Şimdi Ara

SATILIK EVGA GTX 690 SİGNATURE EDİTİON (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bilerek superclock modelini koydum, fiyat için. daha fazla kaynak eklerdim ama konu ilan olduğu için dallanıp budaklanmasını istemedim. 690 çift gpu ludur. bu kart oyun açısından bir yere kadar kullanabilir, sonrası boşta kalır... buna istinaden oyun açısından 780 ve 780ti yi rahat tokatlayacak bir durumu söz konusu değil şu yönleriyle tokatlar deseydiniz doğru olurdu ve yorum yapmazdım. dediğiniz gibi 2 kartın klasmanları farklı. eee buna istinaden takdir edersiniz, burada göreceliği kendi ihtiyacınıza göre belirtip buna dayanarak tokatlar yorumunu yaptınız. bu da etik olmadı iyi geceler, saygılar

ilan sahibinden özür dilerim, hayırlı satışlar

• Bılmıyorum dıkkatınızı cektımı ama kartın fıyatı 1.900 lira.
  • arkadaslar konu dısı ama bır sorum var yardımcı olursanız cok sevınırım bende suanda zotac marka gtx690 mevcu ben ılerıye donuk olması ıcın slı yapmak ıstıorum fakat slı ıcın ılla yıne zotac marka gtx690 mı lazım acaba yanı farklı marka ıle yapsam atıyorum asus marka gtx690 ıle slı yapsam sıkıntı olurmu acaba
  • Uretıcı fırma farketmez, ıstedıgın gtx 690 la quad slı yapabılırsın.
  • Hocam bu ekran karti degil motor bildigin hayirli satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler..
  • ahmetburakaytemur A kullanıcısına yanıt
    Olmasına olur zaten cevabı ilan sahibi de vermiş ama tek başına zaten oldukça fazla güç çeken bir kart ikinciyi takınca elektrik faturasına katkısı çok ciddi anlamda yükselecektir.

Misal ben çift ekran baqlı biri 32 inç tv diğeri 22 inç monitor olmak üzere masaüstü kullanımda 180-250 watt arası gidip geliyor, oyun oynarken 350-450 watt arası değerler görüyorum quad sli yapınca sizde masaüstünde 300lere oyunda 600 watt ve üstüne çıkacaktır

Son olarak ilan için şunu söyleyebilirim Kart hala dünyanın en iyi 5 kartından biri ve en iyisi ile gtx 690 arasındaki performans farkını 2 monitor üstü kullanacaklar ancak ayırtedebilir. Oda ramleri 2 gb olarak kullanması yüzünden geri kalıyor full hd de her kartla kapışır

• cevaplarınız ıçın cok tesekkurler elektırık tukeımının farkındayım ama goze almıs oldugum bır bedel acıkcası gulunu seven dıkenıne katlanırmıs mısalı yanı o kadar olucak artık sadece sole 4 5 sene rahat full detay fps kasayım bana yeter kı quad slı 690 bunu basarır suanda zaten pıyasada hala devıren bır oyun veya bır kart mevcut deıl ıstedıklerı kadar testler cıkmasına ragmen neyse bu konu uzar ben hıc gırmeyeyım :d cevaplarınız ıcın cok tesukkurler gercekten onemlıydı bı ara yapıcam baklılım quad slı mı bu arada hayırlı satıslar...
  • Kullandigim kartlar arasinda hala en iyisidir. Her gordugumde karta bak amk derim icimden

• quote:

Orijinalden alıntı: laroz

Olmasına olur zaten cevabı ilan sahibi de vermiş ama tek başına zaten oldukça fazla güç çeken bir kart ikinciyi takınca elektrik faturasına katkısı çok ciddi anlamda yükselecektir.

Misal ben çift ekran baqlı biri 32 inç tv diğeri 22 inç monitor olmak üzere masaüstü kullanımda 180-250 watt arası gidip geliyor, oyun oynarken 350-450 watt arası değerler görüyorum quad sli yapınca sizde masaüstünde 300lere oyunda 600 watt ve üstüne çıkacaktır

Son olarak ilan için şunu söyleyebilirim Kart hala dünyanın en iyi 5 kartından biri ve en iyisi ile gtx 690 arasındaki performans farkını 2 monitor üstü kullanacaklar ancak ayırtedebilir. Oda ramleri 2 gb olarak kullanması yüzünden geri kalıyor full hd de her kartla kapışır

O zaman aslan beslemiyceksin ustad

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.