IEEE 802.11g , Bluetooth 2.0 , IEEE 802.11b
    Expansion / Connectivity
    Expansion Bays 1.0 x Ultrabay Slim
    Expansion Slot(s) 2.0 (total) / 1.0 (free) x ExpressCard/54 - SO DIMM 204-pin , 1.0 (total) / 0.0 (free) x Memory
    Interfaces 1.0 x Headphones - Input - Mini-phone stereo 3.5 mm , 1.0 x Network - Output - RJ-11 , 1.0 x Microphone - Phone line - 4 pin USB Type A , 1.0 x Hi-Speed USB - Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - 15 pin HD D-Sub (HD-15) , 3.0 x IEEE 1394 (FireWire) - VGA - 4 pin FireWire , 1.0 x Docking / port replicator - Mini-phone 3.5 mm , 1.0 x Modem - RJ-45 , 1.0 x Display / video
    Miscellaneous
    Included Accessories SIM Card
    Features Power-on password , Hard drive password , Administrator password , ThinkPad Roll Cage , Security lock slot (cable lock sold separately) , ThinkVantage Active Protection System , Intel Active Management Technology (iAMT)
    Compliant Standards CCC , BSMI , VCCI-II , MPR III , GOST , CE , RoHS , cUL , AS/NZS 60950-1 , UL 60950 , CER , MPR II , CB , FCC Part 15 B , SASO , NOM , MIC
    Power
    Power Device External
    Voltage Required AC 120/230 V ( 50/60 Hz )
    Battery
    Technology 9-cell Lithium ion
    Installed Qty 1.0 / 2.0 (max)
    Run Time (Up To) 9.8 hour(s)
    Operating System / Software
    OS Provided Microsoft Windows Vista Business
    Microsoft Office Preloaded Includes a preinstalled image of select 2007 Microsoft Office suites. Purchase a Medialess License Kit (MLK) to activate the software.
    Manufacturer Warranty
    Service & Support 3 years warranty
    Service & Support Details Limited warranty - 3 years
    Sustainability
    ENERGY STAR Qualified Yes
    EPEAT Compliant EPEAT Gold

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erceste -- 8 Nisan 2012; 10:01:17 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürünün kendi resimlerini görebilir miyiz?
  • http://www.pcticaret.com/products.php?9

Ürün bu değil mi nasıl 3600.TL oluyor sıfırı anlamadım.
  • aynı ciaz değil hocam birde 2009 senesinde 3600 liralık faturası var demek istedim.

• resimleri hala bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbula

resimleri hala bekliyoruz

Resimlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-ibm-thinkpad-t400-p9500-islemcili-ozel-seri-son-1-adet-58093350/detay/

• laptopun işlemcisinin güncel core i serisi işlemcilerden hangisiyle eşdeğer performans verdiğini yazar mısınız?

win 7 kullanıyorsanız işlemci puanını yazar mısınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IBM Thinkpad R60e LAPTOP - 800TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XP kullanılıyor şuan hocam....Fakat elimdeki asus İ5 işlemciden 430M den daha performanslı olduğunu biliyorum çünkü cine bench test programında daha iyi sonuç almıştı. Ama win7 de hiç test etmedim.

• konuyu takip pmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

laptopun işlemcisinin güncel core i serisi işlemcilerden hangisiyle eşdeğer performans verdiğini yazar mısınız?

• Merhaba sim kart okuyucu (modul yok sanırım ön hazırlıklı) ve klavye ışığı var diyor doğrumudur.
    Ayrıca soranlar için işlemci puanlaması aşağıda ki gibidir

Eeğer sizin i5 den hızlı çalışıyorsa bu p9500 hızlı olduğu için değil. sizdeki i5 problemli olduğu içindir.

Güncel cpu bilgileri ve karşılaştırma aşağıda ki gibidir. i3 330m (ilk nesil i3 işlemci) den biraz daha fazla puanı var ancak yinede çok kaale alınacak kadar değil.

Cinebench R10 in comparison
    Intel Atom Z670 (min) 537
    ...
    Intel Core 2 Duo P9600 5507
    Intel Core i3 330M 5513.1
    Intel Core 2 Duo T9550 5530.2
    Intel Core 2 Duo P9500 5606.7
    Intel Core i7 620LM 5640
    Intel Core 2 Ex. (Desktop) X6800 5700
    Intel Core 2 Extreme X7900 5764
    ...
    Intel Core i7 (Desktop) 3960X (max) 27189.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooxym

Merhaba sim kart okuyucu (modul yok sanırım ön hazırlıklı) ve klavye ışığı var diyor doğrumudur.
    Ayrıca soranlar için işlemci puanlaması aşağıda ki gibidir

Eeğer sizin i5 den hızlı çalışıyorsa bu p9500 hızlı olduğu için değil. sizdeki i5 problemli olduğu içindir.

Güncel cpu bilgileri ve karşılaştırma aşağıda ki gibidir. i3 330m (ilk nesil i3 işlemci) den biraz daha fazla puanı var ancak yinede çok kaale alınacak kadar değil.

Cinebench R10 in comparison
    Intel Atom Z670 (min) 537
    ...
    Intel Core 2 Duo P9600 5507
    Intel Core i3 330M 5513.1
    Intel Core 2 Duo T9550 5530.2
    Intel Core 2 Duo P9500 5606.7
    Intel Core i7 620LM 5640
    Intel Core 2 Ex. (Desktop) X6800 5700
    Intel Core 2 Extreme X7900 5764
    ...
    Intel Core i7 (Desktop) 3960X (max) 27189.5

Sim kart okuyucu yuvası var sanırım kardeş pilin altında bir yuva var sanırım o Evet klavye okuma ışığı var. Ayrıca XP kullandığımdan karşılaştırma veremiyordum teşekkürler. Çift çekirdek en üst düzey ve pahalı işlemcilerden biri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

laptopun işlemcisinin güncel core i serisi işlemcilerden hangisiyle eşdeğer performans verdiğini yazar mısınız?

2.el P9500 işlemci aldım arkadaşlar. P8400 vardı önceden. Maya'da 6 dakika 7 saniyede aldığım render i,4 dakika 7 saniyede alabildim. 2 dakikalık bir fark oldu. İşlemci gayet yeterli. i3-i5 arası seviyelerde kesinlikle. Tavsiye ediyorum.

Hayırlı satışlar arkadaşım.Bigisayar güzel. Ama fiyat konusunda fikrimi sorarsan bilgisayarın kadar güzel olmadığını söyleyebilirim.Sıfırının 3600 Tl olması için bilgisayarın 2006-2007 yıllarında alınması lazım.Güncel 3000 TL lik laptop budur. :)

http://www.fokusshop.com/asp/product/32897/MONSTER-Q82P170HM09-17-3

Ya da bunun gibi:

http://www.fokusshop.com/asp/product/32895/MONSTER-Q72P170HM3D1-17-3-Notebook

**** Bu yorumu "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. " dediğin için yaptım. ****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Ocak 2012; 19:02:16 >

• 2009 Ocak ayında alındı hocam...evet gerçekten win7 de kullanıyorum i5 480m işlemcili bilgisayarımla hemen hemen aynı puanları alıyor...Bu bilgisayarı hastaları gayet iyi bilir simkart yuvasından tutun herşey var...

• Bu fiayata yeni modeller var bence cok pahali ucretiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni modeller ile aynı ayarda zaten...Fiyatta pazarlık yapılır ibaresi vardır ciddi alıcıysanız buyrun değilseniz lütfen ilanı dikkatle okuyunuz resme ve birde fiyata baktıktan sonra yorum yapmamanız rica olunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: canirtuk

Bu fiayata yeni modeller var bence cok pahali ucretiniz

• Arkadaşın verdiği linkte bu cihaz mevcut ve stoklarında 10 adet var.899 dolar olduğu göz önünde bulundurulduğunda aşağı yukarı 1550-1600 tl civarında.Sizin elinizdeki cihaz garantisiz olmakla birlikte yıllarca kullanılmış takdir edersiniz, bunu almayı düşünen,thinkpad hastası olan bir kişi 1200 tl vermek yerine 1600 tl verip garantili bir şekilde almayı düşünecektir mutlaka.Bu yüzden fiyatı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.
  • Ben fiyatı almak isteyen olursa ciddi ciddi gözden geçiririm merak etmeyin Şimdilik yazılan fiyat bu...İlanda pazarlık var yazıyor yoksa ben arapçamı yazdım yoksa benmi anlatamıyorum anlamadım gitti.

• bu seri IBM in thinkpad serisi kasası klasik ama çok saglam ayrıca çok performanslı ürünlerdir

yaklaşık 3-4 yıl önce bende amerikadan T61 modelini getirtmiştim t8300 işlemcili hala süper performnasta kullanıyorum

alacak arkadaşlar gözü kapalı alabilirler kesinlikle memnun kalırlar

arkadaş xp yüklemiş ama orjinalinde vista bussines vardır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.