Şimdi Ara

Satılık EP35C-DS3R Rev 2.1 & E6750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

*Anakartı çoğu arkadaşımız biliyor,DDR3 toplam 6 slot Ram çıkışı,OC potansiyeli yüksek,Ultra Drable2.Anakartın kutusu ve içeriği mevcut faturası da mevcuttur.Sanırım Arena çıkışlı garanti bilmiyorum ama en az 2 senesi çok rahat var gayet stabil çalışıyor.

*Son olarak FANSIZ E6750 işlemcimi de veriyorum.İşlemci OC ile zorlanmayarak GLADİATOR cpu fanı ile serin çalışmıştır.SADECE işlemci verilecektir.2.66 GHZ,4 MB CACHE,1333 FSB özelliklere sahip OC yapmadım ama bir kere 3.0 GHZ da denedim sorunsuz.

Takas teklifi de olabilir üste nakit alabileceğim,işlemci+anakart olabilir. P4 ve uygun anakart..

Fiyatlara gelince; Anakart 110 TL, İşlemci de 110 TL.İstanbul içi elden teslim kargo önce para ve kargo alıcı ödemeli olarak gönderebilirim.

Satılık EP35C-DS3R Rev 2.1 & E6750

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapi_triyaki -- 24 Ağustos 2010; 19:39:24 >

• işlemci için 1 adet pm

Daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir arkadaşımızdır.Hayırlı satışlar olsun.
    @A/Z/R/A/İ/L@terapi_triyaki@qwerty38@deep0blue@cathedral@bbsaa@ftangel@sniper_og@chico9@kucukpoyraz@alattin_nuri@KfeNoS@fLaVa@Brian Damage@sensizim2514@stillaa@chicho@can87@_sphinx_34@cem77@muratubis@my_sweet_shadow@cango34@Joliath@emre72@MENEME2002@console-master@-Deniz-@edacsac@asker1695@ramco77x@hamza06018

32 Mükemmel referans 32 Mükemmel alışveriş

Sorunlu : @nstcnl 1hafta sürekli aradı pm attı ayır dedi rezeve istedi sonra ne aradı ne sordu.
  • p.m.

Orijinalden alıntı: s.o.s58

İşlemci sanki biraz ucuzamı gidiyor ne :)

Daha önce alışveriş yaptığım güvenilir bir arkadaşımızdır.Hayırlı satışlar olsun.

Bilerek ucuz yazdık ki işimiz görülsün alanında işi görülsün ama forum tek kelime ölmüş

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

quote:

Orijinalden alıntı: s.o.s58

İşlemci sanki biraz ucuzamı gidiyor ne :)

Bilerek ucuz yazdık ki işimiz görülsün alanında işi görülsün ama forum tek kelime ölmüş

alış veriş yaptıklarım.Farukxtm, by-busy, Arbiter, extreme, Knightcop, superms, evilinvaders, 865pe, J_skellington, StrangerXT, eppro, blackcityconqueror, Pcdunyasi, AYYUZLUM, Ceyhun, mago, darkreign, msamy, ferhatugur, SeVeRaL, ufuq35, rdvnkaya, cengaver029, Brandybuck, ((UĞUR)), Kiev, sienen, Cose Turche , helsloot , hidayetkurnaz , burgfb, sezsizada, kenandeveci, muratgoksen(sahibinden), F_o_X, sagopa344, feyyazbugan , MGMuhammet, MrPerFormance, yunus_70, tteg76, Triem, n0th1n2b3sa1d, maverickk, pudinkk, scerit, ghost recon advanced, Okisht, OPTİMİST, mdxceed, sbasturk, daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi. Olumsuz:devriye76 Arızalı iphone şarj başlığı sattı. Sıfıra yakın bir ürün dedi ürünün köşelerinde darbe var. önermediğim ve tavsiye etmediğim üye: (hiickimse) Argo ve tehdit oluştucu mesaj attı link:https://eksiup.com/p/k6124027p8o2

• PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkfkbr -- 30 Ağustos 2010; 23:07:07 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.