Şimdi Ara

Satılık Orjinal Monster Beats Limited Edition KryptoNate Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 aydır kullandığım fakat para ihtiyacımdan satmak istediğim beats'im tertemizdir fakat tek sorunu siyah kablosu kaybolmasıdır.Kesinlikle orjinaldir fakat ben bir tanıdığımdan aldığımdan dolayı faturası yoktur.Zaten kalite hakkında söylenecek birşey yok herkes biliyordur.Üstelik sınırlı sayıda üretilen çok az kişide bulunan bir editiondur.Model olarak studio'dur.
    Fiyat: 350 tl Tekliflerinizi PM şeklinde iletirseniz sevinirim.
    Not:Fotoğrafları koyamıyorum isteyene e mail ile gönderebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detroit4321 -- 1 Mayıs 2012; 21:12:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: detroit4321

1-2 aydır kullandığım fakat para ihtiyacımdan satmak istediğim beats'im tertemizdir fakat tek sorunu siyah kablosu kaybolmasıdır.Kesinlikle orjinaldir fakat ben bir tanıdığımdan aldığımdan dolayı faturası yoktur.Zaten kalite hakkında söylenecek birşey yok herkes biliyordur.Üstelik sınırlı sayıda üretilen çok az kişide bulunan bir editiondur.Model olarak studio'dur.
    Fiyat: 350 tl Tekliflerinizi PM şeklinde iletirseniz sevinirim.
    Not:Akşam 9 gibi fotoğraflarını koyacağım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

fotoları koyarmısın dostum
    GOadvance (PS3 Alış)
    SuSpect_tr (Band Hero Set Alış)
    yunuss.10 (İpod Touch Alış)
  • Fotoğraf bekliyorum

unspokenfear &gt; SE W995 , Eray89 &lt; SE Xperia X10i , gorkemdirik &gt; SE Xperia X10i , MemQo1 &gt; SE Xperia X1 , otomobilci_x &lt; Huawei ideos X5 , zalman_1 &gt; Motorola Atrix 4G , MsTms &lt; Exper Laptop , arsoy &lt; SE M600i , 5kursun &lt; FujiFilm S5600 , RuHsUz PiNoKyO &gt; iPod Touch 3G 32GB , ÖmerFarukBal &gt; Pentax K10D , yusufaslan44 &lt; iPod Touch 4G 32GB , gözlüklü &gt; C903 , kaan_9292 &lt; SE C905 , nihatxxx &gt; iPod Touch 4G 32 GB , Şehr-i Hüzün &gt; SE W995 , er1710 &gt; SE C901 , musty13 &gt; Nokia C5-03 , moRaCe &lt; Pentax K-5 , fLava &lt; iPhone 3GS , akinarcak &lt; 2 adet iPhone 3GS , mitrox &lt; 2 adet iPhone 4S , iPhone 4 32GB , enclave &lt; Atrix , Burn in Hell &lt; Razr XT910 slayer_00 &lt; Galaxy S IV , cemosass &lt; Monster Laptop

%100 Karşılıklı Memnuniyet
  • ürun replikadir arkadaslar o kadar para vermeyin bu cihaza, sonra 1 kac ay sonra basiniz agrimasin ;), ben bizzat arkadasin verdigi seriali denedim not valid dedi yani cakma.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.